Σελίδα 165 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 65115125135145155161162163164165166167168169175185195205215265365465565 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.281 έως 3.300 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισα με κανα χιλιόμετρο οφσάιντ βγήκες σ'αυτο το εδάφιο, Αλέξαντρε.

ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΩΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Σιγα μην ειναι και τροπος ζωης. Ημαρτον δηλαδή!

Αυτοι που κανουν τις φασαριες στα γηπεδα ειναι οι ιδιοι που καψαν περσι την Αθήνα στο ονομα του άτυχου Αλέξη! Οι ιδιοι που μπαινουν μεσα σε καθε εργατικη διαδήλωση και τη μετρατρέπουν σε πεδιο μαχης!

Σιγα μη τους εκφραζει το ποδοσφαιρο. Στ'αρχιδια τους γραφουν τις μαναδες τους, στ'αρχιδια τους και τη μπαλλα. Το ιδιο κι εκει στα βορεια. Οι πυρηνες των χουλιγκαν ειναι ακροδεξιές οργανώσεις ή αναρχικές ομαδες που απλα τους δινει αφορμη το ποδοσφαιρο. Αν τους δωσει αφορμη η κλασσικη μουσικη δε θα διστασουν να τα σπασουν διαφωνώντας αν ο Βάγκνερ εγραφε καλύτερα απο τον Τσαικόφσκι.

Εχω την εντυπωση Κωστα οτι λετε το ιδιο πραμα απλα ο Αλεξανδρος καπου δεν το διατυπωσε σωστα. Πιστεύω οτι την ιδια "παστα" ανθρωπων φωτογραφιζετε, απλα ο Αλεξανδρος "εμεινε" μονο στο θεμα της μπαλας (κακως γιατι οδηγει και σε καποιες λαθος διατυπωμενες σκεψεις).

Τελος παντων διαφωνω μονο σε μία λεξη. Το "ατυχου" που χρησιμοποιησες αλλα αυτο ειναι μια αλλη εντελως κουβεντα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε κύττα που κρύβονταν τοσο καιρό οι φανς του Σαλπιγγίδη! Μεγαλος παιχταρας!

Οσο για το Ρίο, αγαπητε Σάκη, ονειρο μου ειναι να ξαναπαω κι ας βγει και παγκοσμια πρωτεύουσα των πισωγλετζέδων! Οσο περισσοτεροι αυτοι, τοσο περισσοτερες μουλάτες θα περισσεψουν για μας τους υπολοιπους!

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για παραδειγμα ο Χαριστεας για να μιλησουμε για το συγκεκριμενο παικτη ειναι πραγματικα μια περιπτωση περιεργη. Δυο λογους βρισκω να παιζει σε οποιαδηποτε ομαδα, εναν "χιουμοριστικο" και εναν αλλο λογικο.
    προφανως και εχει πολυ χιουμορ ο ρεχαγκελ δεν εξηγειται αλλιωςκαι μαλιστα σουρεαλιστικο χιουμορ
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ειναι θεμα φαν του Σαλπιγγιδη. Και με τον Τατση (σημερα) να συγκρινεις τον Χαριστεα δεν τιθεται θεμα. Ο Τατσης σκοραρει μια στις δεκα με την Δοξα Κρανουλας, ο Χαριστεας για να αλλαξει μια σωστη πασα (δε λεμε για δυσκολα πραματα οπως γκολ) θα πρεπει να ανοιξουν οι ουρανοι για τη δευτερα παρουσια. Απλα πραγματα για σεντερ φορ. Ο Τατσης ειναι σαφως καλυτερος του Χαριστεα.

Νομιζω οτι ειναι καθαρα κολλημα ή απλα προσπαθεια να μην υποχωρησεις πουθενα να πεις τον Χαριστεα καλο ποδοσφαιριστη. Δεν εξηγειται αλλιως. Στο συγκεκριμενο θεμα μου θυμιζεις τον Ηλια που θεωρει τον Ντιογκο επιπεδου Καρέκα (μεταξύ μας και ο Ντιογκο δεκα κλασεις πανω απο τον μπουζουκτση ειναι...)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε κύττα που κρύβονταν τοσο καιρό οι φανς του Σαλπιγγίδη! Μεγαλος παιχταρας!

Οσο για το Ρίο, αγαπητε Σάκη, ονειρο μου ειναι να ξαναπαω κι ας βγει και παγκοσμια πρωτεύουσα των πισωγλετζέδων! Οσο περισσοτεροι αυτοι, τοσο περισσοτερες μουλάτες θα περισσεψουν για μας τους υπολοιπους!
    φαν του σαλπι δεν ειναι κανεις.βεβαια δεν θα μας χαλαγε στον ολυμπιακο(κοιτα που εχουμε φτασει) με αυτους που εχουμε τωρα.

στην εθνικη οντως δεν εχει προσφερει περισσοτερα ο σαλπι αλλα ο χαριστεας απο γιουρο και μετα ειναι ανυπαρκτος,εγω περιμενα πολυ περισσοτερα.μπορει να φταει και ο ρεχαγκελ που τον βαχει δεξι χαφ δεν ξερω αλλα εγω βλεπω το αποτελεσμα και δεν μου κανει.

υ.γ. οχι οτι με πολυωοιαζει κιολλας,ισα ισα αν αποκλειστουμε δεν θα αναγκαστω να λιωνω το καλοκαιρι βλεποντας απο περιεργια και μονο τα ματς της εθνικης οπως τις σαπουνοπερες που εβλεπα 10 χρονων(εσμεραλδα κλπ κλπ)
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπα, κι η γνωμη μου για τον Χαριστέα πηγαζει απο το οτι δεν υπαρχουν παιχτες. Ο Σαλπιγγίδης στην Εθνικη ειναι παντελως της πλακας, πραγματικα δε θυμαμαι μια φαση στην οποια να συμμετείχε. Ρε μία λέω! Πραγματικά ανυπαρκτος, λες και παιζουμε με 10 καθε φορα. Και να πω οτι τον...σαμποτάρουν κιολας? Μπα! Αφου οι μισοι συμπαιχτες του τουλαχιστον ειναι και συμπαιχτες του στη βαζέλα. Λογικο θα ηταν να ξερουν το παιχνιδι του και να τον βοηθαν. Αλλα πως? Αφου ο ανθρωπος δεν υπαρχει στο γηπεδο.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ειναι θεμα φαν του Σαλπιγγιδη. Και με τον Τατση (σημερα) να συγκρινεις τον Χαριστεα δεν τιθεται θεμα. Ο Τατσης σκοραρει μια στις δεκα με την Δοξα Κρανουλας, ο Χαριστεας για να αλλαξει μια σωστη πασα (δε λεμε για δυσκολα πραματα οπως γκολ) θα πρεπει να ανοιξουν οι ουρανοι για τη δευτερα παρουσια. Απλα πραγματα για σεντερ φορ. Ο Τατσης ειναι σαφως καλυτερος του Χαριστεα.

Νομιζω οτι ειναι καθαρα κολλημα ή απλα προσπαθεια να μην υποχωρησεις πουθενα να πεις τον Χαριστεα καλο ποδοσφαιριστη. Δεν εξηγειται αλλιως. Στο συγκεκριμενο θεμα μου θυμιζεις τον Ηλια που θεωρει τον Ντιογκο επιπεδου Καρέκα (μεταξύ μας και ο Ντιογκο δεκα κλασεις πανω απο τον μπουζουκτση ειναι...)
    γι'αυτο και πρεπει να εκτιμας αυτο που εχεις.για φαντασου να στειλει τον ντιογο ο σωκος το καλοκαιρι και να σου φερει τον χαριστεα, τι θα λες τοτε?

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    φαν του σαλπι δεν ειναι κανεις.βεβαια δεν θα μας χαλαγε στον ολυμπιακο(κοιτα που εχουμε φτασει) με αυτους που εχουμε τωρα.
    Μη χέσω που θα δω τον Σαλπιγγιδη στον Ολυμπιακο. Αυτοι που εχουμε ειναι σκάλες ανωτεροι του, δεν υφισταται συγκριση δηλαδη.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπα, κι η γνωμη μου για τον Χαριστέα πηγαζει απο το οτι δεν υπαρχουν παιχτες. Ο Σαλπιγγίδης στην Εθνικη ειναι παντελως της πλακας, πραγματικα δε θυμαμαι μια φαση στην οποια να συμμετείχε. Ρε μία λέω! Πραγματικά ανυπαρκτος, λες και παιζουμε με 10 καθε φορα. Και να πω οτι τον...σαμποτάρουν κιολας? Μπα! Αφου οι μισοι συμπαιχτες του τουλαχιστον ειναι και συμπαιχτες του στη βαζέλα. Λογικο θα ηταν να ξερουν το παιχνιδι του και να τον βοηθαν. Αλλα πως? Αφου ο ανθρωπος δεν υπαρχει στο γηπεδο.
    Συμφωνω αλλα βλεπεις να υπαρχει πουθενα ο Χαριστεας ρε Κωστα; Ειλικρινα αν δεν εβαζε στο Γιουρο αυτα τα 2-3 γκολ που εβαλε, δεν θα θυμομουνα οτι υπαρχει τετοιος παικτης στην εθνική. Δεν εκνευριζομαι βλεπεις μαζι του γιατι δε δινω δεκαρα για την συγκεκριμενη ομαδα, αρα δεν εχω και λογους να θυμαμαι οτι παιζει...

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Μη χέσω που θα δω τον Σαλπιγγιδη στον Ολυμπιακο. Αυτοι που εχουμε ειναι σκάλες ανωτεροι του, δεν υφισταται συγκριση δηλαδη.
    εμενα δεν με χαλαγε παντως.μη λες μεγαλες κουβεντεεεεεεεες...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.964 φορές σε 14.477 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αχά! Άρα τι συμπεραίνουμε? Μήτρογλου στην εθνική τώρα!!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    γι'αυτο και πρεπει να εκτιμας αυτο που εχεις.για φαντασου να στειλει τον ντιογο ο σωκος το καλοκαιρι και να σου φερει τον χαριστεα, τι θα λες τοτε?
    Δεν θες να δεις τι θα λεω

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχά! Άρα τι συμπεραίνουμε? Μήτρογλου στην εθνική τώρα!!
    Σοβαρα τωρα. Αν παει στο σωστο γραφειο μανατζερ, ειτε ο Μήτρογλου είτε και ο Καραμπελας ακομα, την επομενη μερα θα εχει κληση στην εθνική. Την επομενη μερα ακριβως.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν θες να δεις τι θα λεω
    σε μια τετοια περιπτωση θα εισαι απολυτα δικαιολογημενος, μη σου πω κιολλας οτι οτι και αν πεις θα παραγραφει μετα το τελος την μεταγραφικης περιοδου

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Σοβαρα τωρα. Αν παει στο σωστο γραφειο μανατζερ, ειτε ο Μήτρογλου είτε και ο Καραμπελας ακομα, την επομενη μερα θα εχει κληση στην εθνική. Την επομενη μερα ακριβως.
    Σοβαρά μιλάω. Δηλαδή τι έχει να ζηλέψει ο Μήτρογλου από τον Αχρηστέα ή τον άλλον τον Κάτι-σαν-γίδι? Μα τα σωστά κονέ φυσικά
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοβαρά μιλάω. Δηλαδή τι έχει να ζηλέψει ο Μήτρογλου από τον Αχρηστέα ή τον άλλον τον Κάτι-σαν-γίδι? Μα τα σωστά κονέ φυσικά
    ο μητρογλου μιας που πιασαμε το θεμα αυτο δεν εχει παιξει στον ολυμπιακο καλα καλα θα παει στην εθνικη?θα μου πεις εδω πηρε το ματζιο που εχει να παιξει 5 μηνες και να βαλει γκολ 8 μηνες.

α ρε οτο οσο καλη θεληση και να εχω ειναι παραλογα αυτα που καμνεις

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Μήτρογλου είναι εδώ και χρόνια βασικός στην εθνική U-21. H φυσιολογική συνέχεια είναι να βρεθεί κάποια στιγμή και στην αντίστοιχη των ανδρών όπως συνέβη με τον Παπασταθόπουλο και τον Νίνη. Και θα συμβεί σύντομα και με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Μιας και ειπατε για τον Γιαννακη τον Ταλαντουχο, αυτο το παιδακι εξακολουθει να δικαιώνει καθε δευτερολεπτο που παιζει ολους τους προπονητες που τον ειχανε κολλήσει με λόκο στιγμής στον παγκο και δεν τον σηκωνανε ουτε για τους τυπικους χαιρετισμους πριν το ματς...

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εδώ σχολιάζουμε για αυτή την ομάδα-κλίκα με τα μπλέ που κατεβαίνει στο γήπεδο με προπονητή-τυμβορύχο και 7 ποδοσφαιριστές (λέμε τώρα!!!!) του βάζελου ;;;;

αμ δε , δεν θα πάρω !!! ευτυχώς που είχε την ώρα του αγώνα το Σκαϊ ντοκιμαντέρ για τους σολωμούς !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν είδα το παιχνίδι της Εθνικής αλλά διαβάζοντας σήμερα τις συνθέσεις δεν μπορώ να μην πω ότι είναι μια πραγματική πρόκληση στον φίλαθλο κοινό νου η χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παιχτών στην σύνθεσή της.

• Από που και ως που ξαφνικά βασικός ο Τζόρβας μόλις η βαζέλα αποφάσισε να τον καθιερώσει βασικό?
    • Από που και ως που να παίζει ο Σειταρίδης για να ετοιμαστεί με διεθνή παιχνίδια στα πόδια του ενώ καλά καλά δεν βγάζει φιλικό της μπανάθας?
    • Από που και ως που να παίζουν ή να είναι στον πάγκο Μάντζιος και Τζιώλης ,παίχτες που δεν υπολογίζονταν καν από την ομάδα τους?

Η επίσημη αγαπημένη μας μόνο σιχαμάρα μου προκαλεί με αυτά που συμβαίνουν καθώς έχει μετατραπεί απροκάλυπτα σε ομάδα προετοιμασίας και ανάδειξης παιχτών του Ποα.
    .

21. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον steliosb για αυτό το μήνυμα:

Airness (12-10-09), chainsaw (12-10-09), Dr.Red (12-10-09), Faithful (12-10-09)

Σελίδα 165 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 65115125135145155161162163164165166167168169175185195205215265365465565 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές