Ε στο ποδοσφαιρο τωρα που παιρνουμε κουπες λεμε θελουμε πρωτα μπαλα να βλεπουμε. Τολμαει η ομαδα και φερνει ισοπαλια με Παοκ στην τουμπα και αρχιζουμε τα ντροπη, αισχος κλπ. Στο μπασκετ παιζει καλο μπασκετ η ομαδα χανει το κυπελο και λεμε οχι θελουμε κουπα τι να το κανουμε που παιξαμε καλα...
Γενικα τα παντα ολα θελει να χει ο γαβρος! Μονοφαγας![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
KoéôÜîôå íá äåßôå, óôá ðáðÜñéá ìïõ ï ôßôëïò, óôá ðáðÜñéá ìïõ ôï Âåñïëßíï, óôá ðáðÜñéá ìïõ ç ÌðáíÜèá, óôá ðáðÜñéá ìïõ ôï ÁÅÊÜêé óôá ðáðÜñéá ìïõ üëá. ¸íá ðñÜãìá ìå ðåéñÜæåé: íá ãéíüìáóôå êþëïò ìåôáîý ìáò åðåéäÞ êÜðïéïé áêñéâïðëçñùìÝíïé Üóóïé Ý÷áóáí óå êÜðïéï ÁÈËÇÔÉÊÏ ÃÅÃÏÍÏÓ. Äå íïìßæåôå üôé õðÜñ÷ïõí óçìáíôéêüôåñá ðñÜãìáôá óôç æùÞ?
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
οτι και να λετε εγω εχω στεναχωρηθει σε σημειο να μην με πολυενδιαφερει σημερα το αποτελεσμα!
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
...και μη χειροτερα
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
To μυνημα σου Πανο διαγραφηκε. Αν δεν καταλαβες γιατι ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.
Βαρεθηκα λιγακι να με γραφετε στ' αρχιδια σας οκ;
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
kouzoulo (02-05-09)
Το παρον θρεντ θα κλειδωθει σε λιγο.
παντως ο μπατιστ και ο σπανουλης εχουν εξελιχθει σε νεοτερη γενια δημιων !!!
εκεινο που δεν συγχωρω στον γιαννακη περισσοτερο απο ολα , ειναι το γεγονος οτι ειχε 35 εκατ. μπατζετ για να σταματησει ενα πικ εν ρολ του μπατιστ και δεν το καταφερε!
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Οτι ειχατε να πειτε το ειπατε στο συγκεκριμενο θεμα. Το μονο που γινεται ειναι βολες εκατερωθεν και καποια ποστ ανθρωπων που προσπαθουν να πουν για το ματς αλλα χάνονται εκ των πραγματων.
Αναλύσεις "εκ βαθέων" και κρισεις χαρακτήρων όχι εδω.
ελα ρε σακη ξεκολλα ! ενταξει δεν ειπαμε σημερα κατι τρομερο! πικρα ειναι αυτη , τι να κανουμε? ειναι η πονεμενη μας φαση !
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παψουν οι προσωπικες κοντρες. Κι επειδη δεν εχω κανενα προβλημα να το πω iek και AIIZ καλα θα κανουν να μην απαντανε ο ενας στον άλλον γιατι θα τους τα κοβω. Ετσι απλα. Αφου δεν το κανουν μονοι τους θα το κανω εγώ.
Bookmarks