dekas7 (02-05-09)
dekas7 (02-05-09)
Καλησπερα παιδια...ασχημη μερα για την ομαδα.
Συμφωνω 100% με nikolios αυτο που δεν πρεπει να γινει ειναι να πανικοβληθουν ομαδα και οπαδοι και να αλλαξει παλι ολη η ομαδα οπως γινοταν τα τελευταια χρονια.
Η διαφορα του Παο με μας στο μπασκετ ειναι η εμπειρια που χει αποκτησει ειδικα σε τετοια ματς και 2-3 παιχτες που κανουν την διαφορα (εχουμε και μεις αλλα δεν φτανουν απ'οτι φαινεται). Τετοιους παιχτες πρεπει να βρουμε που θα ερθουν να προστεθουν στην ομαδα και οχι να χαλασουμε παλι τα παντα. Ειναι αχαριστια να τα ριχνουμε στους Αγγελοπουλος...εχουνε ριξει πολυ χρημα οι ανθρωποι την ωρα που καποιοι αλλοι μενουν στο απυροβλητο αφηνοντας τις ομαδες τους με μισο ροστερ(ονοματα δεν λεμε...). Το μονο που ζηταω απο κεινους ειναι να ψαχτουνε πιο πολυ στο θεμα των μεταγραφων και να μην σκανε τσαμπα λεφτα για παιχτες τυπου Μασιγιαουσκας, λεφτα που ενδεχομενος δεν θα μπουν για μια αλλη μεταγραφη. Ο Γιαννακης ειναι παρα πολυ καλος προπονητης και για μενα ενας απ'τους καλυτερους στην Ευρωπη αλλα εχει μαθει μεχρι τωρα να δημιουργει σκληροτραχηλες ομαδες που βασιζονται κυριως στην αμυνα. Τωρα εχει την προκληση να προσαρμοστει σε νεες συνθηκες και να εκμεταλευτει παιχτες βεντετες και να παιξει διαφορετικο, ενδεχομενος πιο επιθετικο μπασκετ απο αυτο που συνηθιζε μεχρι τωρα. Δεν το χει πετυχει εντελως μεχρι στιγμης αλλα αυτο ειναι και κατι που χρειαζεται χρονο.
Αν συνεχισουμε ετσι και δεν πανικοβληθουμε, γινουνε και οι καταλληλες μεταγραφικες προσθηκες πιστευω θα ερθει γρηγορα το επιθυμητο αποτελεσμα απλα αμα νικουσαμε αυτο το ματς θα ειχε επισπευθει η ολη διαδικασια.
Υ.Γ Μακαρι να μπουν και στο ποδοσφαιρο οι Αγγελοπουλοι(ή ο οποιωσδηποτε ειναι ναρθει) και να γινει σταδιακα η αλλαγη γιατι προβλεπω με τον υπερμετρο εγωισμο του να σακατευει παλι την ομαδα ο θειος οταν ειναι να φυγει και να λεμε φταινε οι λουσερς που παρελαβαν 1η ομαδα και δεν πηραν πρωταθλημα...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
ε τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι , να μην στηριζουμε την ομαδα , να μην πανηγυριζουμε οταν κερδιζουμε την ταου στην εδρα της , να ευχαριστιομαστε το αθλημα πανω απο ολα , αλλα ΜΟΝΟ τον τιτλο και ας ερθει οπως να ναι , ακομη και με συστημα μαλκοιβιτς επι λιμοζ! τι αλλο να πω
θα γινει της φουκουσιμας
παντα θα την στηριζουμε, αλλα τα λαθη θα τα επισημαινουμε.
και να σου πω και κατι?προτιμω μετα απο τοσα χρονια ξηρασιας να παρουμε εναν τιτλο ακομα και αν παιζουμε χαλια μπασκετ παρα να παιζουμε μπασκεταρα και να παιρνουμε τα μπρικια μας στο τελος.
επιτελους εναν τιτλο!
Και το πρωταθλημα δυσκολο ειναι να το παρουμε.Ολοι μας το χουμε πολυ πιθανο κατα βαθος οτι θα σπασει η εδρα μας.Βλεποντας τους αγωνες με τον ΠΑΟ ολα αυτα τα χρονια,ακομα και φετος,η μεγαλη μας διαφορα ειναι οτι η νικη μας ισουται με υπερβαση.Δεν εχουμε πανω απ'ολα την νοοτροπια ακομα για να παρουμε τα ηνια.
φιλε μου ειναι τοση μεγαλη η πικρα μου , που δεν ξερω τωρα τι να πω σε αυτες τις στιγμες ! απλα καποια πραγματα πρεπει να τα υπομενουμε , νομιζω και εγω οτι ο γιαννακης ειναι λιγος , αλλα πρεπει να τον στηριξεις , ο παπαλουκας ειπε καποτε οτι οταν πρωτοπηγε στην ρωσσικη ομαδα , ξεκινησαν τοτε μια προσπαθεια που αρχισε να αποδιδει μετα απο ενα χρονο , εγιναν τα σωστα βηματα , πηραν τους καταλληλους ανθρωπους και ετσι χτιστηκε αυτη η αυτοκρατορια που τεινει να γινει μυθος!
θεωρω ομως οτι ο γιαννακης πρεπει να εχει αλλη μια χρονια στον ολυμπιακο , ετσι και αλλιως και αν παρουμε πρωταθλημα , για εμενα η χρονια ειναι επιτυχημενη απο τη στιγμη που περασαμε στο F4!!! το εσακε ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου που ειναι αφελης!
θα γινει της φουκουσιμας
τον Γιαννακη τον στηριζα απολυτα και συνεχιζω να τον στηριζω.Απεδειξε ομως (και επιβεβαιωσε αρκετους χθες) οτι μεσα στον αγωνα κοιμαται.στα κρισιμα δεν υπαρχει.αυτη ειναι νοοτροπια λουζερ.
επιτακτικη αναγκη ειναι το πρωταθλημα ομως.αν χαθει και αυτο το οποιο αυτη την στιγμη ειναι μεσα στα χερια μας λογω πλεονεκτηματος,ε τοτε..
Βαλάντη πιστεύω ότι έχεις μικρές απαιτήσεις απ' αυτή την ομάδα. Αυτό το συμπέρασμα βγάζω απ' τα γραφόμενά σου. Το μπάτζετ ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος και στόχος ήταν η κατάκτηση και των τριών τίτλων. Ήδη έχουν χαθεί οι δύο και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους παίρνει ο αιώνιος εχθρός σου. Είναι επιτυχία αυτό; Δε νομίζω λοιπόν ότι είναι επιτυχημένη η χρονιά μόνο και μόνο επειδή πήγαμε στο f4.
Βέβαια αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα γλυκαθούμε και θα λέμε άλλα. Όμως γι αυτό θα μιλήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα.
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Kρίνουμε εν θερμώ; Ισως. Το ταμπλό όμως τι γράφει; Πάλι χάσαμε. Εδώ κόουτς, σόρι, αλλά είσαι "φάουλ". Δεν αμφισβητούμε την ιστορία σου, την καριέρα σου, την προσπάθεια, τις επιτυχίες σου και το πόσο ήθελες τη νίκη. Για την ώρα όμως αυτό που βλέπουμε (και) φέτος είναι μηδέν εις το πηλίκον. Μηδέν στα δυο. Στο παραλίγο; Ναι, αλλά πάλι μηδέν. Πάει το κύπελλο, πάει και η Ευρωλίγκα. Πάλι κόντρα στην αλογοτροφή. Πέρυσι τα ίδια. Στο παραλίγο, πάει το κύπελλο, στο παραλίγο πάει το πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα παραλίγο να πηγαίναμε φαϊναλ φορ. Πήγαμε φέτος.
Μας έμειναν οι νίκες με την Τάου και τη Ρεάλ στην Ισπανία. Εχουμε και το αβαντάζ έδρας στην Ελλάδα. Μακρινό μου μοιάζει αυτό. Εχω πια την δυσάρεστη αίσθηση πως κάτι θα στραβώσει πάλι. Αυτό είναι και το χειρότερο. Πως κάτι θα γίνει και θα είμαι από κάτω. Να αποκτήσουμε και σύνδρομο κατωτερότητας στην ηλικία που είμαστε. Οι Ολυμπιακοί; Και μόνο που το λέω νιώθω ντροπή. Όπως και να είναι όμως οι κούπες κρίνουν τα πάντα. Το "εξιλέωση με το πρωτάθλημα" είναι το προφανές. Και μετά το κύπελλο, το "εξιλέωση με Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα" ήταν προφανές.
Κάτι όμως πρέπει να κάνεις κι εσύ. Εχεις γίνει ο προπονητής του τελευταίου σουτ. Με την Εθνική σου πήγε καλά στο Βελιγράδι κόντρα στη Γαλλία, στο Παγκόσμιο πήραμε το ματς με την Αυστραλία και στο πανευρωπαϊκό με την Κροατία και τη Σλοβενία. Κάποτε όμως αλλάζει το χαρτί. Το χάσαμε με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς. Με τον Ολυμπιακό θυμόμαστε το σουτ του Γκριρ στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και τον χαμένο τελικό με τον ΠΑΟ. Φέτος πήγε καλά με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ στο τελευταίο δικό τους σουτ. Χάσαμε στη Μάλαγα και το Μιλάνο με το δικό μας σουτ. Χθες, με τους "πράσινους". Πολλά τελευταία σουτ σε άμυνα ή επίθεση. Ομάδες που χτίζονται έτσι ζουν και πεθαίνουν στο τελευταίο σουτ. Αν έχεις τους παικταράδες να πάρουν την ευθύνη τότε όλα καλά. Να βγει το καλό σύστημα και μετά είναι όλα θέμα τύχης σε αυτές τις περιπτώσεις. Καλό σύστημα δεν έχουμε δει.
Είπες ότι ήταν θέμα λεπτομερειών. Γιατί κάθε φορά στα κρίσιμα σημεία οι λεπτομέρειες είναι εις βάρος μας; Τι να την κάνουμε την γ…λεπτομέρεια; Δεν τη θέλουμε. Και ο Ομπράντοβιτς δεν είναι τυχερός. Είκοσι χρόνια δεν είναι θέμα τύχης. Μια στη Μπανταλόνα, μια στο Τελ Αβίβ. Ηταν θέμα τύχης. Κάθε φορά όμως δεν μπορεί να είναι μόνο τύχη όταν κερδίζει. Κάνουμε συγκρίσεις. Ετσι είναι μίστερ. Ότι γράφει το καντράν. Ετσι γράφεται η ιστορία. Δεν λέμε, καλός είσαι. Σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό όμως το υπομονή δεν αρκεί. Για πόσο υπομονή; Πόσες ακόμη λεπτομέρειες; Δεν θέλω να κάνω υπομονή. Θέλω κούπες. Οποιος μπορεί, όποιος δεν μπορεί σπίτι του. Καλή η προσπάθεια, αλλά Ολυμπιακός είμαστε. Δεν αρκεί. Αν θέλουμε τρια χρόνια δουλειά, 200 εκατομμύρια ευρώ για να πάμε απλά στο φαϊναλ φορ τότε δεν γίνεται δουλειά. Βρείτε την άκρη και άμεσα. Βρείτε τους παίκτες, βρείτε τα σωστά συστήματα. Υπομονή, τέλος. Αν θέλουμε να δούμε θέαμα και ευγενή άμιλλα πάμε στο ΝΒΑ ή στο θέατρο. Απλά τα πράγματα. Και εσύ πικραμένος είσαι. Το ξέρουμε. Εχεις όμως τις ευθύνες σου. Δεν καθόμαστε εμείς στον πάγκο. Στον τελικό του κυπέλλου, πάλι τα ίδια. Τόσο κοντά, τόσο μακριά. Εκεί ήταν μόνος του ο Διαμαντίδης, είδες όνειρο με τον Μιλόσεβιτς, τώρα οι τελευταίες δυο επιθέσεις ήταν για τα θηρία. Λυπόμαστε, αλλά στο ξαναλέμε. Το ταμπλό τι γράφει είναι η ιστορία. Φταίνε, βέβαια, και οι παίκτες. Θα τα πούμε σε λίγο και με τους παικταράδες μας.
Τώρα μας έμεινε το πρωτάθλημα. Αντε να δούμε και με αυτό. Εκεί δεν υπάρχει γυρισμός. Αν στραβώσει κι εκεί τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rodner7 (02-05-09)
δεν εχω μικρες προσδοκιες ! ισα ισα που ειναι πολυ μεγαλες , απλα δεν με ενδιαφερει ο εγχωριος τιτλος σε ενα πρωταθλημα που σχεδον οι μισες ομαδες βαρανε κανονι και εχουν εδρες γηπεδα οπως της κυψελης ή το σεφ ή ακομη και το οακα , ειδες εχθες σε τι γηπεδο επαιζαν?? καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω τωρα τις προσδοκιες μου? επισης στις προσδοκιες μου περιλαμβανονται και αλλα πολλα πραγματα τα οποια εχω αναφερει πολυ πιο πριν!
με ενδιαφερει η μονιμοποιηση της ομαδας μου στο F4 , με ενδιαφερει πρωτιστως αυτοι που παρακολουθουν το αθλημα να ξερουν γιατι το παρακολουθουν και τι παρακολουθουν ! και να σου πω και κατι αλλο ... οι σικαγο εχουν πολυ μεγαλυτερο χωρο στο σαλαρυ καπ απο οτι οι περσινοι πρωταθλητες σελτικς και ομως φετος εχουν φτυσει αιμα οι κελτες για να τη βγαλουν καθαρη, οι σανς βεβαια επρεπε να το εχουν κλεισει εντελως οπως και οι σιξερς, για να μην αναφερθω για την ηττα της μπαρτσα εχθες που φετος εχει απιστευτα νουμερα μπατζετ και τους εκλεισε το σπιτι ο 33χρονος σισκα!
θα γινει της φουκουσιμας
τα λες ολα στη τελευταια προταση.
θα κανουμε υπομονη μεχρι και τους τελικους.ασυγχωρετος αν το χασει.και αν το χασει θα το χασει μεσα απ τα χερια του.περυσι ειχε και μια διακαιολογια οτι ανελαβε στα μεσα της χρονιας και ειχε και μειονεκτημα εδρας.και συμφωνω.ηταν δυσκολο να περασει την φιλοσοφια του σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.
Αλλα τωρα?ειναι 1,5 χρονο στην ομαδα και εχει το πλεονεκτημα εδρας.Πραγματικα οπως το ειπες.Δεν υπαρχει γυρισμος αν χαθει και φετος το πρωταθλημα
Να γυρισω πισω να τα κανω πουτανα όλα ή δεν θελει καθαρισμα σημερα το θρεντακι; Αν και κατι μου λεει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην προσβαλλατε αλλήλους ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
jonk (02-05-09)
Nαι για λιγο. Μεχρι να γινουμε πουτανα στη μπαλα σημερα.
Κι ομως και παλι διεγραψα ποστ. Και βλεπω εχουν και οι μοντς διαγραψει (και πολυ καλα εκαναν).
differance (02-05-09)
Bookmarks