Σελίδα 163 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 63113123133143153159160161162163164165166167173183193203213263363463563 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.241 έως 3.260 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eγώ πάντως τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά γήπεδα βλέπω γεμάτα κάθε Σαββατοκύριακο, όχι τα τριτοκοσμικά Ελληνικά. Αυτό πώς το εξηγείς?

Ακριβώς γιατί το βλέπουν σαν χόμπι και πάνε οικογενειακώς.Ξέρουν ότι θα πάνε για την πλακα τους όπως πάνε στο θέατρο στο κινηματογράφο στο ζωολογικό κήπο,στα μουσεία τους και αυτά είναι γεμάτα ενώ τα δικά μας άδεια,ξέρουν ότι δεν θα είναι πρεζάκηδες,χούλιγκαν,οπαδοί που πάνε για ξύλο,επαγγελματίες οπαδοί,οπαδοί που πάνε γήπεδο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο όχι για το ποδόσφαιρο.
    Λοιπόν όπως γεμίζουν τους κινηματογράφους τους ,τα μουσεία τους,τα πάρκα τους (είναι κάθε σαββατοκύριακο όλα τίγκα) έτσι πάνε KAI γήπεδο.Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντηση μου.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-10-09), sadi (11-10-09)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εμενα με καλυψες. Οπιο παιρνει μονο ο λαος που το ΖΗΤΑΕΙ. Οχι αυτος που του το δινουνε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (11-10-09)

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα με καλυψες. Οπιο παιρνει μονο ο λαος που το ΖΗΤΑΕΙ. Οχι αυτος που του το δινουνε.

Ένταξη "έγραψε" αυτό το ποστακι...

Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς γιατί το βλέπουν σαν χόμπι και πάνε οικογενειακώς.Ξέρουν ότι θα πάνε για την πλακα τους όπως πάνε στο θέατρο στο κινηματογράφο στο ζωολογικό κήπο,στα μουσεία τους και αυτά είναι γεμάτα ενώ τα δικά μας άδεια,ξέρουν ότι δεν θα είναι πρεζάκηδες,χούλιγκαν,οπαδοί που πάνε για ξύλο,επαγγελματίες οπαδοί,οπαδοί που πάνε γήπεδο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο όχι για το ποδόσφαιρο.
    Λοιπόν όπως γεμίζουν τους κινηματογράφους τους ,τα μουσεία τους,τα πάρκα τους (είναι κάθε σαββατοκύριακο όλα τίγκα) έτσι πάνε και γήπεδο.Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντηση μου.
    Στο αρχικό σου ποστ μίλησες για ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός που πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την Μπέτις απέναντι στη μισητή Σεβίλη πάει να δει ποδόσφαιρο, όχι τον Κουρέα της Σεβίλης.

Όταν τα γήπεδα της Αγγλίας 2 δεκαετίες πριν έσφιζαν από χούλιγκαν ήταν άδεια? Όχι, πάλι γεμάτα ήταν. Ή μήπως τότε οι Άγγλοι ήταν τριτοκοσμικοί? Φυσικά και όχι. Και γιαυτό ακριβώς κατάφεραν να καθαρίσουν το χώρο από τα αποβράσματα.

Εδώ λοιπόν υστερούμε εμείς σαν λαός και σαν κοινωνία γενικότερα. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο όσο ο Άγγλος, ο Γάλλος ή ο Γερμανός. Και εξαιτίας κάποιον λίγων αναγκαζόμαστε να το στερηθούμε. Δεν είναι το ποδόσφαιρο όμως αυτό που μας κάνει τριτοκοσμικούς αλλά ο τρόπος που το βλέπουμε.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πωπω πράμα που μαζεύτηκε...
    Γινεται πολυ κουβεντα για τις επιλογες του Ρεχαγκελ και συνηθως ο Κωστας ειναι που φερνει το επιχειρημα "ποιους να παρει".
    Συνηθως εχει δικιο, η Σουπαλιγκα ειναι γεματη αμπαλους και ξενους.
    Το θεμα ειναι ομως οτι ο Ρεχαγκελ, και το ξερουμε ολοι αυτο, δεν το κραταει και κρυφο κιολας ο ανθρωπος, δεν τον κατηγορώ, ειναι ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ οχι προπονητης της εθνικής ομαδας.
    Δε νομίζω να ήταν μάνατζερ και στη Βέρντερ που πήρε πρωτάθλημα. Προπονητής είναι. Κανονικότατος.
    Καλουτσικη δουλιτσα εχει κανει αλλα εχει δειξει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις (εγω βλεπω τον Μήτρογλου , τον Στολτιδη πιο παλια , τον Γεωργάτο κτλ) οτι εχει δυο μετρα και δυο σταθμα. Πχ δεν δεχομαι με την καμια οτι δεν εβρισκε καλυτερο μπακ απο τον Σεϊταριδη (ας παρει τον Μαρίνο ή τον Παντο που ειναι κλασεις ανώτεροι) , γιατι ο Τοροσιδης ΠΡΕΠΕΙ να παιζει αριστερα και γιατι σε μια ομαδα και οι 11 παικτες πρεπει να ειναι δεξιοποδαροι.
    Τον Στολτίδη τον κάλεσε, αλλά ο ίδιος δε θέλησε να πάει. Με το Γεωργάτο και τον Ελέ απέδειξε ότι δε χωνεύει τις βεντέτες και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Μήπως ο Μαρίνος και ο Πάντος παίζουν συχνότερα από τον Σεϊταρίδη;
    Ουτε τιμη ουτε δόξα ούτε τιποτα. Μπαλιτσα περιμενω να δω απ' οποιαδηποτε ομαδα και οπως κραζω τον Ολυμπιακο που σέρνεται έτσι θα κραζω και την εθνική. Οσο για το Γιουρο 2004, ενας πραγματικος ποδοσφαιροφιλος, εστω οχι Ελληνας ή απλα αντικειμενικος θα δηλωνε ξεκαθαρα οτι επροκειτο για πληγή στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο η κατακτηση του απο μια ομαδα σαν την Ελλαδα. Στην πορεια της κουβεντας αν υπαρχει ορεξη για διαλογος θα πουμε και τα γιατί.
    Διαφωνώ και το εξήγησε και ο Κοσμάς παρακάτω. Στην τελική, τι παραπάνω είχε το μουντιάλ του 2006 που όντως το πήρε μεγάλη ομάδα (Ιταλία), ενώ στο 95% των παιχνιδιών σε έπαιρνε ο ύπνος;
    Ονόματα δε θα πω. Το είπα και παραπάνω. Το νόημα της κριτικής μου είναι ότι δεν καλούνται οι πιο φορμαρισμένοι παίχτες παρά μόνο οι λίγοι οι αρεστοί. Και δε μιλάω μόνο για τα επίσημα παιχνίδια. Ούτε στα φιλικά δε βλέπουμε κάτι να αλλάζει, έστω και για στάχτη στα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ.

Και το ξαναλέω. Πρέπει να είμαστε η μοναδική εθνική στον πλανήτη που χρησιμοποιεί παίχτες απροπόνητους για πολλούς πολλούς μήνες και χωρίς καθόλου παιχνίδια στα πόδια τους. Γιατί άραγε? Το έχετε σκεφτεί καθόλου? Ή το επιχείρημά σας τελειώνει στο "ε και ποιους να βάλει?" Δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Αρκεί αυτοί που θα βάλει να έχουν κάνει και 5 προπονήσεις που λέει ο λόγος
    Θα το ξαναπώ: Ε, και ποιους να βάλει; Τι πάει να πει δε σε νοιάζει; Θα τους γεννήσει για να τους βάλει;;;
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε βεβαια
    γιατι ο Τορο επρεπε να παει αριστερα ωστε δεξια να παιξει ο Γιουρκας που τον τελευταιο καιρο πραγματοποιει πολυ καλες εμφανισεις,στην πισινα.
    Υπαρχει κι ενας παιχτης Σπυροπουλος αλλα ειναι χωρις ομαδα εδω και καιρο οποτε γιατι να τον βαλει...
    Όντως... Έχει ξεσκιστεί να παίζει κι αυτός...

