Red$mile (02-05-09)
Red$mile (02-05-09)
sadi (02-05-09)
Μπράβο ρε συ Σταύρο... κάπως έτσι τα σκέφτομαι και εγώ τώρα που ηρέμησα. Και πιστεύω ότι αυτό το ποστ βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα από οποιοδήποτε άλλο γράφτηκε εδώ από χθες.
Ωστόσο εγώ τους καταλαβαίνω όλους όλους, και τους πιο αισιόδοξους και τους απαισιόδοξους. Όλοι την ίδια αγάπη έχουμε απλώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ας το καταλάβουμε επιτέλους.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Red$mile (02-05-09)
Red$mile (02-05-09)
jonk (02-05-09), Red$mile (02-05-09), somekindofgrinder (02-05-09)
στο τμημα μπασκετ αναφερομαι οχι στους Αγγελοπουλος...Οι Αγγελοπουλοι σε διοικητικο επιπεδο (επενδυσεις) τους εχουνε ριξει σκονη τους κοντους...Το παραπονο απο αυτους ειναι οτι δεν προσεχουνε πού ξοδευουνε τα λεφτα οχι οτι δεν ξοδευουνε λεφτα...Και σε καποια θεματα εξωγηπεδικα...Ομως αυτου τουλαχιστον εχουνε νοοτροπια νικητη..
Η αναφορα ομως πηγαινε κυριως σε αυτους που παιζανε χτες και χασανε (για πολλοστη φορα)...
Και συμφωνω με το προηγουμενο ποστ σου οτι στο μπασκετ ολα κρινονται πολλες φορες σε ενα σουτ αλλα στο ενα σουτ χτισαμε κι εμεις την αυτοκρατορια μας το 90...Γι'αυτο το σουτ γινονται ολα κι εκει κρινονται οι πιο πολλοι τιτλοι του μπασκετ....Αυτο το ενα σουτ ειναι τελικα που πιο δυσκολο απο οσο φαινεται και οχι θεμα τυχης απλα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Ο.Σ.Φ.Π (03-05-09)
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
kouzoulo (02-05-09)
2 αποριες ποιος εκανε σκαουτινγκ τον παργκο?
ποσα πηρε για 3 μηνες? και αντε γεια στους υποστηρικτες του δρακου
Συμφωνω στα περι ψυχολογιας αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο περι "λουζεροσινης" του ποδοσφαιρικου Παο ή του μπασκετικου Ολυμπιακου. Περισσοτερο ειναι εγωισμος, φιλοδοξιες, ηγετικες ικανοτητες συγκεκριμενων παιχτων που κανει την διαφορα. Για αυτο νικαει ο Ολυμπιακος εχοντας Τζολε, Ριβαλντο παλιοτερα και Γκαλετι, Νικοπολιδη. Μηπως εχει καμια καρδια πρωταθλητη ο Μενδρινος ή ο Ζεβλακοφ? παπαρια μαντολες. Αν στην θεση του Ριβαλντο επαιζε ο Μενδρινος @@ πρωταθλημα θα χαμε παρει και ας ειχαμε παρει 7 σερι πιο πριν. Ειναι αυτοι οι 2-3 παιχτες ηγετες που κανουν ολη την διαφορα συνηθως. Το ιδιο περιπου συμβαινει και στο μπασκετ που εχουν εναν Διαμαντιδη και εναν Γιασισκεβιτσιους παραπανω που τους ξελασπωνουν στα δυσκολα. Αυτο το χεις ειτε παιζεις στον Ολυμπιακο ειτε παιζεις στην Ρεαλ ειτε παιζεις στον Θρασυβουλο. Ολα φυσικα παιζουν τον ρολο τους αλλα στα δυσκολα με εναν αντιπαλο που ναι κοντα στο επιπεδο σου, αυτοι ειναι οι παιχτες που θα σου παρουν το ματς.
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Εν τάξει καλά τα λές. Αλλά τους φτάσαμε στο ένα σούτ από τη πλήρη ανυποληψία ρε Λιάκο. Αυτό για σένα δεν είναι πρόοδος; Δεν είναι χτίσιμο όπως λές της ομάδας; Ήττα από ήττα το ξέρεις καλά έχει διαφορά . Τι σχέση έχει η χθεσινή ήττα με τις πρόσφατες ακόμα ξεφτύλες; Γιατί να μην είμαστε αισιοδοξοι βρέ Λιάκο; Στα ίσα το παίζουμε πια το πούστη. Ζήτημα χρόνου είναι δε το βλέπεις;
---------------------
![]()
Φαρμακι μαγκες...μια μερα περασε και σημερα,πικρα,να βλεπεις και κατι βαζελακια πικραμενους να σου κουνανε την πρασσινη,και τι να τους πεις??(μιλαω για το μπασκετ παντα),μονιμος ολο κατι γινεται και τον πινουμε και ιδιαιτερα τωρα που εχει βελτιωθει η ομαδα και δειχνει να το παλευει,ποναει πιο πολυ,εχουμε δυστυχως καταντησει να χανουμε με στυλ...Δεν εξεφτιλοζομαστε πλεον...τη μια εχουμε τον μουλαομεροβιτς να χαριζει την μπαλα,την αλλη εχουμε το ΔΔ,να μας ξεκωλιαζει μονος του,την τριτη η μπαλα με δικια μας την επιθεση για ισοφαριση η' νικη και μας μενει στα χερα...
Τωρα στο τι φταει και αυτη την φορα,για μενα ξεκαθαρα η ομαδα δν εχει παικτες ππου να τα σερνουν,πλην 2 εξαιρεσεων...Καταχρηστικα καποιοι παικτες ποιανουν θεση στο ροστερ και δυστυχως εχει αναπτυχθει και μια δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια απο την πολυ καλοπεραση,εχουν καταντησει σε φαση να εφησυχαζουν που πλησιασαν και παλι στην νικη,να λενε δν πειραζει θα τους παρουμε την επομενη φορα...
Θα ειναι κριμα μια τοση καλη γεννια να χαθει και να καταντησουν λουζερ τυπου ριζουπολης...Πρεπει να αποκτηθουν 2-3 παικτες επιπεδου σμοντις σισκαουσκας,γιασικεβιτσιους,λαβρινοβιτς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
περα απο το αν φταιει ο γιαννακης ,οι παικτες κλπ κλπ,νομιζω οτι δυστυχως ακομα μας λειπει το "κατι παραπανω"...ειμαστε μισο κλικ πισω απ τους ακατανομαστους κ σε θεμα ομαδας νοοτροπιας....κ δεν ξερω αν ακομα κ με περισσοτερα εκατομμυρια για μεταγραφες η με αλλον προπονητη θα αλλαξουν ολα σε μια μερα..το πλεονεκτημα εδρας που εχουμε παντως οφειλουμε να το υπερασπιστουμε μεχρι τελους!!!! ετσι κ τους το παρουμε φετος ολα αλλαζουν!!!!
keep your friends close...keep your enemies..closer!
Εγω το ξαναλεω ειναι θεμα παικτων,παντα ξεκιναμε νοθρα και μετα τους κυνηγαμε,ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ,και παντα αυτοι παντα καποιο θα βρουν απο την φοβερη τους περιφερεια ΚΑΙ απο την ρακετα τους πλεον και θα μας τον φορανε...πειραζει που δν εχω αλλη υπομονη??περιμενω να δω τι κινησεις θα κανουν το καλοκαιρι οι Αγγελοπουλοι που και φετος χαλασανε ενα σωρο λεφτα και η ομαδα εχει ελλιπες ροστερ...
jonk (02-05-09)
Bookmarks