Σελίδα 14 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718243444 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 1029

Θέμα: Arsenal

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.588 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φοβερο.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Στο "κυνήγι" του Κομπανί ο Βενγκέρ
    Την απόκτηση του Βενσάν Κομπανί εξετάζει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Άρσεναλ εν όψει της νέας περιόδου.
    Πριν δύο χρόνια, ο Αλσατός τεχνικός είχε ενδιαφερθεί και πάλι για τον Βέλγο αμυντικό, αλλά τελικά ο Κομπανί μεταγράφηκε από την Άντερλεχτ στο Αμβούργο αντί 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξαιρετική παρουσία του 22χρονου διεθνή στη γερμανική ομάδα τον ανέδειξε ως έναν από τους κορυφαίους νέους αμυντικούς της Ευρώπης και πλέον ο προπονητής των "κανονιέρηδων" πιστεύει πως ήρθε η ώρα του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως, κατά την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, οι Λονδρέζοι είχαν ενδιαφερθεί για τον Κομπανί, ο οποίος αρνήθηκε να "μετακομίσει" στην Αγγλία, καθώς αν παρέμενε στο Αμβούργο θα αγωνιζόταν τακτικά, ενώ στην Τσέλσι θα αποτελούσε πιθανότατα εφεδρική λύση.

"Η Τσέλσι με προσέγγισε αλλά αρνήθηκα παρ' ότι θα μπορούσα να κερδίζω τα διπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνα στην Άντερλεχτ. Θα προτιμούσα να μην πάω ποτέ στην Τσέλσι από το να πάω σε μια λάθος στιγμή", είχε τονίσει τότε ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ανανεώνει πρόωρα ο Κλισί

Έτοιμος να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του στην Άρσεναλ, είναι ο Γκαέλ Κλισί.

Ο Γάλλος full-back έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Emirates», πραγματοποιώντας, ειδικά φέτος, σπουδαίες εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2010, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ τον έχει πείσει να το επεκτείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

«Είμαστε στο τέλος των επαφών μας. Όλα βαίνουν καλώς, απλά επειδή η πρόθεσή μου είναι ξεκάθαρη. Θέλω να μείνω στην Άρσεναλ. Θα ήθελα κι εγώ να έχω μία καριέρα όπως αυτή των Πατρίκ Βιεϊρά και Τιερί Ανρί. Να μείνω πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και να αφήσω το στίγμα μου στον σύλλογο. Είμαι εδώ και πέντε χρόνια στο Λονδίνο και αν όλα πάνε καλά, θα μείνω πολλά περισσότερα», επισήμανε σχετικά ο Γκαέλ Κλισί, ενθυμούμενους και τους συμπατριώτες του που αναδείχτηκαν στους «κανονιέρηδες».

Ο Κλισί είναι ο... νέος αγαπημένος παίκτης του Αλσατού μάνατζερ της Άρσεναλ, αφού είναι και ο μοναδικός που χρησιμοποιήθηκα και στα 38 φετινά παιχνίδια της ομάδας του Λονδίνου στην Πρέμιερσιπ.

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οι Φαμπρέγας και Κλισί είναι έτοιμοι να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με την Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Βρετανικών εφημερίδων.

Οι "κανονιέρηδες" είδαν τον Μάθιου Φλαμινί να αποχωρεί από την ομάδα για την Μίλαν, ενώ τάσεις φυγής έχει και ο Αλεξάντερ Χλεμπ που δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ο Φαμπρέγας θα εισπράττει 100.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Άρσεναλ δείχνει πολύ νωρίς ότι επιθυμεί να κρατήσει τους δύο Ισπανούς στο ρόστερ της, παρά τις σειρήνες και το ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Ο Κλισί θα επεκτείνει το συμβόλαιο του κατά δύο χρόνια μέχρι το 2012.

"Βρισκόμαστε στο τέλος των συνομιλιών. Όλα πάνε καλά αφού η πρόθεση μου είναι να μείνω. Θέλω να έχω την καριέρα τον Βιεϊρά και Ανρί και να αφήσω την σφραγίδα μου στην ομάδα. Μένω στο Λονδίνο πέντε χρόνια και αν υπογράψω θα μείνω τουλάχιστον οκτώ. Συζητάμε για δύο ακόμα χρόνια. Είναι μοναδικό να είσαι μέλος της Άρσεναλ, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Aγγλία", τόνισε ο Κλισί.

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το “Μπαμ” θέλουν να κάνουν οι Κανονιέρηδες στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αφού ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί που αγωνίζεται στην Μαρσέιγ.

Μετά την φυγή του Μάθιου Φλαμινί από την Άρσεναλ οι "Κανονιέρηδες" θέλουν να κερδίσουν ξανά τις εντυπώσεις αποκτώντας έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, τον Σαμίρ Νασρί της Μαρσέιγ.

Πρόσφατα ο 21χρονος άσσος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του μέχρι το 2012 κάτι το οποίο έγινε περισσότερο για να ανεβάσουν την ρήτρα του παίκτη, παρά για να τον κρατήσουν μέχρι τότε στον σύλλογο.

Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 15 εκ. ευρώ για τον νεαρό άσσο, ποσό που φαίνεται να ικανοποιεί την διοίκηση των Μασσαλών όπως δήλωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

"Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον Νασρί μαζί μας αλλά όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους, βέβαια θέλουμε να έχουμε ξεκαθαρίσει το ρόστερ την επόμενης περιόδου μέχρι τον Ιούλιο, οπότε αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη θα πρέπει να βιαστεί", δήλωσε ο Έρικ Γκέρετς.

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

MΠΟΥΜ.......
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Και γαμω την διαφημιση.
    [youtube]www.youtube.com/watch?v=lA4rgOxJVlk[/youtube]
    —John Lennon

Πάει και αυτός... Το avatar του χρήστη Gavros4life

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 655 φορές σε 429 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γαμω την διαφημιση.
    [youtube]lA4rgOxJVlk[/youtube]
    Pragmatika ta spaei!

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι η αγαπημενη μου.
    —John Lennon

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι η αγαπημενη μου.
    Exei vgei polu kairo?Den tin exw ksanadei...

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Nαι την δειχνει συχνα στους αγωνες του τσου.λου.Στο ημιχρονο.
    —John Lennon

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Gavros4life (17-05-08)

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Ignore User

Προεπιλογή

Nαι την δειχνει συχνα στους αγωνες του τσου.λου.Στο ημιχρονο.
    Pote den vlepw diafimisis!

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι μια καλη ευκαιρια να αρχισεις να βλεπεις.
    —John Lennon

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Κλισί

Νέο συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας με την Άρσεναλ υπέγραψε ο Γκαέλ Κλισί, όπως ανακοινώθηκε από τον λονδρέζικο σύλλογο, ο οποίος δεν διευκρίνισε τη χρονική διάρκεια του.

Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρόμα και της Γιουβέντους, όμως τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο «Εμιρεϊτς», όπου βρίσκεται από το 2003, προερχόμενος από τις Κάννες.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η διοίκηση της Πορτουγκέζα ισχυρίζεται οτι απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ για τον 21χρονο Ντιόγκο.
    Η Πορτουγκέζα φαίνεται οτι είναι αποφασισμένη να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του 21χρονου επιθετικού, Ντιόγκο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος την περασμένη σεζόν ήταν εντυπωσιακός (18 γκολ), ενώ και φέτος είναι σε καλή κατάσταση (4 γκολ σε 6 αγώνες), με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αναμέσα τους και ο Ολυμπιακός.
    Η Άρσεναλ ήταν αυτή που κατέθεσε πρώτη επίσημη πρόταση, όμως ο σύλλογος της Βραζιλίας απέρριψε την πρόταση. “Απορρίψαμε την πρόταση απο την Άρσεναλ, καθώς ήταν πολύ χαμηλή. Μέχρι τώρα η καλύτερη πρόταση είναι απο την Ιταλία, 13,5 εκ. Ευρώ, όμως θα ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις μόνο αν υπάρξει πρόταση 18 εκ. Ευρώ!” δήλωσε ο παράγοντας της Πορτουγκέζα, Αντρέ Χελένο.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εχουν ξεφυγει αυτοι.ποσα θελεουν ρε συ?και τον θελαμε και εμεις?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Ignore User

Προεπιλογή

Νομιζουνε οτι πουλανε τον κριστιανο ροναλντο.....
    —John Lennon

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.940 φορές σε 14.457 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή H πούτσ@ της χρονιάς

Μεγάλη φούτσα για την πρωτοπόρο (μέχρι σήμερα) της Premiership. Eντός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Χαλ και αντίο κορυφή!!

Άρσεναλ-Χαλ Σίτι 1-2
    (51' Μακ Σέιν (αυτ.)-62' Τζεοβάνι, 66' Κουζέν)
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Ignore User

Προεπιλογή

Χαχαχαχα ελα ρε Στελαρα!

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα να παθουν γιατι τιν εχουν δει πολυ ομαδα..
    Βαλτε μυαλο το πρωταθλημα φετος ειναι στο Ανφιλντ!!!

Σελίδα 14 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 4101112131415161718243444 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές