Σελίδα 46 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 6162636424344454647484950 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 901 έως 920 από 1029

Θέμα: Arsenal

  1. #901
    Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude
    Εγγραφή
    18-06-2013

    Περιοχή
    Liquor Town
    Μηνύματα
    17.653
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Αηδιαστικός λαός δηλαδή, τύπε...
    Να σκεφτείς πριν κάτι πολλάααααα χρόνια είχαν τεμαχίσει κι έναν Γκέι, τον Γκέι κάτι που ήθελε να κάψει το κοινοβούλιο... εμείς εδώ απλά παίζουμε αντίπαλοί του...
    There is a Dude in town

  2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

    sirkostas (06-11-14), SOLID (07-11-14)

  3. #902
    . Το avatar του χρήστη sirkostas
    Εγγραφή
    19-12-2004

    Περιοχή
    Σαντορίνη
    Μηνύματα
    34.824
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Εκείνος είχε μαλλούρα, γι' αυτό του άλλαξαν τα φώτα. Αν είχε φαλάκρα και παιδικό χαμόγελο σαν τον δικό μας, μπορεί να τη γλύτωνε.

  4. #903
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Ο Ράμσευ ψάχνει ένα τέρμα για να το αφιερώσει στη μνήμη της γιαγιάς του, που πέθανε πρόσφατα...
    Στην μνήμη αυτών που φεύγανε όταν σκόραρε, τις προηγούμενες φορές, πότε θα αφιερώσει κάτι... ο φαρμακογκόλης...;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

    giovanni#10 (18-04-15), SAF-7- (19-04-15)

  6. #904
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.286
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Άρσεναλ: Η κατάρα των αήττητων




    Το ιστορικό πρωτάθλημα που κατέκτησε η Άρσεναλ το 2004 την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα καθώς συμπληρώνονται 11 χρόνια χωρίς άλλη κατάκτηση Premier League (φωτογραφίες)
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Έντεκα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Έντεκα χρόνια με φτωχή συγκομιδή δύο Κυπέλλων (που στις 30 Μαΐου μπορεί να γίνουν τρία) και δύο Κομιούνιτι Σιλντ. Έντεκα χρόνια όπου οι φίλοι της Άρσεναλ αναπολούν την «ομάδα των αήττητων».
    Μια ομάδα που αποτελεί ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα στα 129 χρόνια ιστορίας των «κανονιέρηδων»...



    "Θέλω να γίνετε αθάνατοι"
    15 Μαΐου του 2004, γήπεδο «Χάιμπουρι» του Λονδίνου. Η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται την Λέστερ παρουσία 38.419 φιλάθλων, έχει κάνει δικό της και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τις 25 Απριλίου (2-2 με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»), αλλά θέλει να γράψει ιστορία. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα, από την Πρέστον την σεζόν 1888-89 (!), που κατακτά αήττητη το αρχαιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.
    Ένα γκολ του Πολ Ντίκοφ, όμως, έχει βάλει μπροστά τις «αλεπούδες» στο πρώτο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια, ο Αρσέν Βενγκέρ δίνει μια από αυτές τις ομιλίες που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά ενός αθλητή. «Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, τώρα θέλω να γίνετε αθάνατοι» τους είπε ο Αλσατός, επιτυγχάνοντας τον στόχο του. Τιερί Ανρί (47 πέν.) και Πατρίκ Βιεϊρά (66') ανατρέπουν το σκορ και οι «κανονιέρηδες» κατακτούν αήττητοι τον τίτλο, με 26 νίκες και δώδεκα ισοπαλίες σε 38 αγωνιστικές.
    Μια ιστορική σεζόν, η οποία επιβράβευσε αργότερα εκείνη την Άρσεναλ με τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην μέχρι τώρα ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχουν, όμως, και πολλοί που θεωρούν ότι εκείνη η επιτυχία είχε και αρκετά «αλλά».
    Η εμμονή του Βενγκέρ να διατηρήσει το αήττητο «έσκασε» αρκετούς παίκτες του, τους οποίους προτίμησε να προφυλάσσει στις άλλες διοργανώσεις όπου μετείχε η ομάδα και, κυρίως, το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο η Άρσεναλ έδειχνε ικανή να φτάσει μέχρι την τελική επικράτηση. Η πορεία των «κανονιέρηδων» σταμάτησε στα προημιτελικά κόντρα στην Τσέλσι του Κλαούντιο Ρανιέρι και «επέτρεψε» στην Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της Πρέμιερ Λιγκ στον Πορτογάλο, ο οποίος εξελίχθηκε έκτοτε σε «Νέμεση» του Αλσατού.
    Η Άρσεναλ μάζεψε 90 βαθμούς, πέντε λιγότερους απ' όσους η Τσέλσι ένα χρόνο αργότερα, αλλά και με είκοσι γκολ λιγότερα από αυτά της Μάντσεστερ Σίτι, την σεζόν 2011-12. Από ένα σημείο και μετά, η διατήρηση του αήττητη είχε μετατραπεί σε αυτοσκοπό, με αποτέλεσμα η ομάδα να παίζει πρωτίστως για να μην χάσει. Συν τοις άλλοις, η τέλεια πορεία στο πρωτάθλημα δεν συνδυάστηκε με άλλες επιτυχίες, όπως έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του τρεμπλ την σεζόν 1999-2000 ή παλαιότερες ομάδες της Άρσεναλ που είχαν κατακτήσει το νταμπλ. Γιατί, λοιπόν, να θεωρείται αυτή η Άρσεναλ η κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αναρωτιούνται εύλογα αρκετοί.


