ναι και θα τα εχει εσαει...
προσπαθει να τον φερει πίσω
για να δουμε αν θα τα καταφερει...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ελενη με το δευτερο πιστευω εχεις ποιο πολυ ασφαλεια!!![]()
Και με το πρώτο θα έχω ασφάλεια.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν θα έχουν
Βέβαια το όχημα του Σφουγγαράκη καίει κέτσαπ και μουστάρδα
οπότε θα είναι πιο οικονομικό
Και βέβαια ως οικολογικό θα πληρώνω και λίγα τέλη κυκλοφορίας
οπότε δεν θα χρειαστεί να παραδώσω τις πινακίδες όπως τόσοι και τόσοι
φέτος. Εμμμμ... εννοώ τις πίκλες της καβουροπάτη (αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι υψηλή επιστήμη για τους μυημένους)
Reds (12-01-10)
ελενη καλυτερο απο αυτο δεν υπαρχει..
καταληλο και για κοντρες με γαιδουρια.
εχεις και οδικη ασφαλεια..
εχει και ζωνη.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Μη με προκαλείτε γιατί θα βάλω στο μάτι τον Φέλιξ Μπόρχα.
Και ξέρετε τι γίνεται όταν βάζει κάτι στο μάτι το kouzoulo ε;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
για ρίχτε μια ματιά εδώ....[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
κάπου πάει το μυαλό μου αλλά απο τη μία δεν είμαι και 100% σίγουρος οτι πρόκειται για θέμα του "οίκου" μας και απο την άλλη ενδεχομένως να μιλάμε για μια ακόμα ΑΡΔια...
(γι'αυτό το λόγο το πόσταρα εδώ και όχι σε τοπικς σχετικά με την ομάδα)
παιδια στο φεισμπουκ εχει οριο φωτογραφιων που μπορεις ανανεβασεις??
γιατι εχω 11 αλμπουμ, βασικα τωρα εκανα το 11ο με 175 φωτο του οσφπ
αλλα παω ν ανεβασω κι αλλες και δ εμου εμφανιζει καν τη σελιδα του upload
κι οταν παταω δημιουργια νεου αλμπουμ, μετα απο καποια δευτερα με βγαζει παλι στη σελιδα των φωτο μου λες και πατησα απλα refresh...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τοσες πολλες εχεις βαλει ρε Μαργαριτα?![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γενικά Μαργαρίτα μην ανεβάζεις πολλές φωτογραφίες μαζί. φρόντισε να κάνεις τα upload σε δόσεις. πολλές φορές το fb κολλάει.....άσε που καλύτερα να μην ανεβάσει 10 φωτογραφίες επειδή κόλλησε, παρά 50.....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα κορυφαιο
Bookmarks