smageo (11-03-09)
καλημέρα γλυκιά μου (η γλύκα ξεχυλίζει σήμερα σε όλους μας )
κανά συκαλάκι να τους πήγαινες δεν θα χάλαγε κανέναν !!!
εγώ να δεις τι κάνω από χτες , οργιάζω , βγάζω το άχτι μου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
smageo (11-03-09)
Ω Θεοί τι δυστυχία να είσαι Ευρωμπανάθα!!!!
Και ένα τραγουδάκι μετά το γλυκό στους Ευρω(πέους). Προς τιμήν τους πιστεύω ότι η λέξη θα πρέπει να γράφεται στο εξής μόνο με "ε" καθώς πρόκειται για τους μεγαλύτερους συλλέκτες του είδους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ε ρε γλέντια. Το καλύτερο δώρο για τα γεννέθλια του Θρύλου ήταν το χτεσινό.
είχε κι η Βιγιαρεάλ γενέθλια χθες!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Dr.Red (11-03-09)
..... και βεβαια να μην ξεχναμε αυτο που προφητικα ειχε προβλεψει πριν απο μια εβδομαδα ο panty. Panty σε ευχαριστουμε
ή αλλιως
ρίγη συγκίνησης χθες στο ΟΑΚΑ όταν η λαοθάλασσα των 6000 και πλέον πράσινων οπαδών επευφημούσαν την ομάδα της πορείας!
" εεε οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω" ήταν το σύνθημα που δονούσε το στάδιο! στιγμές μεγαλείου και δάκρυα χαράς να κυλούν για την ολοκλήρωση μιας ακόμα πορείας μέχρι τους 8 του κυπέλλου Hellas On Line!!!
Με αγωνία περιμένει ο πράσινος λαός τον εορτασμό του τέλους και της φετινής πορείας για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ώστε στο τέλος η ομάδα να επικεντρωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου όλα παίζονται για τις θέσεις 2-4
panty (11-03-09)
αυτό πλέον δεν είναι ομάδα! με τόσες πορείες μάλλον για ορειβατικός σύλλογος μοιάζει!
Μήπως να την μετονομάζαμε σε Πολυπορειακό???![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Μπαοκ-Ολυμπιακός 0-0
Η κατάμεστη Τούμπα λειτούργησε σε βάρος των παιχτών του μπαοκ καθώς τους φόρτωσε άγχος που δεν το άντεξαν και λύγισαν.
Μπαο-Villareal 1-2
Τελικά, η χθεσινή εικόνα του Παναθηναϊκού έδειχνε πως η πίεση- ασχέτως αν είχε 60.000 και περισσότερους οπαδούς στο πλάι του- ήταν μεγαλύτερη από του φιλοξενούμενου.
Όταν δεν έχεις ομάδα τις ίδιες δικαιολογίες τσαμπουνάς!
.
Πως το είπε αυτό ο τεν?
Καταφέραμε να μεγαλώσουμε και να αναπτυχθούμε πολύ ως ομάδα?
Τι βαθυστόχαστες προτάσεις συντάσσει ο τύπος!
Πραγματικά μεγαλώσατε και αναπτυχθήκατε και γίνατε ένα ποδοσφαιρικό τέρας που δεν βλέπεται με τίποτα στο γήπεδο!
.
Να ζήσεις Villareal μου και χρόνια πολλά ,
μεγάλη να γίνεις ..... ..... .... ..... ..... ..
..... ..... .... ..... ..... .... .... .... .... .....
σβήσε τα κεράκια
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Red$mile (11-03-09)
μένιος σακελαρόπουλος (μέγας παπαρολόγος και επιστήμων πορειάρχης ) στον σέντρα fm προ ολίγου .
αυτολεξί ! "ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ"
Bookmarks