    Τα τρένα τούρμπο
    Οι βάσεις για την αήττητη Άρσεναλ μπήκαν το καλοκαίρι του 2003, όταν ο Βενγκέρ αναζητούσε έναν άξιο διάδοχο του τερματοφύλακα - συμβόλου, Ντέιβιντ Σίμαν. Ο κλήρος έπεσε στον Γερμανό Γενς Λέμαν. «Τον είχα δει στη Ντόρτμουντ. Μου άρεσε ο χαρακτήρας, η εξυπνάδα, η προσωπικότητάτου. Η συμφωνία έγινε απευθείας μαζί του, χωρίς μάνατζερ. Είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες. Μετά από δύο τηλεφωνήματα, θεώρησα πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτή την ομάδα, γιατί βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο κινήτρου και προσωπικότητας με την υπόλοιπη ομάδα» αποκάλυψε ο Αλσατός στο βιβλίο της Έιμι Λόρενς, «Invincible».
    Η έτερη στρατηγική απόφαση που καθόρισε την μετέπειτα σεζόν της Άρσεναλ ήταν η επιλογή της χρησιμοποίησης του Κόλο Τουρέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ιβοριανός είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ομάδα ως αμυντικός μέσος, αλλά ο Βενγκέρ αποφάσισε να τον καθιερώσει ως στόπερ, στο πλευρό του Σολ Κάμπελ, σε ένα φιλικό προετοιμασία με την Μπεσίκτας στην Αυστρία.
    "Είπα στον προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον οποίο γνώριζα, μπορείς να παρακολουθήσεις την ομάδα μου και εγώ την δική σου; Του ζήτησα τις εντυπώσεις του για το δίδυμο των στόπερ και μου είπε πως ήταν εντυπωσιασμένος με την δύναμή μας. Αυτό ήθελα να δημιουργήσω. Είχα δύο τρένατούρμπο στα μετόπισθεν με απίστευτη δύναμη. Θεωρούσα πως ο Κόλο, καθοδηγούμενος από την εμπειρία του Σολ, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ήταν μια σημαντική κίνηση» θυμάται ο Αρσέν, ο οποίος αρέσκονταν στο να δοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές του σε άλλες θέσεις από τις «συνηθισμένες» τους.
    Το έκανε με τον Καμερουνέζο Λορέν Εταμέ, τον οποίο καθιέρωσε στα δεξιά της άμυνας. «Είχα τρομερούς τσακωμούς με τον Λορέν, ο οποίος προσπάθησε επανειλημμένως να με πείσει ότι δεν είναι δεξί μπακ. «Πίστεψέ με, είσαι δεξί μπακ» του είπα. «Όχι, δεν είμαι. Είμαι δεξί χαφ και μπορώ να παίξω και ως κεντρικό χαφ» μου απάντησε. Εν τέλει, πείστηκε και εξελίχθηκε σε έναν εξαιρετικό δεξί μπακ» συμπληρώνει ο Βενγκέρ για έναν ποδοσφαιριστή που δεν ξανάκανε σεζόν όπως εκείνη. Αλλά ούτε και η Άρσεναλ, βεβαίως.


    Το πέναλτι του Ρούουντ
    Στις 24 Οκτωβρίου του 2004, ένα εύστοχο πέναλτι του Ρούουντ φαν Νίστελροϊ άνοιξε τον δρόμο της νίκης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ (2-0), στο ματς που έβαλε τέλος στο συνολικά αήττητο σερί των «κανονιέρηδων» στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο σταμάτησε στα 49 ματς (36 νίκες, 13 ισοπαλίες).
    Ο Ολλανδός, όμως, είχε την ευκαιρία να διακόψει πολύ νωρίτερα αυτό το σερί. Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2003, ξανά στο «Όλντ Τράφορντ», ο Μάρτιν Κίον ανατρέπει τον Άλαν Σμιθ μέσα στην περιοχή. Το ματς βρίσκεται στις καθυστερήσεις και ο Φαν Νίστελροϊ στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα, με τον Λέμαν απέναντί του να χοροπηδάει πέρα - δώθε πάνω στην γραμμή της εστίας του. Ο Ολλανδός παίρνει φόρα, στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κίον, ανακουφισμένος, τρέχει να τον πικάρει, σε μια στιγμή όπου η ένταση αποτυπώνεται απόλυτα στο πρόσωπό του.
    «Ο Μάρτιν αντιμετωπίστηκε ως γκάνγκστερ για εκείνη την αντίδρασή του» θυμάται ο Βενγκέρ για έναν αγώνα γεμάτο ένταση, όπου αποβλήθηκε ο αρχηγός Πατρίκ Βιεϊρά, ενώ Κίον, Λορέν, Άσλεϊ Κόουλ και Ρέι Πάρλουρ τιμωρήθηκαν αργότερα με πρόστιμο και αποκλεισμό, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το ματς.
    Σε εκείνο το 0-0, η Άρσεναλ πλησίασε πιο κοντά από ποτέ στην ήττα που θα έβαζε τέλος στα όνειρα για το αήττητο. Οκτώ ημέρες νωρίτερα, πάντως, οι «κανονιέρηδες» επίσης φλέρταραν έντονα με την ήττα και χρειάστηκαν μια «βουτιά» του Ρομπέρ Πιρές, ώστε να ισοφαρίσουν με πέναλτι την Πόρτσμουθ (1-1). Χρόνια αργότερα, ο Βενγκέρ παραδέχθηκε πως ο Γάλλος μέσος έκανε θέατρο, αν και εκείνη την εποχή ο Πιρές υποστήριζε πως «δεν βούτηξα και δεν είμαι απατεώνας. Δεν είναι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μου».


    Το πιο ξεχωριστό ματς εκείνης της ιστορικής πορείας, όμως, έλαβε χώρα στις 9 Απριλίου του 2004. Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Λίβερπουλ στο «Χάιμπουρι», προερχόμενη από αποκλεισμό, μέσα σε τέσσερις ημέρες, σε Κύπελλο (στα ημιτελικά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τσάμπιονς Λιγκ (στα προημιτελικά από την Τσέλσι). Η πίεση είναι αφόρητη και, σαν να μην έφτανε αυτή, οι «κόκκινοι» προηγούνται με 2-1 στο ημίχρονο.
    «Εκείνη η εμπειρία σόκαρε τους πάντες» παραδέχεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Κίον θυμάται πως «στο ημίχρονο, νιώθαμε οίκτο για τους εαυτούς μας και όλοι ήταν καταρρακωμένοι ψυχολογικά». Ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε άδεια από τον Βενγκέρ για να μιλήσει στους συμπαίκτες του.
    «Απλά τους υπενθύμισα πόσο καλοί ήταν. Μίλησα μέσα από την καρδιά μου» θυμάται ο Κίον για μια ομιλία που απέδωσε εντυπωσιακούς καρπούς. Ο Πιρές ισοφάρισε και ο Τιερί Ανρί ολοκλήρωσε ένα από τα πολλά χατ - τρικ του. Η Άρσεναλ νίκησε 4-2 και, όπως είπε χρόνια αργότερα ο «Τιτί» για εκείνο το ματς, «ήταν η μοναδική στιγμή στην ζωή μου που ένιωσα ένα γήπεδο να αναπνέει ξανά».
    Που είναι τώρα;
    Έντεκα χρόνια μετά από εκείνη την ονειρεμένη εποχή για τον σύλλογο, ο Αρσέν Βενγκέρ παραμένει στο τιμόνι της Άρσεναλ, όντας ο μοναδικός που έχει εργασιακή σχέση με τους «κανονιέρηδες». Από τους 22 ποδοσφαιριστές που είχε χρησιμοποιήσει ο Αλσατός τεχνικός στο πρωτάθλημα των αήττητων, οι εννέα εξακολουθούν να κλωτσούν το τόπι, ενώ η πλειοψηφία των υπολοίπων 13 βγάζει το ψωμί - παντεσπάνι του ως σχολιαστής αγώνων σε τηλεοπτικά δίκτυα.
    Στα 45 του, ο Λέμαν (38 συμμετοχές) εργάζεται ως σχολιαστής στην τηλεόραση της χώρας του, ενώ συμμετείχε και σε κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Themba», όπου υποδύθηκε έναν προπονητή και σκάουτ, ο οποίος ανακαλύπτει τον Θέμπα, έναν φιλόδοξο νεαρό που, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της ζωής, φτάνει και μέχρι την εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.
    Ο δεξιός μπακ Λορέν (32 συμμετοχές), στα 38 του κάνει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Μάλαγα και ιδιωτεύει στην Σεβίλλη, όπου παίζει μπάλα με τους φίλους του, ενώ ρίχνει και μερικές μπουνιές, αφού είναι και πολύ ικανός πυγμάχος. Στα αριστερά αγωνίζονταν ο 34χρονος Άσλεϊ Κόουλ (32 συμμετοχές), ο οποίος παίζει πλέον στην Ρόμα και πρόσφατα απέφυγε να δώσει συνέντευξη για επετειακό βιβλίο εκείνης της αξέχαστης σεζόν, αφού το 2006 μετακόμισε στην Τσέλσι και οι φίλοι της Άρσεναλ δεν του το έχουν συγχωρέσει.
    Το βασικό δίδυμο των κεντρικών αμυντικών αποτελούνταν από τους Κάμπελ (35 συμμετοχές, ένα γκολ) και Τουρέ (36, 1). Ο 40χρονος παλαίμαχος Άγγλος στόπερ ασχολείται ενεργά με την πολιτική και, μάλιστα, έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος των Συντηρητικών, ώστε να κατέβει για δήμαρχος του Λονδίνου. Ο 34χρονος Ιβοριανός, από την πλευρά του, εξακολουθεί να παίζει και ανήκει στην Λίβερπουλ.


    Το εξαιρετικό δίδυμο των αμυντικών χαφ αποτελούνταν από τους Πατρίκ Βιεϊρά (29 συμμετοχές, τρία γκολ) και Ζιλμπέρτο Σίλβα (32, 4). Ο 38χρονος Γάλλος έκλεισε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή, εργάζεται στα τμήματα υποδομής των «πολιτών» και δεν αποκλείεται στο μέλλον να αναλάβει και την πρώτη ομάδα. Ο συνομήλικος Βραζιλιάνος, αφού πέρασε για μια τριετία και από τον Παναθηναϊκό, ανθίσταται στο φινάλε καριέρας και, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα, ψάχνει ομάδα για να παρατείνει για λίγο ακόμα την σπουδαία διαδρομή του στα γήπεδα.
    Στα άκρα της μεσαίας γραμμής αγωνίζονταν κατά κύριο λόγο δύο εν ενεργεία ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα συνέπεσαν στο πρωτάθλημα της Ινδίας (!) στο οποίο πήραν μέρος ο Κώστας Κατσουράνης και ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο Σουηδός Φρέντι Λιούνγκμπεργκ (30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ) και ο Γάλλος Ρομπέρ Πιρές (36, 14) είναι 38 και 41 ετών αντίστοιχα και, παρ' ότι ασχολούνται με επιχειρήσεις εκτός ποδοσφαίρου, εξακολουθούν να κλωτσούν το τόπι. Αυτό, βεβαίως, το κάνουν κυρίως για την πλάκα τους και για να αυγατίσουν λίγο ακόμα τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
    Το δίδυμο της επίθεσης, τέλος, συνέθεσαν δύο από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Άρσεναλ, έχοντας αμφότεροι άγαλμα προς τιμήν τους έξω από το «Έμιρεϊτς». Ο 46χρονος Ολλανδός Ντένις Μπέργκαμπ (28 συμμετοχές, τέσσερα γκολ) εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, αλλά και βοηθός του Φρανκ ντε Μπουρ στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα».
    Όσο για τον απολαυστικό, απίθανο (και) εκείνη την σεζόν, Τιερί Ανρί (37 συμμετοχές, 30 γκολ); Στα 37 του, ο Γάλλος κρέμασε πρόσφατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον κλέβει την παράσταση ως σχολιαστής του «Sky Sports», το οποίο δεν δίστασε να του προσφέρει πέντε εκατομμύρια λίρες τον χρόνο (!) για να απολαμβάνει ο κόσμος τις ποδοσφαιρικές του αναλύσεις.
    Εν ενεργεία είναι ακόμα οι Γκαέλ Κλισί (12), Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες (13, 2), Ζερεμί Αλιαντιέρ (10) και Τζάστιν Χόιτ (1), ενώ παλαίμαχοι είναι πλέον οι Μάρτιν Κίον (10), Σιλβέν Βιλτόρ (12, 3), Ρέι Πάρλουρ (25), Εντού (30, 2), Πασκάλ Σιγκάν (1, Νουάνκο Κανού (9, 1) και Ντέιβιντ Μπέντλεϊ (1). Μέλος εκείνου του ρόστερ ήταν και ο 23χρονος τότε Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος όμως δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, «γράφοντας» τρεις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ.


    Οι άλλες «Άρσεναλ»
    Το συνολικό αήττητο σερί των 49 αγώνων (36 νίκες, 13 ισοπαλίες) κατατάσσει την Άρσεναλ μόλις στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας των ευρωπαϊκών ομάδων, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η Στεάουα Βουκουρεστίου.
    Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, η Στεάουα Βουκουρεστίου ξεκίνησε ένα αήττητο σερί που κράτησε 104 αγώνες (!) και πάνω από τρία χρόνια, αφού άρχισε στις 17 Αυγούστου του 1986 και ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1989. Η «πιστότητά» του, βεβαίως, έχει αρκετούς αμφισβητίες, αφού εκείνη την εποχή η Στεάουα κυριαρχούσε λόγω και της ενασχόλησης μαζί της από τον γιο του Ρουμάνου δικτάτορα, Νικολάι Τσαουσέσκου, Βαλεντίν.
    Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Σέλτικ, η οποία συμπλήρωσε 62 αγώνες από τις 20 Νοεμβρίου του 1915 έως τις 21 Απριλίου του 1917. Την τριάδα ολοκληρώνει η Μίλαν με 58 ματς, από τις 26 Μαΐου του 1991 έως τις 21 Μαρτίου του 1993. Μπενφίκα (56), Πόρτο (53), Άγιαξ (52), Αρσεναλ και Γιουβέντους (από 49), Ντιναμό Βουκουρεστίου (47) και Νότιγχαμ Φόρεστ (42) συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα των αήττητων σερί στην «Γηραιά Ήπειρο».


    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  7. #905
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  8. #906
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    54.649
    Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Τι παίχτηκε με τον Τσέχ για να μην ψάχνω; Πήρε το μάτι μου διάφορα, αλλά δεν έδωσα σημασία.

  9. #907
    Το avatar του χρήστη BrazHlias
    Εγγραφή
    30-04-2008

    Περιοχή
    .
    Μηνύματα
    36.542
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι παίχτηκε με τον Τσέχ για να μην ψάχνω; Πήρε το μάτι μου διάφορα, αλλά δεν έδωσα σημασία.
    εχασε 2-0 στην πρεμιερα του πρωταθληματος και ειχε ευθυνη και στα δυο γκολ. Χαμος στο τουιτερ - που ζεις;
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

  10. #908
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    54.649
    Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχασε 2-0 στην πρεμιερα του πρωταθληματος και ειχε ευθυνη και στα δυο γκολ. Χαμος στο τουιτερ - που ζεις;
    Ναι τα είδα ξημερώματα που δοκίμαζα το AceStream. Τι χαμός, δεν τον θέλουν δηλαδή; Ας τον δώσουν σε μας, για backup του Καπίνο είναι ότι πρέπει.

    ΥΓ. Είδες πως μαθαίνω γρήγορα δίπλα σου ε;

  11. #909
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Αν ισχύουν τα σενάρια: Δεν γαμιέστε λέω εγώ;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  12. #910
    Το avatar του χρήστη BrazHlias
    Εγγραφή
    30-04-2008

    Περιοχή
    .
    Μηνύματα
    36.542
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    σιγα μην παει αρσεναλ να παλευει για να ειναι ο δευτερος τερματοφυλακας.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

  13. #911
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    54.649
    Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ισχύουν τα σενάρια: Δεν γαμιέστε λέω εγώ;;;
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα μην παει αρσεναλ να παλευει για να ειναι ο δευτερος τερματοφυλακας.
    Θα πείτε και σε μας τι λέτε;

  14. #912
    Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude
    Εγγραφή
    18-06-2013

    Περιοχή
    Liquor Town
    Μηνύματα
    17.653
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Για Ρομπέρτο λένε οι τύποι αλλά μην χαλιέσαι, τύπε... κάστανο δεν τρέχει..
    There is a Dude in town

  15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

    BrazHlias (13-08-15), panahs7 (13-08-15)

  16. #913
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    54.649
    Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για Ρομπέρτο λένε οι τύποι αλλά μην χαλιέσαι, τύπε... κάστανο δεν τρέχει..
    Παίζει ανταλλαγή Τσέχ-Ρομπέρτο;

  17. #914
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει ανταλλαγή Τσέχ-Ρομπέρτο;
    Σίγουρα, μόνο που λόγω του capital control, αμφιβάλλω αν θα προλάβουμε να απολαύσουμε τον δεύτερο ολόκληρο...

    Άσε που είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο αν τον στείλουν στην Ελλάδα, αυτός, βγαίνοντας από την Αγγλία, να φτάσει στην Β. Αφρική...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  18. #915
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Κάτοχοι ρεκόρ και όχι, φυσικά, κανενός ευκαταφρόνητου...
    Έχουν τον πλέον, "πολύ-ήττη" προπονητή, που έσπασε των 50 ηττών στη διοργάνωση...

    Βέβαια, είναι και πολλά τα χρόνια.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  19. #916
    Το avatar του χρήστη BrazHlias
    Εγγραφή
    30-04-2008

    Περιοχή
    .
    Μηνύματα
    36.542
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτοχοι ρεκόρ και όχι, φυσικά, κανενός ευκαταφρόνητου...
    Έχουν τον πλέον, "πολύ-ήττη" προπονητή, που έσπασε των 50 ηττών στη διοργάνωση...

