Σελίδα 173 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 73123133143153163169170171172173174175176177183193203213223273373473573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.441 έως 3.460 από 12519

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνώμη κόουτς,δεν κατάλαβα που ήθελες να βάλω το γκολ.
    εμα !!! από το αιγάλεω ακόμη , προσπαθω να του κόψω αυτή την κακιά συνήθεια αλλά αυτός .... ανεπίδεκτος μαθήσεως !

για αυτό έβαλε το κινούμενο ντεκαπάζ ο άλλος , να βρει την υγειά του
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θυμάστε τον παππού τον Διακοτζών που μας παραμύθιαζε με το σπουδαίο Ιταλικό ποδόσφαιρο του κατενάτσιο το ηρωικό ποδόσφαιρο της γιόμας των βρετανών που μετέφραζε το Βέκια Σενιόρα της Γιούβε σαν "Μεγάλη Κυρία" αντί για "Παλιόγρια";
    Άφησε άξιο αντικαταστάτη πίσω του το μέγα ψεύτη απολογητή του Λαγού Σωτηρακό, ό οποίος έχει αναλάβει την εργολαβία να μας πείσει για το πόσο παικταράς είναι ο Καραβούτας ή ότι η σέντρα του Σαλπιγίδι που καταλήγει στην Λ. Κηφισίας είναι προσπάθει για έξυπνο πλασάρισμα.
    Και δυστυχώς απόδεικνύεται ότι ο κόσμος πλέον στην TV δεν βλέπει μπάλα αλλά συνεχίζει να ακούει μετάδοση

Αι σιχτί ρε σας βαρέθηκα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (15-10-09), masinGun (15-10-09)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπορεί να μου πεί κανείς ΠΟΙΟ σύστημα παίζουμε στην Εθνική;Γύρω γύρω όλοι απ΄το Καραγκούνη σέντρα και άγιος ο θεός!Παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους και παίκτες π.χ Πλιάτσικας που ο ίδιος θα απέκλειε τον εαυτό του απ'την Εθνική!Δε θέλω να σκέφτομαι αν περάσουμε μουντιάλ και πάμε με αυτούς να παίξουμε καμιά Ισπανία για παράδειγμα πόσα θα γράψει το κοντέρ!Βλέπω να ξαναγυρνάει ο Μπασινάς Εθνική. έτσι για να μας τιμωρήσει ο Χερ Οτο που κάνουμε κριτική.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως τραυματίστηκε το γίδι ;
    O Πατσατζόγλου ενώ είναι μόνος του στον χώρο του κέντρου γυρίζει αδικαιολόγητα τη μπάλα προς τα πίσω αλλά η πάσα δεν είναι καλή και η μπαλιά γίνεται διεκδικήσιμη. Ο Κυργιάκος πέφτει δυνατά επάνω στη μπάλα αλλά το ίδιο δυνατά πέφτει και ο αντίπαλός του και συγκρούονται. Αποτέλεσμα? Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και 4 μήνες εκτός για τον Σωτήρη Κυργιάκο

εγώ πάντως το 2ο είδα και έκανε όλο κι όλο ένα λάθος
    Εγώ στο δεύτερο νόμιζα πως είχε βγει. Ούτε που ακούμπησε τη μπάλα. Που να το κάνει το λάθος?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karytheod Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να μου πεί κανείς ΠΟΙΟ σύστημα παίζουμε στην Εθνική;Γύρω γύρω όλοι απ΄το Καραγκούνη σέντρα και άγιος ο θεός!Παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους και παίκτες π.χ Πλιάτσικας που ο ίδιος θα απέκλειε τον εαυτό του απ'την Εθνική!Δε θέλω να σκέφτομαι αν περάσουμε μουντιάλ και πάμε με αυτούς να παίξουμε καμιά Ισπανία για παράδειγμα πόσα θα γράψει το κοντέρ!Βλέπω να ξαναγυρνάει ο Μπασινάς Εθνική. έτσι για να μας τιμωρήσει ο Χερ Οτο που κάνουμε κριτική.
    Τον λαλάκα τον Καραβούτα τον έκραξε προχθές μέχρι και ο Κατσουράνης ότι το παίζει Μαραντόνα, δείτε σ' όλο το παιγνίδι τις αντιδράσεις του Τοροσίδη που δεν του δίνει με τίποτα την μπάλλα είναι μακράν ο χειρότερος όχι γιατί δεν κάνει τιποτα στον αγώνα δεν αφήνει και τους άλλους να κάνουν.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

- σε όποια πλευρά αποφασίσουν οι "βαζελοι" της εθνικής να φτιάξουν την κλικα αλλάζουν την μπάλα (παραπροχτες δεξιά για να σεντράρει ο Γιουρια Γιούρκας -χτες αριστερά για να φανεί ο Γίδις)
    - μετά πάει η μπάλα στον ΚαραΒούτα και αφού μας τα πρίξει αρκετά , και εαν δεν βρει να σουτάρει , και εάν δεν βαρεθεί να μας τα πρίζει , σεντράρει για τον ΣαλπιΓίδι
    - ΕΑΝ κανένα από τα άλλα τα καθίκια που τολμάνε να παίζουν μέσα , ξεχαστούν , και δώσουν καμια πάσα στον Γκέκα - βγαίνουν άμεσα με αλλαγή
    - τέλος όταν όλα αυτά συμβούν πετάμε και καμιά μπάλα στον Γκέκα (μακρινή φυσικά) , αφού πρώτα του έχει βγει η γλώσσα από το τρέξιμο (σαν τσοπανόσκυλο) σε όλο το παιχνίδι
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον masinGun για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (15-10-09), Faithful (15-10-09), paraskdi (15-10-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμάστε τον παππού τον Διακοτζών που μας παραμύθιαζε με το σπουδαίο Ιταλικό ποδόσφαιρο του κατενάτσιο το ηρωικό ποδόσφαιρο της γιόμας των βρετανών που μετέφραζε το Βέκια Σενιόρα της Γιούβε σαν "Μεγάλη Κυρία" αντί για "Παλιόγρια";
    Άφησε άξιο αντικαταστάτη πίσω του το μέγα ψεύτη απολογητή του Λαγού Σωτηρακό, ό οποίος έχει αναλάβει την εργολαβία να μας πείσει για το πόσο παικταράς είναι ο Καραβούτας ή ότι η σέντρα του Σαλπιγίδι που καταλήγει στην Λ. Κηφισίας είναι προσπάθει για έξυπνο πλασάρισμα.
    Και δυστυχώς απόδεικνύεται ότι ο κόσμος πλέον στην TV δεν βλέπει μπάλα αλλά συνεχίζει να ακούει μετάδοση

Αι σιχτί ρε σας βαρέθηκα
    Σταματα να παραπλανεις τον κόσμο.Η Βέϊκου είναι από εκεί.
    *****8.23*****

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Πατσατζόγλου ενώ είναι μόνος του στον χώρο του κέντρου γυρίζει αδικαιολόγητα τη μπάλα προς τα πίσω αλλά η πάσα δεν είναι καλή και η μπαλιά γίνεται διεκδικήσιμη. Ο Κυργιάκος πέφτει δυνατά επάνω στη μπάλα αλλά το ίδιο δυνατά πέφτει και ο αντίπαλός του και συγκρούονται. Αποτέλεσμα? Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και 4 μήνες εκτός για τον Σωτήρη Κυργιάκο
    ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ !!! με το συμπάθιο πάντα

Εγώ στο δεύτερο νόμιζα πως είχε βγει. Ούτε που ακούμπησε τη μπάλα. Που να το κάνει το λάθος?
    κι όμως έκανε κάτι που όλοι οι άλλοι αδυνατούσαν να κάνουν !! έδινε απλά την μπάλα δίπλα του

Το avatar του χρήστη paraskdi

Περιοχή
    Πότε εδώ,πότε εκεί.
    Thanks
    196
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 244 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

- σε όποια πλευρά αποφασίσουν οι "βαζελοι" της εθνικής να φτιάξουν την κλικα αλλάζουν την μπάλα (παραπροχτες δεξιά για να σεντράρει ο Γιουρια Γιούρκας -χτες αριστερά για να φανεί ο Γίδις)
    - μετά πάει η μπάλα στον ΚαραΒούτα και αφού μας τα πρίξει αρκετά , και εαν δεν βρει να σουτάρει , και εάν δεν βαρεθεί να μας τα πρίζει , σεντράρει για τον ΣαλπιΓίδι
    - ΕΑΝ κανένα από τα άλλα τα καθίκια που τολμάνε να παίζουν μέσα , ξεχαστούν , και δώσουν καμια πάσα στον Γκέκα - βγαίνουν άμεσα με αλλαγή
    - τέλος όταν όλα αυτά συμβούν πετάμε και καμιά μπάλα στον Γκέκα (μακρινή φυσικά) , αφού πρώτα του έχει βγει η γλώσσα από το τρέξιμο (σαν τσοπανόσκυλο) σε όλο το παιχνίδι
    Κατατοπιστικός,όπως πάντα.
    Άρτια τεχνική ανάλυση.

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το πρόβλημα είναι Νίκο οτι ορισμένοι παίκτες έχουν ασυλία απ'το πάγκο και οτι μαλακία και να κάνουν ΔΕΝ χάνουν τη θέση τους.Τη μία ο Καραγκούνης την άλλη ο Κατσουράνης ορισμένους τους χρησιμοποιεί και σε λάθος θέση γιαυτό είμαστε ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Είναι ντροπή να παίζουν ο Φωτάκης,ο Πλιάτσικας και χθές να μη παίζει ο Νίνης.Και αυτό το γίδι ο Καραβούτης πρέπει να καταλάβει ότι με τον τρόπο που παίζει εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους παίκτες!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπορεί να μου πεί κανείς ΠΟΙΟ σύστημα παίζουμε στην Εθνική;
    Αυτό αποτελεί θέμα διδακτορικής διατριβής στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Όποιος καταφέρει να το ολοκληρώσει θα πάρει το ντοκτορά του στη διαπλανητική προπονητική και θα αναρριχηθεί κατευθείαν στη θέση του Πρύτανη
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

karytheod (15-10-09)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από paraskdi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατατοπιστικός,όπως πάντα.
    Άρτια τεχνική ανάλυση.
    ευχαριστώ , ευχαριστώ . είναι που έχω θητεύσει δίπλα σε μεγάλους τεχνικούς του ελληνικού φουτμπολ και έμαθα το ποδόσφαιρο σαν υψηλή διανόηση

Το πρόβλημα είναι Νίκο οτι ορισμένοι παίκτες έχουν ασυλία απ'το πάγκο και οτι μαλακία και να κάνουν ΔΕΝ χάνουν τη θέση τους.Τη μία ο Καραγκούνης την άλλη ο Κατσουράνης ορισμένους τους χρησιμοποιεί και σε λάθος θέση γιαυτό είμαστε ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Είναι ντροπή να παίζουν ο Φωτάκης,ο Πλιάτσικας και χθές να μη παίζει ο Νίνης.Και αυτό το γίδι ο Καραβούτης πρέπει να καταλάβει ότι με τον τρόπο που παίζει εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους παίκτες!
    πιστεύεις ότι τον νοιάζει ;

και κάτι άλλο ! τους παίκτες μια χαρά τους χρησιμοποιεί -για την δουλειά που κάνει !
    γιατί είμαι τόσο σίγουρος πως όταν-αν-όποτε τερματιστεί το συμβόλαιο με την αντιντας θα μας χαιρετήσει και το ραμολί και πόλλοι από δαύτους ;

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

εμ , την άλλη την ομορφιά την είδατε ;

ο βυντρα με το 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε μπα να 'χει και το 99. Τι μας νοιάζει; Το θέμα είναι ότι πήγαμε στα μπαράζ και έχουμε την ευκαιρία να πάμε μουντιάλ. Το '94 γίναμε ρεζίλι μεν, αλλά τουλάχιστον είχαμε πάει. Από τότε αναζητάμε τη συμμετοχή μας εκεί. Φέτος είναι επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία. Ας μην τη σνομπάρουμε.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεγάλη ευκαιρία, ναι συμφωνώ. Μακάρι να πάμε, ναι συμφωνώ και το θέλω επίσης. Αλλά δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στο άθλιο αντιποδόσφαιρο που παίζουμε χωρίς καν να κάνουμε την κριτική μας.

Ας κάτσουν εκεί στην ΕΠΟ και στην εθνική να κάνουν την αυτοκριτική τους και άμα τους αρέσει αυτό που θα ανακαλύψουν εγώ πάω πάσο.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματα να παραπλανεις τον κόσμο.Η Βέϊκου είναι από εκεί.

Αφού είχε βάλει φάλτσα για να ξεγελάσει τον Τερματοφύλακα στην Κηφισίας κατέληξε
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μπα να 'χει και το 99. Τι μας νοιάζει; Το θέμα είναι ότι πήγαμε στα μπαράζ και έχουμε την ευκαιρία να πάμε μουντιάλ. Το '94 γίναμε ρεζίλι μεν, αλλά τουλάχιστον είχαμε πάει. Από τότε αναζητάμε τη συμμετοχή μας εκεί. Φέτος είναι επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία. Ας μην τη σνομπάρουμε.
    κάτι σαν τις συναντήσεις του Γαίους Τούβλους με τον Αστεριξ και τον Οβελίξ ένα πράμα

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεγάλη ευκαιρία, ναι συμφωνώ. Μακάρι να πάμε, ναι συμφωνώ και το θέλω επίσης. Αλλά δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στο άθλιο αντιποδόσφαιρο που παίζουμε χωρίς καν να κάνουμε την κριτική μας.

Ας κάτσουν εκεί στην ΕΠΟ και στην εθνική να κάνουν την αυτοκριτική τους και άμα τους αρέσει αυτό που θα ανακαλύψουν εγώ πάω πάσο.
    Μα αυτό δεν είναι καινούριο.Σε όλη την διάρκεια της θητείας του Ρεχάγκελ,το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι αντιαισθητικό.Απλά,υπάρχει μια,ας το πούμε,σταθερότητα όσον αφορά τις πορείες της Εθνικής.Δυστυχώς αυτά περιλαμβάνει το πακέτο αυτό.Η ελπίδα για να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο από την Εθνική έχει πεθάνει χρονια τώρα.
    *****8.23*****

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (15-10-09), IERO (15-10-09)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

κάτι σαν τις συναντήσεις του Γαίους Τούβλους με τον Αστεριξ και τον Οβελίξ ένα πράμα
    Κάιους Τούβλους ρε

Σελίδα 173 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 73123133143153163169170171172173174175176177183193203213223273373473573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές