Ηταν καλη η αμυντικη λειτουργια μας τα βαλανε δυσκολοτερα απ'οτι δειχνει το τελικο 2-0.
2-0.Ευτυχώς που παίξαμε ταμπούρι.![]()
Ηταν καλη η αμυντικη λειτουργια μας τα βαλανε δυσκολοτερα απ'οτι δειχνει το τελικο 2-0.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Συγνώμη κιολας, αλλα ο Καρα εδειξε οτι ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ που εχει αρχίδια. Δεν ξερω γιατι βγήκε αλλα οσο επαιζε η Αργεντινή του καραγκιοζακου του Ξεμέση (αληθεια παλικαρι μου ποσο βαθια στον εβαλε ο ... Παπασταθοπουλος;;;; ) δεν εβαζε γκολ ουτε με ταμα.
Ρισπεκτ στην Καραγκουνα γιατι παιζει ψυχωμένα. Ετσι απλα. Οσο για τον "νεο Μαραντονα" οσο ειναι αυτος νεος Μαραντονα τοσο ειμαι κι εγώ αστροναύτης. Τον έκανε ΡΟΜΠΑ ο Παπασταθόπουλος. Ο Ντιέγκο κατι τετοια ματς τα καθαριζε ως παικτης στο 30ο δευτερολεπτο και μετα καθοοοοοοοτανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dimace (22-06-10)
Μπραβο στον Τζορβα σημερα μας κρατησε
γενικα μπραβο σε ολους πλην του «παιχταρα» Νινη, τρομαρα του ο χειροτερος ηταν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Hταν καλη σημερα η εθνικη παιδια,απλα η μαλακια του Ρεχαγκελ στο πρωτο παιχνιδι να παιξει ταμπουρι και να μην χτυπησει το παιχνιδι μας στοιχησε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Ένα θαύμα ήθελε σήμερα η Εθνική μας -ή μάλλον 2 θαύματα, καθώς η πρόκριση δεν εξαρτώταν μόνο από αυτήν. Θαύματα σπάνια γίνονται, οπότε ο αποκλεισμός ήρθε φυσιολογικά. Ήμασταν και άτυχοι με τις 3 αναγκαστικές αλλαγές κι έτσι μετά το 1ο γκολ δε μπορούσαμε να αλλάξουμε τις τύχες του αγώνα.
Δεν πειράζει, επιστρέφουμε έχοντας αποκομίσει κάτι, ακόμα και αν τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πόσα καλσόν χάλασε η Νίνα ρε παιδιά, μάθαμε;
Καλα ο τουφεκισμένος τι ελεγε παλι για καρφια και κρεμάσματα?! Τι Ζωο ειναι αυτο ρε?! Μια φορα στα 4 χρόνια τους κραζουν (για το ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ παιχνιδι με τους κορεατες) και κλαψομουνιαζουν. Αστο διαλο βλαμενε, που να σε απελάσουν παλιοτρόμπα
Τι γκαντεμια ρε σεις 3 αναγκαστικες αλλαγες και τι αλλαγες...η μιση ομαδα βγηκε εξω με αυτους τους 3.
—John Lennon
differance (22-06-10)
τι ειπε ο πυροβολημενος γιαννη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για ταμπουρι πηγε απλα του το χωσανε στο ροζιασμενο γερμανικό του κωλο γρήγορα και τα ειδε ολα. Μετα επαιξε συστημα "σκατα βαριεμαι θελω να παω στο εξοχικο μου για διακοπες". Να παει να πηδηχτει αυτος και το ταμπουρι του. Ο Ελληνας ξερει καλυτερη μπαλλα απ' οσο νομίζει ο Γερμανος.
TO ΠΑΙΧΝΊΔΙ HTAN Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ TOY ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠOYΛΟΥ-ΓIA AYTO TON ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ OI ΙΤΑΛΟΙ ΓΎΡΩ ΣTA 15.Η ΤΑΛΕΝΤΑPA ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΓIA TA ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΛΟ EINAI
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
captain-cook (22-06-10), Du3lisT (22-06-10)
—John Lennon
Bookmarks