Το ποσοστο μας στις βολες για την κρισιμοτητα του αγωνα ηταν πολυ καλο.
22/27 ειχαμε δηλαδη ~82%
Οταν σε ολη τη χρονια ειμαστε η χειροτερη ομαδα στις βολες με ποσοστο αν θυμαμαι καλα μικροτερο του 75%.
Δεν μας εφταιξαν οι βολες που χασαμε τωρα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
κι εγω δεν νομιζω οτι ητανε θεμα βολων χτες....Και τα ποσοστα ητανε καλα..Απλα στα κρισιμα σημεια ως συνηθως δεν σταθηκαμε στο υψος των περιστασεων..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τωρα αν φταινε οι Αγγελοπουλοι ειμαστε αχαριστοι!
Μας εχουν φερει οτι καλυτερο υπαρχει και εμεις εχουμε θεοποιησει τον Κοκκαλη που φερνει κατι Μπαμπαγκιτα!Δεν φτανει που προσπαθουν να διορθωσουν το μεγαλυτερο εγκλημα της Ιστοριας ακουνε και εμας που θυμηθηκαμε φετος το μπασκετ......Τα λεμε στο Παλε βαζελια.Οι Αγγελο φερνουν παιχταραδες με ταλεντο αλλα πολλοι χωρις καρδια ,εμεις στο Παλε θα τους δωσομε και καρδια!!!!!!!!!!!
Αντε γεια!!!!!!!!
χαχαχαχαχα.....επιμένω...σου-σου-σουμποτιτς....
εγω πιστευω πως με τέτοιο υλικό μέχρι και ο σταυρακας ο διαμαντόπουλος θα έπαιρνε μια τοση δα ευρωλίγκα...
πάντως ο λευτέρης πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό κάπου εκεί στην κροατία.οπότε πρέπει να ξοδευτούμε για να τον φέρουμε...
λευτέρη...μάθε στον γιαννάκη λίγο προπονητική ρε....
τέλος!τα έχω ακούσει όλα.κάτι τέτοιες στιγμές,με τόση αμπαλίαση ευχομαι να ήμασταν σαν τους ιταλούς.να μην υπήρχε ολυμπιακός,παο,αεκ και στα άλλα αθλήματα.να είχαμε στο μπασκετάκι έναν πειραικό για παράδειγμα...
μόνο αν αλλάξει όνομα αυτο το σωματείο και αποκοπεί απο το σύλλογο έχει ελπίδες για κατι καλό.οι ολυμπιακάρες να πάνε στη θέση που και τους αξίζει αλλά και τους αρμόζει...στο ποδόσφαιρο....
τελείωσε...θέλουμε μεταγραφές φιλάθλων.εκεί είναι το πρόβλημα.φιλάθλων που αγαπάνε το μπάσκετ.
sirkostas (02-05-09)
Παλι το πας αλλου....Εγω μλησα συγκεκριμενα..
Καμια μεταγραφη φιλαθλων δεν θελουμε...Και ουτε ευρωλιγκα θελουμε...Να μη μας πηδαει ο βαζελος σε μονιμη βαση θελουμε...Να μπορουμε να κανουμε και καποια νικη της προκοπης..
Δεν θα αλλαξουμε φιλαθλους τωρα για να βολευτουνε οι λουζερς...Ουτε ειναι το μπασκετ διαφορετικο απο τα αλλα αθληματα. Αυτα τα πιασαρικα "αγαπη για μπασκετ και ας μην παρω τιτλο" ειναι εφευρεση δικη μας των τελευταιων χρονων για να καλυψουμε τις αποτυχιες μας το σπορ..
Τωρα βλεπω προχωραει το θεμα: να αλλαξουμε και οπαδους...
ΝΑ δουμε τι αλλο εχει παραπερα το μενου...
Οσο για τον Γιαννακη τον μεγα κοουτς ο Ολυμπιακος θα δουμε πού θα καταληξει ετσι και αποτυχει σε μας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Καλημερα απο το Βερολινο.
Δεν καταφερα να διαβασω και τισ 50 προηγουμενες σελιδες, αλλα γενικα νομιζω εχω καταλαβει το πνευμα....
