captain-cook (26-02-10), PanDeMon7 (26-02-10)
νομιζω λεγεται μαγουλας,καλος εκφωνιτης γενικα και σχολιαζει και τους αγωνες του nba.αυτος ειναι πιο αντικειμενικος απο περσι θυμαμαι που ελεγε για τα προβληματα του ποα το ιδιο κανει και φετος αλλα ειχε διπλα τον παπαρα οποτε δεν ειχε και πολλα περιθωρια να διαφωνησει + το οτι παντα οταν παιζει ελληνικη ομαδα με ξενη παντα οι σχολιαστες μερολιπτουν υπερ της ελληνικης ομαδας
παο εγω,θα ειμαι στο παρισι,
εσυ που θα'σαι ρε παλιοπ@@σταρα?
θα βλεπεις παλι απ'τον καναπε σου
που θα σηκωνω κουπα εγω ξανα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (26-02-10), PanDeMon7 (26-02-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Airness (26-02-10), stelios-7- (26-02-10)
Αυτά τα ταξίδια τα "ξέχασε" σήμερα σύσσωμος ο αθλητικός τύπος. Όπως "ξέχασε" και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του πρωταθλητή Ευρώπης από τα playoff ήδη από την 4η αγωνιστική στον πιο εύκολο όμιλο που έχει συμμετάσχει ποτέ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (26-02-10)
Πανάξια νίκη και πρόκριση της μπανάθας με έναν Νίνη που έβγαλε μάτια αν και για άλλη μία φορά καταστρατηγούνται βασικοί νόμοι του ποδοσφαίρου σε δικό τους ματς στην Ευρώπη για να έρθουν τα πάνω κάτω.
3 γκολ σε 4 λεπτά απλά δεν μπαίνουν!
Τόσο απλά!
Και αν ποτέ δοθεί τέτοιο πέναλτυ υπέρ μας τότε θα μπορούμε να μιλάμε επί ίσοις όροις για τις δικές μας προσπάθειες στην Ευρώπη σε σχέση με τις δικές τους...
.
consigliere (26-02-10), mikatsi (26-02-10), panahs7 (26-02-10)
δεν χάρηκα ιδιαίτερα με την νίκη της πουστάρας αλλά
χάρηκα τρομερά , διότι μια ελεεινά υπεροπτική ομάδα (ρόμα) έφαγε τα μούτρα της . το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" , φαίνεται πως οι μπλαζέ Ιταλοί δεν το ξέρουν . απέδειξαν για άλλη μια φορά γιατί παίρνουν τίτλο μια φορά κάθε 50 χρόνια
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Από contra.grΠερισσότεροι από 1000 εκστασιασμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την αποστολή της ομάδας που [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] στη Ρώμη. To contra.gr ήταν στο "Ελ.Βενιζέλος" (αποκλειστικά videos). [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] στο contra.gr: "Δεν χάναμε την πρόκριση με τίποτα". Η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αντίπαλος στoυς "16" του Europa League.
Καλά, αυτοί πανηγυρίζουν μια πρόκριση στους 16 του ΟΥΕΦΑ;
Και χίλιοι λαγοί που μαζεύτηκαν; Υπάρχουν χίλιοι λαγοί; Μήπως έχουν πουθενά κανένα κρυφό εκτροφείο;
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
chainsaw (26-02-10), consigliere (26-02-10), kolimenos (26-02-10), panahs7 (26-02-10)
consigliere (26-02-10), kolimenos (26-02-10), kouzoulo (01-03-10)
Άσε, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν ξέρω τι παίρνουν οι "εκστασιασμένοι" αλλά είναι πολύ δυνατό το άτιμο.
Βλέπω στο contra:
Ναι η αλήθεια είναι ότι όνειρο της ζωής όλων μας ήταν να είμαστε μονόφθαλμοι κρυφόπουστες...Χρήστος Κοντός / Derby sports
Χίλιες φορές τους το έχουμε πει, άντε να τους το πούμε χίλιες μία: θα ήθελαν να είχαν γεννηθεί Παναθηναϊκοί κι ας είχαν ένα μάτι; Έστω και με αυτό το ένα, το μισακό, θα έβλεπαν σε μια βραδιά περισσότερα απ' όσα πρόλαβαν να δουν στην υπόλοιπη ζωή τους! Όπως ακριβώς το διαβάζετε, όπως ακριβώς το ακούτε: Ένα βράδυ δικό μας, όλη η ζωή αυτών που δεν είχαν το προνόμιο να γεννηθούν Παναθηναϊκοί για να ακούν την καρδιά τους να κτυπά στον ρυθμό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας! Της ομάδας που μόνο αυτή ξέρει να κρατά ψηλά τη σημαία και να βαδίζει αγέρωχα, πάντα με ψηλά το κεφάλι.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
chainsaw (26-02-10), consigliere (26-02-10), Gtakis (26-02-10), kolimenos (26-02-10), panahs7 (26-02-10), stelios-7- (26-02-10), steliosb (26-02-10)
Καταρχην το 1000 διαιρεσε το δια του 2 και βγαλε και 100.. τοσοι ηταν..
Δευτερον..ξαφνικα το europa league αποκτα πρεστιζ γιατι παιζει ο βαζελος?? Ενω περυσι ηταν της πουτσας..
Γαμω τις αντικειμενικες φυλλαδες σας..
ΥΓ Και για να μην το ξεχασω για το μπασκετ..
ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
celticfrost (26-02-10), kolimenos (26-02-10), panahs7 (26-02-10), stelios-7- (26-02-10)
differance (26-02-10), kolimenos (26-02-10), panahs7 (26-02-10), steliosb (26-02-10)
Κοινώς χαίρε βάθος αμέτρητον
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
kolimenos (26-02-10)
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,
αν δεν έχετε ακούσει τον ενα σχολιαστή να λέει πως ο ζέλας θα έπρεπε να έχει κατακτήσει τουλάχιστον ένα ευρωπαικο (βολλευ) και τον άλλο να πέφτει από την καρέκλα του σχολιάζοντας : μα την περίοδο που λες , δεν πήγε καν σε φάιναλ φορ , πως να το πάρει ;
Υ.Γ. αποθέωση ήταν επίσης στο κύπελλο , όταν κάρφωσε ο Ιπτάμενος .μόνο που δεν είπε ο παπάρας , τι ωράια τα πανό στην εξέδρα ;;; πολύ κλαμαααααααα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (26-02-10), kolimenos (26-02-10)
Οι βαζέλιουμ και η κατάκτηση της Ρώμης (Υπερ-κόμικ)
Από τον[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]| 22 Φεβρουαρίου, 2010
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
(Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (26-02-10), somekindofgrinder (02-03-10)
Δηλαδή η Καβάλα είναι καλύτερη ομάδα από την Roma?
.
Bookmarks