vincent (08-04-09)
Πάμε ρε ομαδάρα για τελικό φέτος με την Barca !!!
![]()
.
vincent (08-04-09)
θα περασει ευκολα η αρσεναλ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πεστα ρε Αρσενιε:
"Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει φτάσει με την Άρσεναλ ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2006 στο Παρίσι ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμη να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό πάντως, η διάρκεια και η συνέπεια είναι τα στοιχεία που καθιερώνουν τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Και ανάμεσα σ’ αυτές ο Βενγκέρ συμπεριέλαβε και τον Ολυμπιακό.
«Αν δείτε τα τελευταία δέκα χρόνια, μόνο πέντε ομάδες έχουν συνεχή συμμετοχή στη διοργάνωση. Η Άρσεναλ, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ, ο Ολυμπιακός και η Αϊντχόφεν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Άρσεναλ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία, για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, για να προσθέσει:
«Μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και άλλες δεν έχουν τέτοια σερί παρουσία. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι η συνέπεια». "
Εφοσον ξαναρχισε να βλεπει διχτυα το θηριο μπροστα, η Αρσεναλ εχει τυχη ακομα και για να το σηκωσει φετος.
dekas7 (09-04-09)
Πλακίτσα έκαναν χθες τα τρομερά μωρά του Αρσέν Βενγκέρ στο κίτρινο υποβρύχιο, το οποίο και βύθισαν αύτανδρο. Και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως το θέαμα και τα αποτελέσματα δεν είναι απαραίτητα ξεχωριστές έννοιες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ποσο ηρθε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3-0 και βουρ για τελικό με Barca !!!
Η ομάδα που παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη εδώ και 2 χρόνια επιτέλους δικαιώνεται και με αποτελέσματα !
.
στον ημιτελικο θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο τελικος πρεπει να ειναι μπαρτσα αρσεναλ για να δουμε γαμω τις μπαλες
steliosb (16-04-09)
Φοβερη ομαδα που δειχνει να φορμαρεται τη καταλληλη στιγμη. Αυτο το διδυμο Φαν Περσι-Αντεμπαγιορ ποσα να θελει για να ερθει στον Θρυλο, αραγε?![]()
Αυτο ειναι στο κουβεντιαστο. Καλυτερα παρε ως δεδομενο και βαση συγκρισης τα 9 μυρια της Διογούλας!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μαγκες ξηλωθειτε!
Ερανο για τους παιχταραδες!
Και που να βρω εγω 4 Ντιογκο ρε; Ευκολο ειναι;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (18-04-09)
Τι εκανε αυτος ο Ρωσος προχθες κοντρα στη Λιβερπουλ? Δε ξερω αν εχει ξανασυμβει ποτε στην ιστορια ενας παιχτης να βαλει 4 μεσα στο Ανφιλντ!
Αραγε τι θα ελεγε ο Βενγκερ αν του προτειναμε ανταλλαγης Αρσάβιν-Διογούλας?
sirkostas (26-04-09)
Έχει ξανασυμβεί και μάλιστα 2 φορές! Πριν από 63 χρόνια για το πρωτάθλημα, το 1946, όταν ο κανονιέρης της Γουλβς Ντένις Γουέστκοτ πέτυχε 4 γκολ στο 1-5 επί της Λίβερπουλ!! Και πριν από 2 χρόνια για το Λιγκ Καπ όταν ο Ζούλιο Μπαπτίστα πέτυχε άλλα 4 τέρματα στο 3-6 υπέρ της Άρσεναλ!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (26-04-09)
Πάντως είναι κρίμα αυτός ο παίχτης -ο Αρσάβιν- να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Ώρες ώρες μου φαίνεται πως μερικοί νόμοι έχουν βγει για να καταστρέφουν το ποδόσφαιρο![]()
Bookmarks