panty (18-06-08)
η γαλλια που εφτασε στον τελικο του παγκοσμιου κυπελλου αποκλειστηκε με μια ισοπαλια.γιατι να μην αποκλειστουμε και εμεις;δεν ειναι τραγωδια.μας πειραξε μονο η εμφανιση που δωσαμε στα γηπεδα της αυστριας.
Gavros4life (18-06-08), giorgossiderie (18-06-08), masinGun (18-06-08), mpak (18-06-08), panty (18-06-08)
Σιγουρα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου με το αν αποκλειστεις.Το θεμα ειναι πως γινεται αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
. 2-1 .
, , , . , .
, . , .
.
. . , , , , .
. .
EURO . , .
.
. .
, . , , , .
, , . 61 . - , .
, , . , , .
, . .
, . . , , .
, , , .
.
. .
giorgossiderie (19-06-08)
T . ( 1996 , 2000).
RDS: " 2-1. 88', 61'. (!) 44' ".
Sport24.com: " . , 2-1. ' ".
Goal.com: " . , " " ".
Spanien Bilder: " 2-1 , . , 2004".
RTE.ie: " 90 2-1 2004".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
—John Lennon
Η εγχώρια μαχαιριά δε συγκρίνεται σε τίποτα με την ξένη. Οι ξένοι ας γράψουν και ας κοροιδέψουν όσο θέλουν. Άλλωστε εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα όταν πριν τέσσερα χρόνια συμπεριφερόμασταν λες και κατασκηνώσαμε στον Όλυμπο, λες και γ@μήσαμε τον Ευρωπαικό ποδοσφαιρικό πολιτισμό και όχι μόνο. Λαός ή του ύψους ή του βάθους ήμασταν είμαστε και θα είμαστε. Ελευθερία ή Θάνατος. Κούπα ή Τίποτα. Ήρωες ή Άχρηστοι. Με μία λέξη Ελληνάρες.
Ο ποδοσφαιρικός μας πολιτισμός είναι πρωτόγονος. Είχαμε την ευλογία να ζήσουμε κάτι που ακόμα και σε όνειρο να βλέπαμε, θα ντρεπόμασταν να το θυμηθούμε το πρωί. Αντί να το συνειδητοποιήσουμε, συνεχίσαμε να βλέπουμε την Ευρώπη από ψηλά. Και τώρα που σαν τους νεόπλουτους ξαναγίναμε φτωχοί, μας ξαναβρήκε η ίδια μίρλα και μιζέρια.
Προσωπικά δεν θα πω τίποτα για τους μηδέν βαθμούς της Εθνικής. Γιατί αυτό που έγινε πριν τέσσερα χρόνια ποτέ δεν άλλαξε το μηδενικό που πραγματικά είμαστε ποδοσφαιρικά. Περαστικά στους δημοσιογράφους που θα χύσουν αύριο μελανό δηλητήριο και περαστικά στους αναγνώστες που θα το καταπιούν αμάσητο.
Ήμουν για τέσσερα χρόνια πρωταθλητής Ευρώπης γιατί ο Θεός ήθελε να κάνει μια πλάκα στον κόσμο. Κι αυτή την πλάκα την πήραμε στα σοβαρά. Τα κεφάλια μέσα πάλι. Αν και ως συνήθως, όταν σε αυτή τη χώρα λέμε τα κεφάλια μέσα εννοούμε μέσα στη θηλιά.
Καλό σας βράδυ και μην ξεχνάτε. Αυτοί που θα βρίζουν κάποιοι αύριο, είναι ακόμα πρωταθλητές μέχρι νεοτέρας.
παει και αυτο το euro.η εμπειρια ηταν επωδυνη γιατι ειχαν καλλιεργησει μεγαλες προσδοκιες στον κοσμο.
οταν βγαινει ο προεδρος και μιλαει για τελικο με γερμανια τι να σου κανουν και οι δημοσιογραφοι;οταν ο ρεχαγκελ επιμενει στα κολληματα του δεν μας φταει κανενας αλλος.
εγω προσωπικα πανω απο ολα ειμαι ολυμπιακος και δεν με πολυενδιαφερει η εθνικη.να φανταστειτε δεν τα ειδα ολοκληρα τα παιχνιδια.αλλα αυτο που εγινε το 2004 ειναι κατι απιαστο,κατι αξεπεραστ και δεν θα το ξαναζησουμε.ουτε εμεις ουτε τα παιδια μας.
αντι λοιπον να ευχαριστουμε τους θριαμβευτες τους λοιδωρουμε.μα τιο περιμανεμε λοιπον;μετριοι παικτες ητανε που φτασανε στην κορυφη της ευρωπης.δεν μπορουσαμε να διαχειριστουμε την επιτυχια.δεν μπορουσαμε να παμε παραπανω γιατι αλπουστατα φτασαμε εκει που δεν φανταζοτανε κανεις.
εγω δεν θα εδιωχνα τον προπονητη.αν φυγει θα γυρισουμε σε εποχες παπαποστολου και πολυχρονιου.δηλαδη καμμια νικη απεναντι σε μαλτα και σαν μαρινο....
masinGun (19-06-08)
καλημέρα παιδιά ,
άν εξαιρέσει κανεις την ήττα από τους σουηδούς (και τον τροπο αυτης) κάπως έτσι περίμενα την εμφάνιση της εθνικής . πίστευα ότι θα περνούσαμε αλλά περίμενα με τσουκου τσούκου μπολ να πάρουμε 3-4 βαθμούς . η χτεσινή εμφάνιση με ικανοποίησε αλλά δεν αρκει . εγώ πάλι ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους από τον Γκαγκάτση και το Ρεχάγκελ ως τους παίκτες και ως το φροντιστή . Γιατί ; διότι πάλι περπατάω με το κεφάλι ψηλα , δεν απογοητευομαι (παρά την μετριότητα της ομάδος) και το κυριότερο : δεν με αγγίζει η κριτική και τα σχόλια από καποιους που έχουν τα ίδια και λιγότερα από εμένα . αυτή ο ομάδα αυτό κατάφερε , τέρμα ώρα για δουλειά , το κεφάλι ψηλά και πάμε για άλλα . οπως λέει και το άσμα δεν ξενερώνω δεν είμαι νταουν ραντεβού στο κειπ ταουν .
το μοναδικό που με ενόχλησε είναι ότι η ομάδα ήταν πολύ σοφτ , χωρίς πάθος χωρίς μαχητικότητα .
για εμένα ήρθε η ώρα της αλλαγής . αλλαγήξ πλάνου , τρόπου ανάπτυξης , παιχνιδιού και προσώπων αλλά αυτό είναι δουλειά αλλων .
ευχαριστω κυριοι και αντιο σας
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ (εγω είμαι μεσολογγιτης δεν έχω μαθει να το σκιβω - το ίδιο προτείνω σε όλους μας )
- , !!!
..
"δεν ξενερώνω δεν είμαι νταουν ραντεβού στο κειπ ταουν"![]()
, ....
!
,
, ...
giorgossiderie (19-06-08), masinGun (19-06-08)
.
, ? ( ).
, , .
.
, 2004 .
. , .
. , .
, .
, .
giorgossiderie (19-06-08)
Red$mile (19-06-08)
εγώ επειδή καποτε έφτασα κοντα στο να φορέσω το εθνόσημο με πιάνει ρίγος όποτε το βλέπω . σχολιάστε το όπως θέλετε αλλά για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση , εθνική και μετά όλα τα άλλα .
επειδή και τότε (εποχές Ελευθεράκη -Κούδα -Παπαιωάννου κλπ) νομίζω ότι κάποιοι έπαιζαν για την πάρτυ τους , παρά την αγάπη τους για την εθνική εγώ θα παραμέμψω ξανά στην ομοψυχία του 04 . ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ . όλα τα άλλα έπονται .
οι έλληνες δεν μπορούν να : εργαστουν οργανωμένα , παίξουν τεχνικά , αντεξουν το βάρος του φαβορί , παίξουν καλή μπάλα κλπ ΑΛΛΑ
μπορούν να : κάνουν πολλά όταν δουλευουν συλλογικά και ομαδικα . αν παραβλέψουν εγωϊσμούς κάνουν θαυματα
- , !!!
..
—John Lennon
panty (19-06-08)
Bookmarks