μπα κανενα ψυχοβγαλσιμο πια.χαλαρωνω και επριμενο ηρεμα μεχρι το πρωτο επισημο ματς.απο την αλλη κατι ματς σαν το Σλοβακια-Νεα Ζηλανδια,Μποτσουανα-Σουαζιλανδη,Βορεα Κορεα-Βιετναμ,ομαδουλες με τις οποιες μας γεμισε η φιφα,ειναι το πραγματικο ψυχοβγαλσιμο.και η πλακα ειναι πως δεν παιζουν χαλια μονο αυτες οι διαφορες ομαδουλες της πλακας χαλια,αλα και ολες σχεδον οι '"μεγαλες ομαδες" ως τωρα.
Το Μουντιαλ Χαρη ειναι γιορτη. Εμεις οι Έλληνες ποτε δε μαθαμε τι σημαινει αθλητισμος. Δυστυχώς. Και σαν γιορτουλα το βλέπω. Δεν περιμενω μπαλαρα, ζω την ατμοσφαιρα. Οσο για την ατμοσφαιρα του Ολυμπιακου ας αυτοδηλητηριαστουνε αυτοι που την φτιαχνουνε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αλλωστε σε ΟΛΑ τα ματς ως τωρα εχω δει καλυτερη μπαλα απ' οτι εχω δει απο τον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια.
ΑΡΧΙΖΕΙΙΙΙΙ ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
για την ατμοσφαιρα και τη γιορτη προεδρε αξιζει αναφορα,αν ζει κανεις τον παλμο μες στην εξεδρα η εστω στους τοπους που γινονται τα παιχνιδια....
απο την τηλεοραση,λιγα πραγματα απο ολα αυτα δεχεται κανεις,εκ φυσεως.οποτε εστιαζεσαι κυριως στο αγωνιστικο κομματι.
καλη μας θεαση.
Οι κοκκινοι Χμερ με ποιον ειπαμε παιζουν?
Κρατα ρε χεστουλα ενα 5λεπτο καθυστερησεις να σουφρωσουν λιγο οι βελουδενιοι κωλοι της Κοπακαμπανα
chainsaw (16-06-10), consigliere (16-06-10), sadi (15-06-10)
captain-cook (16-06-10), sadi (16-06-10)
Ηρθε Μήτσο, ήρθε. Πιες κανα ουζάκι να το χωνέψουμε. Εγώ από το απόγιομα έχω γίνει Βούδας.
captain-cook (16-06-10)
sadi (16-06-10)
Εμεις οι <<πολιτισμενοι>> τους καταντησαμε ετσι!Δεν ειναι ουτε κατωτεροι και εσυ και εγω απο πιθηκια προερχομαστε!!! ;) πχ δλδ ο Σοφο ειναι πιθηκος και δεν τον γουσταρεις??τωρα η βουβουζελα ειναι τρελη σπασαρχιδια σιγουρα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα γιαυτο!!!
Υ.Γ και εγω ειμαι αλλα οχι για χρωματα και λοιπες μαλ.... αλλα για πιο συγκεκριμενους λογους και ο νοων νοειτο!!!
Οχι και ο Σοφο ειναι.Και το εχω πει, σιγα μην κωλώσω κιολας. Και ο Λουα Λουα. Και ο Τάρπλει. Ο Καρεμπέ ας πουμε δεν ειναι. Ειναι μορφωμένος και αξιολογος ανθρωπος. Η περίφημη "δημοκρατία" μας χωλαίνει άσχημα όταν καποιος πει κατι που δε τη βολεύει ετσι δεν ειναι; Αρκει να πω "ολοι ειναι ισοι" και θα ειμαι δημοκράτης. Ας διαβασουμε λίγο για να δουμε οτι η ΒΑΣΗ της δημοκρατιας, της πραγματικής δημοκρατιας και οχι αυτης που μας βολεύει ειναι οτι ΔΕΝ ειναι ολοι ισοι.
Και δεν ειμαι ρατσιστης με βαση το χρώμα. Με βαση τη μαλακία που δέρνει τον καθενα. Ελπιζω να το ξεκαθαρισα.
Αυτα κι απο μενα, χωρις προβλημα με κανεναν. Αλλωστε η μονη "ιδεολογια" που δέχεται ευχαριστως τον αντίλογο είναι αυτη που δέχεται και τους ρατσιστες.
Και κατι επιπλεον
(δεν κανω καυγα ελπιζω να το καταλαβαινεις)
Αλλο προερχομαι απο τον πίθηκο, αλλο ειμαι ακομα πιθηκος, αλλο συμπεριφερομαι σαν πιθηκος. Διαφορετικα 100% και τα τρια.
Bookmarks