Ναι ενταξει ειναι προσωπική άποψη.
    Απο τις ευρωπαϊκες ομαδες που λες ναι συμπαθω καποια αλλα δεν θα σκασω κιολας αν ... διαλυθει πχ. Για τη Ρεαλ μιλαω για παραδειγμα.
    Οσο για την Εθνική πραγματικα, πάντοτε πιστευα και ακομα πιστεύω οτι η εικονα της χώρας μου και η περηφανια μου κρυβεται στα τι κανουμε σα λαος σε επιστήμες και γραμματα. Και οχι στα κλωτσοσκουφια. Προτιμαω λοιπον την "Εθνική Επιστημόνων" ή "Δασκαλων" να διαπρεπει στην ευρώπη παρά την Εθνική ποδοσφαίρου.
    Συμφωνώ για τα επιτεύγματα σε επιστήμες και γράμματα, αλλά δε μπορώ να μη χαρώ όταν κερδίζει η Εθνική ομάδα της πατρίδας μου.
    Φυσικα οπως σου ειπα αυτα ειναι αποψεις ή και τμηματα συγκεκριμενης κοσμοθεωριας του καθενός. Δεν ειναι απαραιτητο να συγκλινουν. Για παραδειγμα σε εναν αγώνα Ισπανίας-Ελλαδας ξεκάθαρα θα υποστηριξω την ομαδα που υποστηριζει το αθλημα που μου αρεσει. Το ποδοσφαιρο δηλαδη. Και καταλαβαινεις πως δεν εννοω την...Ελλαδα... Αλλα και παλι... οποιος και να νικησει... Φαγουρα ειχα, αρκει να δω μπαλιτσα.
    Όσο άσχημα και αν παίζει, στο Ελλάδα-Ισπανία θα υποστηρίξω Ελλάδα. Με το συμπάθειο, αλλά το αντίθετο δε μου φαίνεται λογικό
    Ελπιζω να καταλαβες και πως το εννοω εγω
    Αυτά....

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Στο αρχικό σου ποστ μίλησες για ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός που πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την Μπέτις απέναντι στη μισητή Σεβίλη πάει να δει ποδόσφαιρο, όχι τον Κουρέα της Σεβίλης.

1)Όταν τα γήπεδα της Αγγλίας 2 δεκαετίες πριν έσφιζαν από χούλιγκαν ήταν άδεια? Όχι, πάλι γεμάτα ήταν. Ή μήπως τότε οι Άγγλοι ήταν τριτοκοσμικοί? Φυσικά και όχι. Και γιαυτό ακριβώς κατάφεραν να καθαρίσουν το χώρο από τα αποβράσματα.

Εδώ λοιπόν υστερούμε εμείς σαν λαός και σαν κοινωνία γενικότερα. 2)Μας αρέσει το ποδόσφαιρο όσο ο Άγγλος, ο Γάλλος ή ο Γερμανός. Και εξαιτίας κάποιον λίγων αναγκαζόμαστε να το στερηθούμε. Δεν είναι το ποδόσφαιρο όμως αυτό που μας κάνει τριτοκοσμικούς αλλά ο τρόπος που το βλέπουμε.

1)Ναι αυτοί που σφάζονταν ήταν τριτοκοσμικοί!!!.!Δεν είναι απαιραίτητο να έχεις διαβατήριο αφρικανικής χωρα για να είσαι τριτοκοσμικός.
    Αυτοί Οι άγγλοι που σφάζονταν ήταν αλκοολικοί τριτοκοσμικά παρασιτικά αποβράσματα της κοινωνίας τους.Δεν πιστεύω ότι ήταν δάσκαλοι η σοβαροί επιστήμονες, δημοσιοι υπάλληλοι η καταστηματάρχες αυτοί,αλκοολικοί άνεργοι μεθύστακες του κερατα ήταν.Τους έχω δει σε ρεπορτάζ στο DSF που έκαναν ερευνα σε όλη την υφήλιο για τους χούλιγκαν,Αγγλία,Ισπανία,Ολλανδία,Ιταλία,νότια αμερική.Όλοι αποβράσματα μιας άρρωστης κοινωνίας,βουτηγμένοι όλοι στην παρανομία και στα ναρκωτικά.

2)Όχι μας αρέσει περισσότερο,το έχουμε πολλοί ανάγει σε τρόπο ζωής,αυτό εκμεταλλεύονται και οι δημοσιογλυφτες και οι πολτικοί.Γι αυτό σφαζόμαστε για το τίποτα.Δεν τι έγινε πρόσφατα στη θεσσαλονικη.

Περιοχή
    Thanks
    6.852
    Ignore User

Προεπιλογή

Και να πω και κάτι ακόμα: Κατά την προσωπική μου άποψη, τον Ολυμπιακό (και τον κάθε Ολυμπιακό) τον αγαπάμε και τον ακολουθούμε όπου παίζει, για να έχουμε να λέμε ότι πήγαμε ταξίδι μαζί του, αλλά και να έχουμε να τη λέμε στους άλλους Έλληνες σε περίπτωση νίκης της δικής μας ομάδας έναντι της δικής τους κτλ. Επίσης "πουλάει" πολύ περισσότερο να λέμε ότι "πήγα με τον Ολυμπιακό στην Ουκρανία", παρά να λέμε ότι "πήγα με την Εθνική π.χ. στη Γεωργία".

Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι πηγάζουν από τη νοοτροπία μας σαν Έλληνες να θέλουμε να είμαστε πάντα "από πάνω"

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (12-10-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσον αφορα τις απαντησεις που εδωσες σε μενα Γιωργο μαλλον...αστοχησες σε ολες.

Δε νομίζω να ήταν μάνατζερ και στη Βέρντερ που πήρε πρωτάθλημα. Προπονητής είναι. Κανονικότατος.

Μανατζερ ΕΙΝΑΙ. Δεν ειπα οτι ηταν. Παραδειγμα; Αλλαζει μανατζερ ο Λυμπεροπουλος και δεν ειναι στην "μανατζερ τιμ Ρεχακλη"; Τον ξαναδες στην εθνική; Ο Ρεχάγκελ πλεον ειναι μεγαλος. Λεφτα θελει κονόμα. Ούτε κοουτσαρισμα δεν κανει, δεν ειδες που ... ξεχασε να ενημερωσει τις αλλαγες;

Τον Στολτίδη τον κάλεσε, αλλά ο ίδιος δε θέλησε να πάει. Με το Γεωργάτο και τον Ελέ απέδειξε ότι δε χωνεύει τις βεντέτες και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Μήπως ο Μαρίνος και ο Πάντος παίζουν συχνότερα από τον Σεϊταρίδη;

Μήπως ξεχνας κατι; Τον καλεσε να παει σε φιλικο του πεους να τον ... τσεκάρει, μετα απο 6 χρονια γυμνασια. Εσύ θα πηγαινες; Οποιοσδηποτε ανθρωπος που σεβοταν τον εαυτο του και δεν ειχε αναγκη τις επαφες του Ρεχακλη για μεταγραφη θα πηγαινε; Και ναι ο Μαρινος και ο Παντος εχουν απειρως περισσοτερες συμμετοχες απο τον Σεϊταριδη τα τελευταια 3 χρονια. Με τον Γεωργατο ναι. Με τον Δελλα και τον Νικολαϊδη (ιδιες ακριβως περιπτωσεις) γιατι δεν εκανε το ίδιο και τους ΞΑΝΑΔΕΧΤΗΚΕ στην Εθνική με τη μία; Μαλλον αναπαντητη θα μεινει η ερωτηση ε;

Διαφωνώ και το εξήγησε και ο Κοσμάς παρακάτω. Στην τελική, τι παραπάνω είχε το μουντιάλ του 2006 που όντως το πήρε μεγάλη ομάδα (Ιταλία), ενώ στο 95% των παιχνιδιών σε έπαιρνε ο ύπνος;

Η διαφορα ειναι απλουστατη. Η Ιταλία καποτε μπορει να παιξει μπαλα. Η Ελλαδα ποτε επαιξε; Οταν οι καλυτεροι κερδιζουν, τοτε κερδιζει το ποδοσφαιρο. Οταν το κανουν τοσο συχνα τα σουργελα (λεγε με Ελλας) και με τοσο προκλητικο σπρωξιμο τύχης και καποιων αλλων παραγοντων οπως το 2004, τοτε το ποδοσφαιρο χανει. Δεν ειναι λογικο;

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Bασικα,αν δεν υπηρχε ο Ρεχαγγελ,πιθανον να μην υπηρχε αυτο το thread.Οποτε,ας μεινει στον παγκο εως να πεθανει
    *****8.23*****

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

1)Ναι αυτοί που σφάζονταν ήταν τριτοκοσμικοί!!!.!Δεν είναι απαιραίτητο να έχεις διαβατήριο αφρικανικής χωρα για να είσαι τριτοκοσμικός.
    Αυτοί Οι άγγλοι που σφάζονταν ήταν αλκοολικοί τριτοκοσμικά παρασιτικά αποβράσματα της κοινωνίας τους.Δεν πιστεύω ότι ήταν δάσκαλοι η σοβαροί επιστήμονες, δημοσιοι υπάλληλοι η καταστηματάρχες αυτοί,αλκοολικοί άνεργοι μεθύστακες του κερατα ήταν.Τους έχω δει σε ρεπορτάζ στο DSF που έκαναν ερευνα σε όλη την υφήλιο για τους χούλιγκαν,Αγγλία,Ισπανία,Ολλανδία,Ιταλία,νότια αμερική.Όλοι αποβράσματα μιας άρρωστης κοινωνίας,βουτηγμένοι όλοι στην παρανομία και στα ναρκωτικά.

2)Όχι μας αρέσει περισσότερο,το έχουμε πολλοί ανάγει σε τρόπο ζωής,αυτό εκμεταλλεύονται και οι δημοσιογλυφτες και οι πολτικοί.Γι αυτό σφαζόμαστε για το τίποτα.Δεν τι έγινε πρόσφατα στη θεσσαλονικη.
    Aυτοί που σφάζονταν ήταν κοινοί εγκληματίες. Τόσο απλά. Και τους κάναν πίσω. Εξίσου απλά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο σαν άθλημα.

Εδώ στην Ελλάδα σφαζόμαστε στο μπάσκετ, στο πόλο, στο χόκεϊ επί χόρτου, ακόμα και στη μπιρίμπα. Γιαυτό και δεν έχει να κάνει -μόνο- με το ποδόσφαιρο.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (12-10-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και να πω και κάτι ακόμα: Κατά την προσωπική μου άποψη, τον Ολυμπιακό (και τον κάθε Ολυμπιακό) τον αγαπάμε και τον ακολουθούμε όπου παίζει, για να έχουμε να λέμε ότι πήγαμε ταξίδι μαζί του, αλλά και να έχουμε να τη λέμε στους άλλους Έλληνες σε περίπτωση νίκης της δικής μας ομάδας έναντι της δικής τους κτλ. Επίσης "πουλάει" πολύ περισσότερο να λέμε ότι "πήγα με τον Ολυμπιακό στην Ουκρανία", παρά να λέμε ότι "πήγα με την Εθνική π.χ. στη Γεωργία".

Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι πηγάζουν από τη νοοτροπία μας σαν Έλληνες να θέλουμε να είμαστε πάντα "από πάνω"
    Κοιτα αυτη ειναι η ΣΩΣΤΗ εκφραση του φιλαθλου. Υποστηριζω καποιον, δεχομαι και δινω πειραγματα. Περναω την ωρα μου ομορφα. Με την εθνική δεν μπορει να ισχυσει κατι τετοιο. Ουτε καν "εκπροσωπει" την Ελλαδα; Σε τι; Στο ποδοσφαιρο; Μα αυτο ειναι παραλογο! Θελουμε εκπροσωπηση σε ενα ποδοσφαιρο που ολοι συμφωνουμε οτι...ζέχνει;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Και για να επανέλθω στα της εθνικής δεν έχω ξεγράψει ακόμα την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Με την @@φαρδία του Ρεχάγκελ οι Ελβετοί είναι ικανοί να χάσουν μέσα στην έδρα τους από το -διόλου αδιάφορο- Ισραήλ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.402 φορές σε 20.672 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το ποδόσφαιρο είναι το οπιο του λαου....των τριτοκοσμικών.Βραζιλία,αργεντινή,γενικώς νότιας Αμερικής,της νότιας Ευρώπης και Αφρικής.
    Χώρες με άπειρα οικονομικά προβλήματα,ανεργία και αδιέξοδα.Σαν μιλώ σαν Έλληνας του εξωτερικού.
    Καμια χωρα δεν έχει τόσες αθλητικές εφημερίδες όπως η Ελλάδα.Καμια κυβέρνηση δεν αποπροσανατολίζει το λαό της όπως η Ελλάδα και ίσως κάποιες νοτιοαμερικανικές χώρες,από τα πραγματικά προβλήματα όπως εμείς για να κερδίσουν λίγο χρόνο η να υπνωτίσουν το λαό τους.
    Κανεις εδώ δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο όσο εμείς.Γιατί να νιώσω υπερήφανος αν κάνει μια μεγάλη νίκη.Τι θα έχει προσφέρει η χωρα μου στη παγκόσμια κοινωνία με τη νίκη της αυτή.Τίποτα.Θα με έχει κάνει καλύτερο πολίτη;θα μου δώσει καλύτερη ποιότητα ζωής ;;;θα μου δώσουν μεγαλύτερο μισθό;θα με κάνει καλύτερο επιστήμονα;;Τίποτα.Το ποδόσφαιρο είναι το χόμπι μου και τίποτα παραπάνω.Έτσι το βλέπουν εδώ,έτσι πρέπει να το βλέπουμε και εμείς ,έτσι είναι!!και αν το δουν έτσι θα εκλείψουν και οι καφρίλες από τα γήπεδα.Οποιος δεν έχει προσωπική ζωή ,στόχους,δουλειά όνειρα μπορεί και να το βλέπει και σαν τρόπο ζωής,δικαίωμα του.Όσο για το εθνόσημα ...ένταξη μην τρελαίνεστε,δεν πιστεύω να το βλέπετε έτσι όταν παίζει και η εθνική ping pong.Οποτε χαλαρά,λίγο μπάλα να βλέπουμε να διασκεδάζουμε να ευχαριστιόμαστε,τίποτα παραπάνω.
    Επειδή μόνο εγώ ανέφερα ότι για 'μένα είναι τρόπος ζωής το ποδόσφαιρο, μπορείς να διευκρινήσεις σε παρακαλώ αν εντάσομαι κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν προσωπική ζωή, στόχους, δουλειά και όνειρα;

Περιοχή
    Thanks
    6.852
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσον αφορα τις απαντησεις που εδωσες σε μενα Γιωργο μαλλον...αστοχησες σε ολες.

Μανατζερ ΕΙΝΑΙ. Δεν ειπα οτι ηταν. Παραδειγμα; Αλλαζει μανατζερ ο Λυμπεροπουλος και δεν ειναι στην "μανατζερ τιμ Ρεχακλη"; Τον ξαναδες στην εθνική; Ο Ρεχάγκελ πλεον ειναι μεγαλος. Λεφτα θελει κονόμα. Ούτε κοουτσαρισμα δεν κανει, δεν ειδες που ... ξεχασε να ενημερωσει τις αλλαγες;
    Μα το ότι ξέχασε να ενημερώσει τις αλλαγές τον κάνει μάνατζερ; Ο Λυμπερόπουλος αποσύρθηκε οικειοθελώς.
    Μήπως ξεχνας κατι; Τον καλεσε να παει σε φιλικο του πεους να τον ... τσεκάρει, μετα απο 6 χρονια γυμνασια. Εσύ θα πηγαινες; Οποιοσδηποτε ανθρωπος που σεβοταν τον εαυτο του και δεν ειχε αναγκη τις επαφες του Ρεχακλη για μεταγραφη θα πηγαινε; Και ναι ο Μαρινος και ο Παντος εχουν απειρως περισσοτερες συμμετοχες απο τον Σεϊταριδη τα τελευταια 3 χρονια. Με τον Γεωργατο ναι. Με τον Δελλα και τον Νικολαϊδη (ιδιες ακριβως περιπτωσεις) γιατι δεν εκανε το ίδιο και τους ΞΑΝΑΔΕΧΤΗΚΕ στην Εθνική με τη μία; Μαλλον αναπαντητη θα μεινει η ερωτηση ε;
    Θα πήγαινα τρέχοντας. Το έχω ξαναπεί ότι για μένα η Εθνική είναι πάνω απ' όλους τους συλλόγους. Μιλώντας για τα τελευταία 3 χρόνια, άλλο να είσαι σε ομάδα τύπου Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλο να παίζεις στη Σούπα Λιγκ και στη Β' Εθνική. Δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις Δέλλα και Νικολαΐδη. Εκείνοι ζήτησαν οι ίδιοι να πάνε. Ο Γκεό και ο Ελέ ποτέ δεν το ξαναζήτησαν, απ' όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει.
    Η διαφορα ειναι απλουστατη. Η Ιταλία καποτε μπορει να παιξει μπαλα. Η Ελλαδα ποτε επαιξε; Οταν οι καλυτεροι κερδιζουν, τοτε κερδιζει το ποδοσφαιρο. Οταν το κανουν τοσο συχνα τα σουργελα (λεγε με Ελλας) και με τοσο προκλητικο σπρωξιμο τύχης και καποιων αλλων παραγοντων οπως το 2004, τοτε το ποδοσφαιρο χανει. Δεν ειναι λογικο;
    Η Ιταλία ίσως παίξει μπάλα επειδή έχει παίκτες. Με τόσους παικταράδες παίζει ακόμα αντιποδόσφαιρο. Και είμαι και υποστηρικτής της. Μ' αυτό το αντιποδόσφαιρο πήρε το παγκόσμιο. Ζητάμε λοιπόν από την Εθνική Ελλάδος που καλύτερός της παίκτης είναι ένας παγκοτρίφτης της Λεβερκούζεν (πού παίζει τώρα ο Γκέκας δε θυμάμαι) να παίξει μπάλα; Όχι, δε μπορεί να το κάνει και ούτε θα το κάνει όσο υπάρχει το καθεστώς του "φαγώματος των παιδιών μας" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τύχη είχαμε στο Γιούρο. Διαιτησία υπέρ μας δε νομίζω.
    Το ποδόσφαιρο δυστυχώς χάνει την τελευταία 10ετία τουλάχιστον. Ίσως να μας έκλεισε τα μάτια το Μουντιάλ της Ιαπωνίας επειδή είχε απίστευτα γήπεδα και γινόταν και ωραίες ώρες (δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ήταν να πίνω το καφεδάκι μου και να βλέπω μπάλα), αλλά δυστυχώς η πολλή εμπορευματοποίηση έχει βλάψει το άθλημα. Και αυτό είναι πλέον πασιφανές.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (12-10-09)

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Aυτοί που σφάζονταν ήταν κοινοί εγκληματίες. Τόσο απλά. Και τους κάναν πίσω. Εξίσου απλά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο σαν άθλημα.

Εδώ στην Ελλάδα σφαζόμαστε στο μπάσκετ, στο πόλο, στο χόκεϊ επί χόρτου, ακόμα και στη μπιρίμπα. Γιαυτό και δεν έχει να κάνει -μόνο- με το ποδόσφαιρο.

Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.Γιατί ανάγει το ποδόσφαιρο σε τρόπο ζωής,δεν είχαν τίποτα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή τους,η κοινωνία τους είχε κάνει πέρα ήταν ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο,εκτος από επαγγελματίες οπαδοί χούλιγκαν δολοφόνοι.
    Είχα γνωρίσει αεκτζή που έλεγε αν μου βρίσουν τη μάνα ένταξη θα τα πάρω ίσως να πλακωθώ,αν βρίσουν την αεκ μπορώ να σκοτώσω.Όλοι οι φίλοι τους όλο ο κοινωνικός του περίγυρο είχαν σχέση με την Αεκ.Άνεργος,χασικλής τεμπελχανάς που ζούσε σε βάρος της μάνας του.

Και για να επανέλθω στα της εθνικής δεν έχω ξεγράψει ακόμα την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Με την @@φαρδία του Ρεχάγκελ οι Ελβετοί είναι ικανοί να χάσουν μέσα στην έδρα τους από το -διόλου αδιάφορο- Ισραήλ
    Ναι μπορεί να χάσει γιατί για αυτούς είναι ένα παιχνίδι,και σε ένα παιχνίδι μπορεί να xaseis,δεν θα έρθει η καταστροφή για τη χωρα τους,δεν είναι πόλεμος όπως το βλέπουμε εμείς
    θα πάνε κανονικά στη δουλειά τους,θα νευριάσουν,θα απογοητευτούν λίγο,θα γελάσουν μετά με τη νίλα που έπαθαν,θα το συζητήσουν.Και αυτό είναι.Σε εμάς θα βγούν μέχρι και οι βουλευτές στα παράθυρα και θα ωρύονται σαν κατίνες μέχρι δευτέρας παρουσίας οι ξεφτίλες.
    Καλά αφού έλυσαν τα προβλήματα μας όλα (γι αυτό τους πληρώνουμε και πολύ καλά μάλιστα) γιατί να μην το κάνουν;;

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή μόνο εγώ ανέφερα ότι για 'μένα είναι τρόπος ζωής το ποδόσφαιρο, μπορείς να διευκρινήσεις σε παρακαλώ αν εντάσομαι κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν προσωπική ζωή, στόχους, δουλειά και όνειρα;

Όχι ρε φιλε ούτε που το διάβασα αυτό που λες.Ηρέμησε μην είστε τόσο ευαίσθητοι.Μιλώ πολύ γενικά δεν αναφέρομαι σε χρηστη ποτε.Αναφέρομαι για τους επαγγελματίες οπαδούς,και δημοσιογράφους επιπεδου ώρα για σπορ και πράσινα άλογα κλπ.Καμια σχέση με σένα η άλλο χρηστη.Το επίπεδο των μελών του forum λίγο πολύ όλοι νομίζω καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ πιο είναι και τι άνθρωποι γραφουν εδώ.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Όχι ρε φιλε ούτε που το διάβασα αυτό που λες.Ηρέμησε μην είστε τόσο ευαίσθητοι.Μιλώ πολύ γενικά δεν αναφέρομαι σε χρηστη ποτε.Αναφέρομαι για τους επαγγελματίες οπαδούς,και δημοσιογράφους επιπεδου ώρα για σπορ και πράσινα άλογα κλπ.Καμια σχέση με σένα η άλλο χρηστη.Το επίπεδο των μελών του forum λίγο πολύ όλοι νομίζω καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ πιο είναι και τι άνθρωποι γραφουν εδώ.
    Ωπα , ωπα ουγκ...
    Μι προσμπαλεις...Εγκω οπαντο τρυλου, εγκω γκαμπρο,εγκω ντωσει τα παντα γκια ομαντα, σκοτωσει αλλοτρισκους... ουγκ!!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Πλακα κανω παλιορεμαλια οκ;

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωπα , ωπα ουγκ...
    Μι προσμπαλεις...Εγκω οπαντο τρυλου, εγκω γκαμπρο,εγκω ντωσει τα παντα γκια ομαντα, σκοτωσει αλλοτρισκους... ουγκ!!!

Πλακα κανω παλιορεμαλια οκ;

Δεν θα έρθω κάτω....θα σε βρω ξέρω που μένεις και θα δω τι μάγκας είσαι....κόντρα στα ούζα να δούμε αν το λέει η περδικούλα σου...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν θα έρθω κάτω....θα σε βρω ξέρω που μένεις και θα δω τι μάγκας είσαι....κόντρα στα ούζα να δούμε αν το λέει η περδικούλα σου...
    Οποτε θες ρε μεχρι να μας βγει απο τη μυτη το ουζο

Σελίδα 163 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 63113123133143153159160161162163164165166167173183193203213263363463563 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές