kritikia (28-05-10)
kritikia (28-05-10)
και σκανε τωρα πεντε χιλιαδες γαυροι και τους αρχιζουνε στις μαπες.
χαχαχαχαχα
φαση θα εχει..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Συγκλονιστικες αποκαλυψεις απο τον "Τ". Σε υποκλαπείσα συνομιλια στο msn μεταξύ του sadi, του Τζίγγερ και του ψιλικατζή της γειτονιάς του sadi αναφέρονται εκπληκτικα πραγματα. Σίγουρα αποτελουν το πρωκτικο-μεγαλύτερο σκανδαλο στην ιστορια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου , αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω το αντιστοιχο του Σάββα Θεοδωρίδη! Παρακολουθήστε και ανατριχιάστε καθώς τα όσα λέγονται είναι εκπληκτικά και ενδεικτικά για τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου!
-Ρε μαλάκες πεινάω
-Τσίμπα ενα αρχίδι χαχαχαχαχα
-Σουγαμωτοχιουμοράκι. Τραβα παίξε με τα αυτοκινητάκια σου ρε
-Μην κανεις σαν τον Πατέρα. Τετοιος μαλάκας είναι και αυτός
-Τι λετε ρε σεις;
-Σκάσε και φέρε μου ένα Borkum Riff Cherry
-Να έρθεις μόνος σου να το πάρεις παλιοπαπάρα , αρχίδι, αδερφή και να πληρώσεις αυτή τη φορά. Οχι ολο τσάμπα.
-Τσαμπα τα παίρνεις ρε; Χαχαχα, το ξέρω οτι μοιάζαμε. Κι εγώ τσάμπα δουλεύω τα βαζέλια χρόνια τώρα.
-Ελα ρε, σε έσκισε ο Πατέρας , πήρε το νταμπλ.
-Ε,ας πάρει και τ' αρχίδια μου τώρα που θα του ζητάνε κι αλλο χοχοχο
-Χοχοχο; Σωκρατεύουμε μικρέ;
-Αντε γαμήσου
-Οχι αντε γαμήσου εσύ
-Να πάτε να γαμηθείτε και οι δυο
-Ρε δε γαμιόμαστε να κάνουμε και τρίο
-Ρε Γιαννακη , πιάσε μια μπύρα
-Τη θές κρύα;
-Καλό θα ήτανε
-Τσιμπα τα τρια μου τα είχα στο ψυγείο
-Που αλλού να τα έχεις ρε που είχες να δεις σαμπάνια 15 χρόνια;
-Μπα ειρωνιούλες;
-Αντε γαμήσου
-Οχι αντε γαμήσου εσύ
-Να πάτε να γαμηθείτε και οι δυο
-Ρε δε γαμιόμαστε να κάνουμε και τρίο
Υ.Γ. Για την προστασια των προσωπικών δεδομένων των αθώων τούτων πολιτών δεν αναφέρουμε ποιος λέει τι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (29-05-10), Cobain_7 (28-05-10), Haris1984 (28-05-10), mikatsi (28-05-10), stelios-7- (28-05-10)
Θα καταθέσω επίσημη πρόταση για τον ΠΟΑ.
Θα πληρώσει ο Τζίγγερ τα χρέη και τις υποχρεώσεις, θα μου δώσουν εμένα τις μετοχές τους και εγώ ΄μετά θα βάλω 50 εκατ. + 10 εκατ.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΤΗΣ 7
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
chainsaw (29-05-10), stelios-7- (28-05-10)
πλακα πλακα μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις.εμας λενε προβατα,αυτοι ειναι τρισχειροτεροι.
Οσο και να μου λενε εμενα οτι ο Πατερας ελεγχει το παρασκηνιο του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν το πιστευω...Ο τυπος ειναι για τα πανηγυρια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν το ελεγχει ο Πατερας.ο Βγενοσκωτας το ελεγχει.
Χωρίς αποτέλεσμα και η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του νέου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε η επανάληψη της συνεδρίασης την ερχόμενη Τετάρτη, λόγω των απουσιών των μεγαλομετόχων.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και στο ελεγα εγω σακη να πας..εσυ εκει οχι και οχι
να τωρα τι εγινε...
Να ανοιχθεί δημοσκόπηση ποιά ομάδα θα έχει Πρόεδρο την 1/7/2010.
α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Β. ΠΟΑ
Γ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΟΤΙΑ
Δ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟ
Ε. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΣΤ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Haris1984 (28-05-10)
Οχι ρε πουστη μου..παλι θα τους φαω στην μαπα?
Ρε πουθενα αλλου δεν μπορειτε να πατε να κανετε ΔΣ?
υγ 1 Παντως επιμενω ..νουμερα της ταξεως 600 και 1000 λαγων που γραψανε δεν παιξανε με τιποτα..εκτος και αν υποσυνειδητα τα ματια μου "εξαφανισαν" τα 4/5 απο αυτους..ή μπηκαν αναμεσα στα φυτα που εχει το πεζοδρομιο να αναπαραχθουν
υγ 2 Τα περισσοτερα συνθηματα τους ειναι με ρυθμο δικων μας..και σε αυτο πελατες..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (28-05-10)
δηλαδη χρυσα φωναζανε..
νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικολας πατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερας νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικολας πατεεεεεεεεεεερας
οπως εμεις..εεεεεεεεεεεεεεεεερνεστο βαλβεεεεεεεεεεεεεερδε
![]()
chainsaw (29-05-10), stelios-7- (28-05-10)
Bookmarks