Αχρηστοι ολοι. Ο Γιαννακης που δεν πηρε ταιμ ουτ(αληθεια πωσ να παρει ταιμ ουτ αφου ο χρονος δεν ειχε σταματησει???? Χαλαει την ιστορια μας αυτη η λεπτομερια ε?
Μικρος παιχτης ο παπαλουκας , Ανυπαρκτος ο Βουισιστ κτλ
ΡΕ παμε καλα?
Το ματσ κριθηκε στη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φαση!!!
Φανταζομαι ομως οτι θεωρουμε επικο το κοουτσαρισμα του Ζοτσ, Τιτανες τουσ ψηλους του ΠΑΟ σε σχεση με τουσ δικους μας, οτι αυτοσ εχει προσωπικοτηττεσ και εμεις λουζερσ και γενικοτερα οτι βλακεια και εξυπνηδα ακουσαμε η διαβασαμε απο τους γνωστους μυαλοπωληδες.
Ρε μαγκες αν ηταν ετσι ολα τα παραπανω επρεπε να χασουμε με22 ποντουσ οχι με 2.
Τεσπα η πικρα ειναι πικρα το καταλαβαινω αυτο αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα.
Οι ομαδες ειναι εδω και καιρο ισαξιες και τα ματς κρινονται στις λεπτομεριες.
Θυμιζω πως σημερα παιζαμε χωρις τον καλυτερο αμυντικο μας και κλειδι σε αρκετα ματσ(στο αμυντικο κομματι) στο τελος, και με τον μπουρουση που ηταν σε φοβερη φορμα να εχει 40 πυρετο απο την προηγουμενη.
Το ξαναλεω αναλυσεις και οτι αυτοι ειναι φοβεροι και εμεισ λουζερς και σαπιοι δεν μπορουν να υπαρξουν σε ματς που κρινεται στην τελευταια επιθεση.
Φιλικα
ironman με εκφραζεις απολυτα αδελφε.
και το λεω με ολη μου την σοβαροτητα.
FUCK PAO AND THE AVENUE
το θεμα ειναι μεχρι ποτε πια θα χανουμε στη λεπτομερεια...
Αν παρουμε το πρωταθλημα η χρονια θα ειναι πολυ καλη
αν καταφερουμε να το χασουμε με πλεονεκτημα εδρας, θα ναι αποτυχημενη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ξέρεις γιατί το λέω?γιατί το πρόβλημά σας είναι αιώνιο και δεν θα το διορθώσει καμία απομάκρυνση ή πρόσληψη προπονητή.μπορεί αν γίνει κάτι τέτοιο να ηρεμήσετε για λίγο επειδή ικανοποιήθηκε η εμμονή σας αλλά με την πρώτη στραβή...ξανά προς τη δόξα τραβά...
-πέρσυ και πρόπερσυ ο γκέρσον ήταν ταβερνιάρης αλλά τώρα πετάχτηκαν οι πρώτες φωνές οτι με γκέρσον χτες δεν χάναμε.
-ο καζλάουσκας πριν 3 χρόνια ήταν ένας καλός νοικοκοίρης αλλά δεν μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους.τώρα αναρωτιούνται οι ίδιοι οι οποίοι το έλεγαν αυτό,γιατί έφυγε τότε ο καζλάουσκας.
-τώρα ο γιαννάκης είναι ο λούζερ που δεν βελτιώνει κανένα παίχτη και δεν τους αξιοποιεί κατάλληλα.όταν φύγει θα θυμηθούμε τι δουλεία και τι ανάθεση ρόλων έκανε σε μπουρούση,πρίντεζη,βασιλόπουλο για παράδειγμα(είναι και άλλοι αλλά αυτοί μου έρχονται πρόχειρά) και θα λέμε πως "είχαμε αρχίσει να οργανώνουμε το παιχνίδι μας και το χαλάσαμε"
-τώρα ζητάμε μεσίνα.αν απο του χρόνου ο μεσίνα αλλάξει τη μισή ομάδα και συνεχίσει να χάνει απο ομπράντοβιτς,κάποιοι(πιθανότατα οι ίδιοι που τώρα κράζουν) θα θυμηθούν τον δουλευταρά γιαννάκη και όλους τους προηγούμενους.και αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται μέχρι να πάρουμε έναν γαμημένο τίτλο και απλά ξεχστούμε για λίγο.
αν δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά ανάμεσα στο πως ξεκίνησε η ομάδα το 91 και με τι συνθήκες και προυποθέσεις ξεκίνησε πριν 2-3 χρόνια,τότε δυστυχώς θα συνεχίσεις να βυθίζεσαι στις εμμονές σου και να σου φταίνει όλοι.
εσύ ο ίδιος που πουλας πολιτισμό στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τόπικ για τον βαλβέρδε,εδώ συμπεριφέρεσαι σαν αυτούς που έλεγαν "εγώ δεν γουστάρω τον ισπανό επειδή έχει μεγάλη μύτη και το έλεγα οτι δεν θα πιάσει πριν καν έρθει.δεν ξέρει την ελληνική νοοτροπία κτλ κτλ".κατάλαβε οτι η εμμονή σου είναι ίδιου επιπέδου.μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν....
να ξέρεις οτι εμείς οι 5-10-2000 ξέρω γω που τυχαίνει να είμαστε ολυμπιακοί και αγαπάμε το μπασκετ περισσότερο απο τα άλλα αθλήματα,μας πειράζει περισσότερο η ήττα.και μας πειράζει περισσότερο γιατί δεν είμαστε πουλάκια,όταν δεν πάει καλά ένα άθλημα να το παρατάμε και να πηγαίνουμε σε αυτό που δίνει κούπες.ούτε ηττοπαθείς το παίζουμε χάρην του αθλήματος ούτε γουστάρουμε να βλέπουμε λούζερς.η διαφορά είναι πως το μπάσκετ σαν άθλημα με την ιδιαίτερη ομάδα φίλων(που για πολλούς είναι vips,"πολιτισμένοι",loosers) του έχει επιτυχίες που άλλα αθλήματα στην ελλάδα δεν θα τις γνωρίσουν.
και αν το πάμε στο θέμα του ολυμπιακού,οι επιτυχίες αυτές θα έρθουν και προς τα εκεί.μπορεί να γίνει με προπονητή τον αλέφαντο.δεν γνωρίζω.το θέμα είναι πως αν γίνει με κάποιον άλλον προπονητή,θα το παίζετε δικαιωμένοι χωρίς να ξέρετε το λόγο ενώ αν γίνει με αυτόν που έχετε εμμονή εναντίον του,θα το πάτε στην τύχη και τις συγκυρίες(που σε περίπτωση ήττας μεταφράζονται σε "ανικανότητα")
τελείωσε το ζήτημα για μένα...ξανά για μπάσκετ απο τον τελικό του πρωταθλήματος θα μιλήσω στο φόρουμ....
γεια σας ρε μαγκες!
ΠΙΚΡΑ ... δεν μπορω να πω κατι αλλο περισσοτερο απο το πως αισθανομαι !
τωρα τα του παιχνιδιου φανταζομαι οι περισσοτεροι θα εχετε τις αποψεις σας εμπεριστατωμενες ή μη , αλλα οι αποψεις ειναι αποψεις και πρεπει να λεγονται ειτε αρεσουν ειτε οχι!
θεωρω μετα τις πρωτες ενδειξεις , οτι η επιλογη του βουγιουκα στη θεση του σοφο , ισως να ηταν δικαιη για τις προσπαθειες που καταβαλει το παιδι να βρισκεται εντος πλανων , αλλα ο σοφο εχει το "ειδικο βαρος" και την προσωπικοτητα να ανταπεξελθει στις αναγκες ενος τετοιου ματς σε τοσο υψηλο επιπεδο ! εχθες φανηκε η απουσια εστω και για 5 λεπτακια που θα μπορουσε να παιξει σοφο , ωστε να δωσει καποιες λυσεις - φορτωμα με φαουλ τον πεκοβιτς !
επισης μην τρελενομαστε που χασαμε εχθες εντελως , διοτι ο βασιλοπουλος θα μπορουσε να ηταν καταλυτης εχθες σε καποιες φασεις και δεν τον ειχαμε , επισης ο μπουρουσης δεν ηταν στην κατασταση που επρεπε λογω υγειας , ακομη και το οτι επαιξε αυτο το παιδι εχθες εμενα μου λεει πολλα , δεν πειραζει που εχασε το πιο κρισιμο σουτ , δεν πειραζει που του εφυγαν μερικα ριμπαουντ που υπο διαφορετικες συνθηκες θα τα ειχε παρει , μπορει σημερα αυτος ο ανθρωπος να εχει παλι ενα 40αρι και αυτο να τον κρατησει για καμμια εβδομαδα εκτος!!!
νομιζω οτι κατα 65% ειμαστε πρωταθλητες μετα το χθεσινο , πολυ δυσκολα αυτος ο παο θα μας το παρει αυτο το πρωταθλημα και δεν δινω πολλες πιθανοτητες για κατι τετοιο στους πρασινους , ομως εχθες το παο οπως και να το κανουμε , επαιξε πιο εξυπνα , ειχε ολα του τα οπλα και ομως παραλιγο να το χασει!!!!
υγ ο παργκο γιατι δεν ξαναμπηκε??
υγ2 τι πασα εβγαλε ο παπαλουκας !!!!!
υγ3 μου αρεσε παααααααρα πολυ ο γκριρ και το παθος του τσιλι !!!
δεν πειραζει παμε παρακατω , ας παρουμε το πρωταθλημα για να εχουμε μια ψυχολογικη τονωση !!!
θα γινει της φουκουσιμας
Galletti97 (02-05-09), smageo (02-05-09)
Κρίθηκε στην τελευταία φάση όπως και άλλα παιχνίδια με το βάζελο έχουν κριθεί στην τελετυταία φάση ή στα τελευταία δευτερόλεπτα. όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι ίδιο και δεν αλλάζει ποτέ. Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου. Και επειδή αδαπανήθηκαν τεράστια ποσά φέτος δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή δικαιολογία
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
δυστυχως την ατυχια δε μπορεις να τη κερδισεις.
οταν χανεις ματς μ αυτον τον τροπο τι αλλο να πεις?
αν παρουμε το πρωταθλημα κανενας δε θα θυμαται τη χτεσινη ηττα
ποσο μαλλον αν χασει ο βαζελος αυριο
το θεμα τωρα ειναι να μη ξηλωθει η ομαδα
προπονητης κ παιχτες πρεπει να μεινουν να συνεχισουν αυτο που αρχισαν
απλα πρεπει συντομα να ρθει κ κουπα(το φετεινο πρωταθλημα ειναι μεγαλη ευκαιρια) γιατι τοσα χρονια, λογικο ειναι εχουμε ξενερωσει.
ο ποα οχι, δεν ειναι υπερομαδα. Αιμα εφτυσαν για να μας κερδισουν κ κρατουσαμε τη νικη στα χερια μας με 2 βασικοτατες απουσιες κ τον Νίκολα εκτος αγωνα.
κι αυτο ειναι ισως χειροτερο απ το να χαναμε με 10 ποντους διαφορα
Λοιπον παμε να τα δωσουμε ολα για τη κουπα τωρα και να γιορτασουμε στο ΣΕΦ τον πρωτο τιτλο μετα απο πολλα χρονια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εδω ειναι φορουμ οπου κανονικα γινεται αντιπαραθεση αποψεων οχι προσωπων. Αλλα βλεπω οτι εσυ το προσωποποιεις. Και οχι μονο το προσωποποιεις αλλα μου απευθυνεις και μομφες που δεν ισχυουνε οποτε ας εξηγηθω γιατι απο χτες εχω διαβασει καθε ειδους παλαβα για μενα....
1. Εγω την κριτικη στον Γιαννακη την κανω με βαση καθαρα αγωνιστικα θεματα και οχι επειδη εχω προβλημα με τη φαβοριτα του κοκ οπως εχουνε πολλοι στο ποδοσφαιρο...Και κυριως οχι επειδη εχω καψουρα με τον προηγουμενο οπως ισχυει στο ποδοσφαιρο..
2. Πολιτσμο πουλαω μονο σε ενα πραγμα..Στο οτι παντοντε προσπαθω να μην προσωποποιω τις αποψεις που παρατιθενται στο φορουμ και να μην κανω προσωπικες επιθεσεις σε χρηστες παροτι εγω κατα καιρους εχω δεχτει παρα πολλες τετοιες και μαλιστα υβριστικες...Δεχομαι την αντιθετη αποψη ακομη κι αν δεν συμφωνω με αυτην...Αυτο που δεν δεχομαι ειναι το οτι επειδη ορισμενοι δεν γουσταρουνε καποιες αποψεις ξεφευγουνε σε προσωπικες επιθεσεις οπως κανεις εσυ τωρα...Αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω μπορεις απο το να μην απαντησεις μεχρι το να απαντησεις γραφοντας τα δικα σου..Επιθεσεις για πολιτισμους και αλλα τετοια επι προσωπικου δεν δεχομαι..
3.Εμμονη δεν εχω καμια...Λεω αυτα που βλεπω και με βαση απολυτως ξεκαθαρα κριτηρια...Τα οποια ειναι οτι στο μπασκετ θελω κουπα....Και την θελω επειδη πιστευω οτι περασανε πολλα χρονια χωρις κουπα και οτι η ομαδα αυτη ειναι ρεαλιστικο να παρει καποια κουπα εστω και στο κυπελλο ελλαδος ρε αδερφε...Μπορει εσυ να διαφωνεις με αυτη τη νοοτροπια καλα κανεις αλλα δεν εχεις δικαιωμα να μου την λες επειδη τα βλεπω αλλιως...Οπως εγω δεν στην λεω επειδη εσυ προτιμας να βλεπεις αλλιως το μπασκετ ετσι κι εσυ αφησε με εμενα να βλεπω το μπασκετ οπως εγω θελω...
Και με τα δικα μου κριτηρια ο Γιαννακης απο τοτε που ηρθε εχει ηδη χασει 4 κουπες...Period..
3. Και θα μιλησω για τελευταια φορα γιαμενα γιατι ακουω διαφορα περι μπασκετ και γνωσεων μου κλπ κλπ..Το μπασκετ το αγαπησα απο τις αρχες του 80 και την μεγαλη ομαδα των λεικερς (Ματζικ, Καριμα κλπ) πριν καν εμφανιστει η εθνικη ελλαδος κλπ κλπ..Και το παρακολουθουσα παντοτε...Τα τελευταια χρονια στην Αγγλια για λογους αντικειμενικους δεν μπορω να το βλεπω με τη συχνοτητα που το εβλεπα παλια ομως συνεχιζω να το παρακολουθω οσο στενα γινεται..
4. Για μενα η κριτικη στο μπασκετ στην παρουσα φαση δεν εχει να κανει μονο με τις κουπες καθ'αυτες αλλα με το οτι η ομαδα παρολο που εχει δυνατοτητες δεν τις αξιοποιει στο βαθμο που πρεπει....Και εχω πει τους λογους που πιστευω οτι συμβαινει αυτο και που δεν ειναι μονο προπονητικοι..Πιστευω πτι λειτουργουμε σελαθος βαση τοσο σε θεματα μεταγραφων (πολλες κινησεις εντυπωσιασμου και χωρις να ψαχνουμε σε βαθος τις επιλογες που κανουμε) οσο και σε θεματα οργανωτικα (διατησιες κλπ). Αν εσυ συμφωνεις η νδιαφωμεις με αυτα ειναι δικο σου θεμα..Αφησε με εμενα να εχω τις αποψεις μου..
5. Τελος για τιςπροβλεψεις του τι θα λεω αν παρουμε κουπα μην γινεσαι προφητης γιατι μπορει και να πεσεις εξω και μαλιστα πολυ...Ακομη κι αν συμβει αυτο θα ειναι τουλαχιστον ατοπο να την ακουω απο αυτους που στις αποτυχιες τα φορτωνουνε στην τυχη, τον κοντο και τον Βορεαδη και που αν αυριο οπως λες παρει η ομαδα κουπα θα βγουνε αυτοι και θα δηλωσουνε δικαιωμενοι ....Αν αυτοι θελουνε να διδαξουνε πολιτισμο ας ασχοληθουνε πρωτα με τις δικες τους εμμονες και μετα να την πουνε στους αλλους...
Rodner7 (02-05-09)
Bookmarks