    Βέβαια, είναι και πολλά τα χρόνια.
    σιγα τη διοργανωση ρε νικο. ο ματζουρακης εχει 50% νικες στο τσου λου.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

  20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    voskos_7 (18-09-15)

  21. #917
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.734
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Τι να πει και ο Κόλλιας, που είναι και αήττητος;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    BrazHlias (18-09-15)

  23. #918
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.286
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Σε σταθερή αξία εξελίσσεται ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αποδεικνύει την ποιότητά του αλλά και την προσαρμοστικότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής.

    Ο Χιλιανός επιθετικός κατάφερε στο 5-2 της Άρσεναλ στην έδρα της Λέστερ να σημειώσει χατ-τρικ, το πρώτο του από τη μέρα που άφησε την Μπαρτσελόνα για τους «κανονιέρηδες». Τη στιγμή που στο 81’ ολοκλήρωνε το προσωπικό του σόου, θα πανηγύριζε ακόμη περισσότερο εάν κάποιος του ψιθύριζε πως γινόταν –πέρα από το πρόσωπο του αγώνα- και ο κάτοχος ενός ανεπανάληπτου ρεκόρ.

    Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που καταφέρνει να σημειώσει χατ-τρικ σε τουλάχιστον ένα ματς σε Serie A, Primera Division και Premier League.

    Στην Ιταλία και με τη φανέλα της Ουντινέζε έκανε τον τερματοφύλακα της Παλέρμο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τρεις φορές (από τις επτά συνολικά) το Φεβρουάριο του 2011 και με εμφανίσεις όπως εκείνη ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να τον κάνει δικό της.



    Χρειάστηκε να κάνει υπομονή τρία χρόνια για το επόμενο ραντεβού με το χατ-τρικ, το οποίο ήρθε τελικά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» τον Ιανουάριο του 2014, όταν οι Καταλανοί επικράτησαν 4-0 της Έλτσε και ο ίδιος με χτύπημα φάουλ είχε σημειώσει το τελευταίο προσωπικό του γκολ.



    Μετά από 1,5 χρόνο ο Αλέξις Σάντσες χτύπησε ξανά και… τριπλά.



    Έμελλε να το πετύχει απέναντι στη Λέστερ και αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει κλείσει καν τα 27 χρόνια του, ίσως μια μεταγραφή στη Γερμανία και η πιθανότητα να βάλει και την Bundesliga στη συλλογή του, να είναι μέσα στα σχέδιά του.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  24. #919
    Το avatar του χρήστη panahs7
    Εγγραφή
    17-07-2009

    Μηνύματα
    54.649
    Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Ξέσπασε ο Βενγκέρ. Δεν τον βλέπω να αντέχει πολύ ακόμα, ήδη ο Ανρί ετοιμάζεται..


  25. #920
    Το avatar του χρήστη Paneas
    Εγγραφή
    23-04-2009

    Περιοχή
    Γλυφάδα
    Μηνύματα
    11.224
    Thanks
    4.434
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.323 φορές σε 4.433 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Arsenal

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέσπασε ο Βενγκέρ. Δεν τον βλέπω να αντέχει πολύ ακόμα, ήδη ο Ανρί ετοιμάζεται..



    Tσέκαρε κι εδώ τί τον ρωτάει ο άλλος.. Εντάξει λίγο σεβασμό θα μπορούσαν να τον δείξουν οι αρδ της Αγγλίας, δεν είναι κανας τυχάρπαστος που πήγε φέτος στην Άρσεναλ, απ' την άλλη τόσα χρόνια τον πίνει στους ομίλους, γιατί δε τον διώχνουν να κάνουν κι αυτοί μια ανανέωση αντί να τον έχουν εκεί να τον σταυρώνουν. Θα ήθελα να δω πάντως πώς θα απάνταγε σε αντίστοιχες ερωτήσεις εδώ κανας Αλενατόρε ή κανας Αναστασιάδης ξέρω γω...

  26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    panahs7 (02-10-15)

Σελίδα 46 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 6162636424344454647484950 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας