Σελίδα 52 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 212223242484950515253545556 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.021 έως 1.040 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red$mile Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να μείνει ο Γιαννάκης και του χρόνου.

Το δέντρο ήταν η χτεσινή ήττα. Το δάσος είναι η πρόοδος. Η κορυφή κατακτιέται βήμα βήμα. Και η ομάδα σε σύγκριση με πέρσι είναι καλύτερη και τα αποτελέσματα το τεκμηριώνουν για όσους θέλουν να τα δουν.

Το πιο δύσκολο πράγμα στον αθλητισμό είναι η ψυχολογία. Κι αυτή δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου. Είναι το σθένος, το πάθος η κάβλα ότι το ματς είναι δικό σου ο κόσμος να χαλάσει. Είναι η καρδιά του πρωταθλητή. Εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει η τελευταία λέξη στο μπάσκετ και παρ' όλ' αυτά θέλουμε να μπαίνουμε μέσα και να γαμάμε το βάζελο όπου τον πετύχουμε. Τον βάζελο που έχει 4 -ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ- ευρωπαικά, και δεν ξέρω κι εγώ πόσους εγχώριους τίτλους.

Σε δύο ώρες παίζουμε με την πεθαμένη αεκ για το κύπελλο και αυτόματα μας χρίζουν φαβορί. Ποιόν; τον Ολυμπιακό που στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο νανούρισμα. Κι όμως έχει αυτή την ειδική αξία του μόνιμου πρωταθλητή που δίνει στους παίχτες του το καθαρό μυαλό. Το άγχος του στερημένου είναι που χύνει την καρδάρα με το γάλα στο τέλος...

Ας αφήσουμε την ομάδα στην ησυχία της. Mετά τη νίκη επί του βάζελου στο ΣΕΦ αρχίσαμε σιγά σιγά να αποκτάμε καρδιά...και καρύδια. Κερδίσαμε την Ταού έξω με 80-88 και αποκλείσαμε την Ρεάλ στο σπίτι της. Ποτέ δεν παρατήσαμε παιχνίδι. Στην Ελλάδα τελειώσαμε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ νικών... Τα έχουμε ξανακάνει αυτά πρόσφατα..;

Μια ήττα από το βάζελο δεν είναι ποτέ ευκολοχώνευτη. Όταν ηρεμήσουμε λίγο ας κοιτάξουμε όμως και πέρα από αυτό. Και τότε ίσως χαμογελάσουμε.
    Εγω Σταυρο μου χαμογελαω απο τωρα με την υγεια που αποπνεει το ποστ σου.

Σε ευχαριστω πραγματικα εγραψες ολα αυτα που σκεφτομαι μεσα σε λιγες ουσιαστικες γραμμες!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-05-09)

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    πα΄λι καλα που βρεθηκε και ο Σωκος και ειδαμε τιτλους στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ γιατι αν περιμεναμε απο τους "νικητες" θα ειχαμε καταληξει ολοι στα νοσοκομεια με εγκεφαλικα...
    Μπορει να κανει κατα καιρους χοντραδες αλλα τουλαχιστον εχει δωσει και χαρες στον κοσμο...
    Αυτό είναι μεγάλη κακία Λιάκο. Ιδιαίτερα άν εννοείς "νικητές" τους Αγγελόπουλους ... ας μη το συζητάμε καλύτερα...
    ---------------------

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.737
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να θελω να προσβαλλω αλλα.
    Και αυτο δεν απευθυνεται μονο σε σενα φιλε μου.
    Το "ειδήμων" τι προσθεσε στο ποστ σου; Θα μου πεις οτι προσθετουν και τα αντιστοιχα του Κώστα.

Μπορειτε να χαλαρωσετε οσον αφορα τις μεταξύ σας...ανταλλαγές ευγνωμοσύνης;
    το ειδημων βγηκε για σενα , αλλα τρελενομε με την ανοχη που δειχνουν μερικοι , τι περιμενουν δηλαδη ? να του ερθει η επιφοιτηση του δρακου?

αφου δεν το εχει ο ανθρωπος , μονο πικρες περιμενω απο αυτον .

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (02-05-09)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το δέντρο ήταν η χτεσινή ήττα. Το δάσος είναι η πρόοδος. Η κορυφή κατακτιέται βήμα βήμα. Και η ομάδα σε σύγκριση με πέρσι είναι καλύτερη και τα αποτελέσματα το τεκμηριώνουν για όσους θέλουν να τα δουν.

Το πιο δύσκολο πράγμα στον αθλητισμό είναι η ψυχολογία. Κι αυτή δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου. Είναι το σθένος, το πάθος η κάβλα ότι το ματς είναι δικό σου ο κόσμος να χαλάσει. Είναι η καρδιά του πρωταθλητή. Εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει η τελευταία λέξη στο μπάσκετ και παρ' όλ' αυτά θέλουμε να μπαίνουμε μέσα και να γαμάμε το βάζελο όπου τον πετύχουμε. Τον βάζελο που έχει 4 -ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ- ευρωπαικά, και δεν ξέρω κι εγώ πόσους εγχώριους τίτλους.

Σε δύο ώρες παίζουμε με την πεθαμένη αεκ για το κύπελλο και αυτόματα μας χρίζουν φαβορί. Ποιόν; τον Ολυμπιακό που στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο νανούρισμα. Κι όμως έχει αυτή την ειδική αξία του μόνιμου πρωταθλητή που δίνει στους παίχτες του το καθαρό μυαλό. Το άγχος του στερημένου είναι που χύνει την καρδάρα με το γάλα στο τέλος...

Ας αφήσουμε την ομάδα στην ησυχία της. Mετά τη νίκη επί του βάζελου στο ΣΕΦ αρχίσαμε σιγά σιγά να αποκτάμε καρδιά...και καρύδια. Κερδίσαμε την Ταού έξω με 80-88 και αποκλείσαμε την Ρεάλ στο σπίτι της. Ποτέ δεν παρατήσαμε παιχνίδι. Στην Ελλάδα τελειώσαμε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ νικών... Τα έχουμε ξανακάνει αυτά πρόσφατα..;

Μια ήττα από το βάζελο δεν είναι ποτέ ευκολοχώνευτη. Όταν ηρεμήσουμε λίγο ας κοιτάξουμε όμως και πέρα από αυτό. Και τότε ίσως χαμογελάσουμε.
    Μπράβο ρε συ Σταύρο... κάπως έτσι τα σκέφτομαι και εγώ τώρα που ηρέμησα. Και πιστεύω ότι αυτό το ποστ βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα από οποιοδήποτε άλλο γράφτηκε εδώ από χθες.

Ωστόσο εγώ τους καταλαβαίνω όλους όλους, και τους πιο αισιόδοξους και τους απαισιόδοξους. Όλοι την ίδια αγάπη έχουμε απλώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ας το καταλάβουμε επιτέλους.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-05-09)

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλα ρε παιδί πές τα. Κάποτε πρέπει να ακουστούν κι αυτά !!!
    ---------------------

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-05-09)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε φιλαρακι...τι θα γινει με σενα;Θα βγαλεις μαλακες ολους αυτους που εχουνε τα νεύρα τους και βριζουνε ο ενας τον αλλον;
    Χαλάς την πιάτσα κοψε τις αηδιες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

jonk (02-05-09), Red$mile (02-05-09), somekindofgrinder (02-05-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι μεγάλη κακία Λιάκο. Ιδιαίτερα άν εννοείς "νικητές" τους Αγγελόπουλους ... ας μη το συζητάμε καλύτερα...
    στο τμημα μπασκετ αναφερομαι οχι στους Αγγελοπουλος...Οι Αγγελοπουλοι σε διοικητικο επιπεδο (επενδυσεις) τους εχουνε ριξει σκονη τους κοντους...Το παραπονο απο αυτους ειναι οτι δεν προσεχουνε πού ξοδευουνε τα λεφτα οχι οτι δεν ξοδευουνε λεφτα...Και σε καποια θεματα εξωγηπεδικα...Ομως αυτου τουλαχιστον εχουνε νοοτροπια νικητη..

Η αναφορα ομως πηγαινε κυριως σε αυτους που παιζανε χτες και χασανε (για πολλοστη φορα)...

Και συμφωνω με το προηγουμενο ποστ σου οτι στο μπασκετ ολα κρινονται πολλες φορες σε ενα σουτ αλλα στο ενα σουτ χτισαμε κι εμεις την αυτοκρατορια μας το 90...Γι'αυτο το σουτ γινονται ολα κι εκει κρινονται οι πιο πολλοι τιτλοι του μπασκετ....Αυτο το ενα σουτ ειναι τελικα που πιο δυσκολο απο οσο φαινεται και οχι θεμα τυχης απλα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    99
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 86 φορές σε 63 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Ο.Σ.Φ.Π Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    πραγματι.εκανε φοβερη εμφανιση χθες..!

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Ο.Σ.Φ.Π (03-05-09)

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έψαχνα να βρω φωτογραφία να σου δείξω και έπεσα πάνω στην κατάλληλη. Λοιπόν, άκου να δεις τι έγινε... πάμε με μια φίλη σε μια παραλία (που ήθελα να ξεφύγω λίγο όπως σου είπα), Αγία Πελαγία λέγεται, και καθόμασταν για αρκετή ώρα.
    Τελειως Off-topic,αλλα εχω παει στην Αγ.Πελαγια...κορυφαια παραλια,αλλα με εκαψε...χτυπαει κατι 40ρια εκει περα ρε γμτ αλλο πραμα.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (02-05-09)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.737
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

2 αποριες ποιος εκανε σκαουτινγκ τον παργκο?
    ποσα πηρε για 3 μηνες? και αντε γεια στους υποστηρικτες του δρακου

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμφωνω στα περι ψυχολογιας αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο περι "λουζεροσινης" του ποδοσφαιρικου Παο ή του μπασκετικου Ολυμπιακου. Περισσοτερο ειναι εγωισμος, φιλοδοξιες, ηγετικες ικανοτητες συγκεκριμενων παιχτων που κανει την διαφορα. Για αυτο νικαει ο Ολυμπιακος εχοντας Τζολε, Ριβαλντο παλιοτερα και Γκαλετι, Νικοπολιδη. Μηπως εχει καμια καρδια πρωταθλητη ο Μενδρινος ή ο Ζεβλακοφ? παπαρια μαντολες. Αν στην θεση του Ριβαλντο επαιζε ο Μενδρινος @@ πρωταθλημα θα χαμε παρει και ας ειχαμε παρει 7 σερι πιο πριν. Ειναι αυτοι οι 2-3 παιχτες ηγετες που κανουν ολη την διαφορα συνηθως. Το ιδιο περιπου συμβαινει και στο μπασκετ που εχουν εναν Διαμαντιδη και εναν Γιασισκεβιτσιους παραπανω που τους ξελασπωνουν στα δυσκολα. Αυτο το χεις ειτε παιζεις στον Ολυμπιακο ειτε παιζεις στην Ρεαλ ειτε παιζεις στον Θρασυβουλο. Ολα φυσικα παιζουν τον ρολο τους αλλα στα δυσκολα με εναν αντιπαλο που ναι κοντα στο επιπεδο σου, αυτοι ειναι οι παιχτες που θα σου παρουν το ματς.
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο τμημα μπασκετ αναφερομαι οχι στους Αγγελοπουλος...Οι Αγγελοπουλοι σε διοικητικο επιπεδο (επενδυσεις) τους εχουνε ριξει σκονη τους κοντους...Το παραπονο απο αυτους ειναι οτι δεν προσεχουνε πού ξοδευουνε τα λεφτα οχι οτι δεν ξοδευουνε λεφτα...Και σε καποια θεματα εξωγηπεδικα...Ομως αυτου τουλαχιστον εχουνε νοοτροπια νικητη..

Η αναφορα ομως πηγαινε κυριως σε αυτους που παιζανε χτες και χασανε (για πολλοστη φορα)...

Και συμφωνω με το προηγουμενο ποστ σου οτι στο μπασκετ ολα κρινονται πολλες φορες σε ενα σουτ αλλα στο ενα σουτ χτισαμε κι εμεις την αυτοκρατορια μας το 90...Γι'αυτο το σουτ γινονται ολα κι εκει κρινονται οι πιο πολλοι τιτλοι του μπασκετ....Αυτο το ενα σουτ ειναι τελικα που πιο δυσκολο απο οσο φαινεται και οχι θεμα τυχης απλα..
    Εν τάξει καλά τα λές. Αλλά τους φτάσαμε στο ένα σούτ από τη πλήρη ανυποληψία ρε Λιάκο. Αυτό για σένα δεν είναι πρόοδος; Δεν είναι χτίσιμο όπως λές της ομάδας; Ήττα από ήττα το ξέρεις καλά έχει διαφορά . Τι σχέση έχει η χθεσινή ήττα με τις πρόσφατες ακόμα ξεφτύλες; Γιατί να μην είμαστε αισιοδοξοι βρέ Λιάκο; Στα ίσα το παίζουμε πια το πούστη. Ζήτημα χρόνου είναι δε το βλέπεις;
    ---------------------

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φαρμακι μαγκες...μια μερα περασε και σημερα,πικρα,να βλεπεις και κατι βαζελακια πικραμενους να σου κουνανε την πρασσινη,και τι να τους πεις??(μιλαω για το μπασκετ παντα),μονιμος ολο κατι γινεται και τον πινουμε και ιδιαιτερα τωρα που εχει βελτιωθει η ομαδα και δειχνει να το παλευει,ποναει πιο πολυ,εχουμε δυστυχως καταντησει να χανουμε με στυλ...Δεν εξεφτιλοζομαστε πλεον...τη μια εχουμε τον μουλαομεροβιτς να χαριζει την μπαλα,την αλλη εχουμε το ΔΔ,να μας ξεκωλιαζει μονος του,την τριτη η μπαλα με δικια μας την επιθεση για ισοφαριση η' νικη και μας μενει στα χερα...

Τωρα στο τι φταει και αυτη την φορα,για μενα ξεκαθαρα η ομαδα δν εχει παικτες ππου να τα σερνουν,πλην 2 εξαιρεσεων...Καταχρηστικα καποιοι παικτες ποιανουν θεση στο ροστερ και δυστυχως εχει αναπτυχθει και μια δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια απο την πολυ καλοπεραση,εχουν καταντησει σε φαση να εφησυχαζουν που πλησιασαν και παλι στην νικη,να λενε δν πειραζει θα τους παρουμε την επομενη φορα...

Θα ειναι κριμα μια τοση καλη γεννια να χαθει και να καταντησουν λουζερ τυπου ριζουπολης...Πρεπει να αποκτηθουν 2-3 παικτες επιπεδου σμοντις σισκαουσκας,γιασικεβιτσιους,λαβρινοβιτς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KWSTAS777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαρμακι μαγκες...μια μερα περασε και σημερα,πικρα,να βλεπεις και κατι βαζελακια πικραμενους να σου κουνανε την πρασσινη,και τι να τους πεις??
    Δε χρειάζεται να τους πεις τίποτα. Περίμενε μέχρι αύριο που θα τους φορμάρει ο Σμόντις και ο Σισκάουσκας και τους κουνάς μετά κάνα μαντήλι...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελειως Off-topic,αλλα εχω παει στην Αγ.Πελαγια...κορυφαια παραλια,αλλα με εκαψε...χτυπαει κατι 40ρια εκει περα ρε γμτ αλλο πραμα.

Το κακό είναι ότι επειδή στη δύση υπάρχουν βουνά, πέφτει γρήγορα ο ήλιος. Μετά τις 5 πχ δεν έχει ήλιο.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KWSTAS777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ειναι κριμα μια τοση καλη γεννια να χαθει και να καταντησουν λουζερ τυπου ριζουπολης...Πρεπει να αποκτηθουν 2-3 παικτες επιπεδου σμοντις σισκαουσκας,γιασικεβιτσιους,λαβρινοβιτς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Εγώ νομίζω ότι η ίδια ομάδα του χρόνου μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Ο βάζελος που διέλυσε την ομάδα της ριζούπολης τι κατάλαβε;

Το avatar του χρήστη xpander

Thanks
    102
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19 φορές σε 14 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

περα απο το αν φταιει ο γιαννακης ,οι παικτες κλπ κλπ,νομιζω οτι δυστυχως ακομα μας λειπει το "κατι παραπανω"...ειμαστε μισο κλικ πισω απ τους ακατανομαστους κ σε θεμα ομαδας νοοτροπιας....κ δεν ξερω αν ακομα κ με περισσοτερα εκατομμυρια για μεταγραφες η με αλλον προπονητη θα αλλαξουν ολα σε μια μερα..το πλεονεκτημα εδρας που εχουμε παντως οφειλουμε να το υπερασπιστουμε μεχρι τελους!!!! ετσι κ τους το παρουμε φετος ολα αλλαζουν!!!!
    keep your friends close...keep your enemies..closer!

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω το ξαναλεω ειναι θεμα παικτων,παντα ξεκιναμε νοθρα και μετα τους κυνηγαμε,ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ,και παντα αυτοι παντα καποιο θα βρουν απο την φοβερη τους περιφερεια ΚΑΙ απο την ρακετα τους πλεον και θα μας τον φορανε...πειραζει που δν εχω αλλη υπομονη??περιμενω να δω τι κινησεις θα κανουν το καλοκαιρι οι Αγγελοπουλοι που και φετος χαλασανε ενα σωρο λεφτα και η ομαδα εχει ελλιπες ροστερ...

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (02-05-09)

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kάτσε, η Αγία Πελαγία είναι αυτή κάτω από μια γέφυρα;
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

Σελίδα 52 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 212223242484950515253545556 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές