Σελίδα 429 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 291292293293793893994094194254264274284294304314324334394494594694795296297298299291429 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 8.561 έως 8.580 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ελα αγαπουλα....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.595 φορές σε 8.159 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ραπίντ: Απίστευτη πρόταση 5 εκ. ευρώ για Σαλπιγγίδη!
    Η εμμονή του Ζοσέ Πεσέιρο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ενδεχομένως να αυξήσει το μετεγγραφικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού, μιας και η Ραπίντ Βουκουρεστίου ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του!! Εναλλακτικές λύσεις ο Μπλάνκο και ο Παπαδόπουλος!

Ο Ιορδανός ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Φατί Ταχέρ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Ζοσέ Πεσέιρο και τον πρώην ισχυρό άνδρα της ομάδας που συνεχίζει να διαδραματίζει ρόλο, Γκιόργκε Κόπος ανακοίνωσε χωρίς χώρους για παρερμηνείες, την απόφαση του.

"Το μπάτζετ της Ραπίντ Βουκουρεστίου για μετεγγραφές θα ανέλθει στα 15 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 5 θα δαπανηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη από την Ελλάδα που εγώ, ο Κόπος και ο Πεσέιρο θα θελήσουμε".

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν άμεσα στον τύπο της Ρουμανίας, ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αν και όπως επισημαίνεται η μετακίνηση του είναι πολύπλοκη υπόθεση.

Διατυπώνεται η αμφιβολία για το αν ο 26χρονος επιθετικός θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουμανία, ενώ οι ιθύνοντες της Ραπίντ, οι οποίοι δεν φείδονται 5 εκ. ευρώ για τη μετεγγραφή εμφανίζονται διστακτικοί για την ετήσια αμοιβή του παίκτη που φτάνει, όπως αναφέρουν, στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ταχέρ είναι ένας από τους "ολιγάρχες" του πλούτου στη Ρουμανία, έχοντας στην κατοχή μια από τις πλέον εύρωστες βιομηχανίες της χώρας, την “Electroputere”. Τα επόμενα χρόνια έχει ανακοινώσει επενδύσεις 350 εκ. ευρώ στη Ρουμανία, ενώ αναλυτές θεωρούν ότι η Ραπίντ Βουκουρεστίου αποτελεί το…όχημα της νομιμότητας για πολλές από τις συμβάσεις που υπογράφει με το κράτος, για τις οποίες υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις διαφθοράς.

Μπλάνκο και Παπαδόπουλος οι εναλλακτικές

Αν η υπόθεση Σαλπιγγίδη ναυαγήσει τότε εναλλακτική λύση στη λίστα του Πεσέιρο είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ισμαέλ Μπλάνκο. Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει δεύτερη πρόταση της Αλ Αχλί ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά αν η Ραπίντ προτείνει πέντε εκατομμύρια πιθανότατα οι διοικούντες την Ένωση δελεαστούν.

Τρίτη λύση εμφανίζεται ο από χθες “persona non grata” στην Παιανία, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρότι είχε φραστικό επεισόδιο με τον Πεσέιρο στο παρελθόν, μοιάζει σαν η πιο εύκολη λύση, αν όντως ο Πορτογάλος επιθυμεί την απόκτηση του.

Μάλιστα τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης αποτιμούν την αξία του Παπαδόπουλου σε 2,5 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ραπίντ Βουκουρεστίου για τον 20χρονο ακραίο αμυντικό του Ηρακλή, Κώστα Γιαννούλη…
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων

ωραιος ο Πατερας...Ανοιχτο πουκαμισακι, τριχα διασπαρτη, γεννια πυκνα, ας κρεμασει και καμια καδενα στο λαιμο και ας βαλει και κανενα χρυσο δαχτυλιδι να φαινεται πολυ σκληρος νονος της νυχτας! Βοηθαει και το πουρο!

Ελπίζω πάντως να μην είναι ο γνωστός Χιώτης εφοπλιστής Πατέρας. Καθότι Χιώτης κι εγώ δε θα ήθελα τέτοια μύξα να είναι Χιώτικης προέλευσης...

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

σταυρο καλημερα.ειδες στυλακι ο μητερας;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι... απορώ που κρυβόταν τέτοιος μάγκας τόσο καιρό. Στο Βοτανικό;

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

στην τηλο.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

(πρώην RedHacker) Το avatar του χρήστη PrisonBreak-7-

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.700 φορές σε 1.949 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή 8.5 εκατ. για Αϊμάρ, Αγιάλα η Μπενφίκα

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μπαίνει η Μπενφίκα, που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 8.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαραγόσα για την απόκτηση των Πάμπλο Αϊμάρ και Ρομπέρτο Φαμπιάν Αγιάλα.Πως όλα δείχνουν πάντως, η ισπανική ομάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί την πρόταση των "αετών", καθώς υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον Αϊμάρ, που υπερβαίνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Αγιάλα, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Ρίβερ Πλέιτ, αλλά όπως έχει δηλώσει ο Αργεντινός αμυντικός, δεν προτίθεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πηγή: By Sport24

ΥΓ Μήπως πλησιάζουν οι αιτίες των τεχνικών λόγων του Βάζελου..?
    Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
    ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χα! Η Δουλτσινέα του λείπει!!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

"Θέλω να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο..."

"Θέλω να πετυχαίνουμε πολλά γκολ..."

"Ναι καλά... Κι εγώ τα ίδια έλεγα..."

"....."

"....."

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΥΓ. 2: Κύριε πρόεδρε, είστε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός είχε &#171;κλείσει&#187; τον Αϊμάρ και τελικά έκανε πίσω &#171;για τεχνικούς λόγους&#187;, όπως δήλωσε ο κ. Πατέρας; Εγώ, πάντως, άλλα έμαθα… Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Γιάννης Χρυσικόπουλος ήταν τις τρεις τελευταίες ημέρες στη Μαδρίτη και η πρώτη μεταγραφή που ολοκλήρωσε ήταν του Όσκαρ Γκονζάλες της Σαραγόσα.
    Όχι μόνο μίλησε, δηλαδή, με τους Ισπανούς, αλλά &#171;ψώνισε&#187; κιόλας. Στο διάστημα, λοιπόν, των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ρώτησε αν ισχύουν αυτά που ακούγονται στην Ελλάδα, ότι, δηλαδή, &#171;ο Αϊμάρ κλείνει στον Παναθηναϊκό&#187;.
    Ξέρετε τι απάντηση του έδωσαν οι αρμόδιοι της Ρεάλ Σαραγόσα; &#171;Ούτε καν πρόταση δεν έχουμε από τον Παναθηναϊκό! Μια αγγλική ομάδα μάς πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά την απορρίψαμε επειδή θέλουμε 10 ακατέβατα…&#187;.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι ο Αϊμάρ θα ερχόταν με έξοδα του Παύλου. Λέτε να τα βρίσκει σκούρα τώρα με το συνδυασμό του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ; Και πού να ήταν μόνος του και στα δύο. Εκεί θα βλέπαμε τα ωραία και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε πιο αξιόπιστες συγκρίσεις.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

σιγα μην αφηνανε τον κοντο να παρει τη δοξα του Βγενο, του Πατερα και του Τζιγγερ. Καμμενο χαρτι ειναι για την ΠΑΕ ο κοντος..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (28-06-08), mpak (28-06-08)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Μόρις: Είναι κάτι που δεν το ξέρω;

Πικραμένος, αλλά και... δηλητηριώδης ήταν ο Νασίφ Μόρις στην πρώτη συνέντευξή του μετά την ειδοποίηση που πήρε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον υπολογίζει. Ο Μόρις, αναρωτιέται αν πέρα από τους αγωνιστικούς λόγους που του επικαλέστηκαν, συμβαίνει &#171;κάτι που δεν ξέρω&#187;. Σε συνέντευξή του στα&#171;Νέα&#187;, ο παίκτης μιλάει για την αποχώρησή του που πιστεύει ότι ήταν άδικη, αλλά και για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε για τον οποίο προβλέπει ότι δεν θα ανεχτεί στη συνέχεια να αποφασίζουν άλλοι αντί γι’ αυτόν.

&#171;Όπως μου είπαν, οι λόγοι που φεύγω είναι καθαρά αγωνιστικοί. Εκτός αν είναι κάτι που δεν ξέρω. Πιστεύω ότι αδικήθηκα. Δεν είναι δίκαιο να πληρώσω εγώ επειδή χάθηκε πέρσι το πρωτάθλημα. Είπαν ότι δεν έπαιξα καλά σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια, δεν είναι όμως δίκαιο για έναν κακό μήνα να σβήσουν αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα και πρόσφερα τόσα πολλά. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό, δεν έκανα ποτέ κάτι κακό, ήμουν επαγγελματίας, δούλεψα σκληρά, τα έδινα όλα στα παιχνίδια και αυτό το ξέρουν όλοι, διαφορετικά δεν θα μου ανανέωναν το συμβόλαιο μέχρι το 2011&#187;, είπε ο Μόρις, που πιστεύει ότι την απόφαση για την απομάκρυνσή του δεν την πήρε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε.

&#171;Δεν θα ανεχτεί πολύ ο Τεν Κάτε&#187;

&#171;Ήταν καθαρά διοικητική απόφαση. Και να είχε δει ο προπονητής σε βίντεο τα άσχημα παιχνίδια που λένε ότι έκανα, θα περίμενε να με δει σε λίγες προπονήσεις πριν πάρει τέτοια απόφαση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δέχτηκε την απομάκρυνσή μας. Όμως πιστεύω ότι αν η διοίκηση παίρνει με αυτό τον τρόπο τις αποφάσεις, ο Τεν Κάτε δεν θα μείνει πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλος προπονητής, έχει περάσει από μεγάλους συλλόγους και πιστεύω ότι δεν θα ανεχτεί για πολύ τις υποδείξεις, να κάνει ό,τι του λένε&#187;.

Ο Μόρις αποκαλύπτει ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού,. Κώστας Αντωνίου, του είπε ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στη δύναμη των κυριότερων ανταγωνιστών της ομάδας στο πρωτάθλημα, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. &#171;Ο Αντωνίου μου είπε ότι δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή στον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ. Δεν με δίνουν. Δεν ξέρω αν θα αλλάξουν γνώμη στη συνέχεια, θα μιλήσουν πάλι με τον μάνατζέρ μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια, θα μελετήσουμε τις προτάσεις, θα συνεχίζουμε να συζητάμε με τον Παναθηναϊκό για να μάθουμε πόσα χρήματα θέλουν για να με αποδεσμεύσουν και θα αποφασίσουμε&#187;.

.................

μαλλον αρχιζουνε και παιρνουνε χαμπαρι τι παιζεται...Μονο ο Ντουσαν δεν ειχε παρει που ηθελε να παει τρεχοντας στη βαζελα βλεποντας μονο τα ευρω που του κουνουσανε!Ε ρε γλεντια!!

Το avatar του χρήστη redman77

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11 φορές σε 8 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα τους εκανε ο μορις ρομπες....

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα μην αφηνανε τον κοντο να παρει τη δοξα του Βγενο, του Πατερα και του Τζιγγερ. Καμμενο χαρτι ειναι για την ΠΑΕ ο κοντος..
    Ο κοντός είναι γαρνιτούρα.Τον έχουν για να μην τους πολεμα από το αλλα χαρακώματα(βλέπε ομάδα μπάσκετ,και εφημερίδα πράσινη),επίσης επειδή ένα μέρος βάζελων τον υποστηρίζει φανατικά,θέλουν και αυτό το μερίδιο.Αλλιώς τι να τον κάνουν;;;Θέατρο σκιών είναι από μονοι τους δεν θέλουν βοήθεια.Αλλα γουστάρω που τον χρησιμοποίησε ο Βγαίνω να μπει στη παε και τώρα τον έχουν στην απέξω,άλλωστε ήταν φως φανάρι.Κάνανε διαδηλώσεις σταμάτησε το κέντρο για να διώξουν το τζίγγερ.Μπανανιά εντελώς,ένα σωρό προβλήματα η χωρα διαδηλώσεις για τον τζίγγερ κάνανε.Αίσχος!!Πράσινες καρδιές και πράσινα άλογα τους πούλησε ο βγeνo.Aκου μαλακίες....γελοιότητες.....

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποκλειστικό επίσημες φανέλες(ρόμπες) του βάζελου.
    Εντός έδρας:

Εκτος έδρας:

Ευρώπη:Υπόψιν φοράνε τα καλά τους.Λάβετε υπόψη ότι το μοντέλο αυτό όπως και τα υπόλοιπα έχουν σκίσιμο στο ύψος του ποπou!!!!!

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

(πρώην RedHacker) Το avatar του χρήστη PrisonBreak-7-

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.700 φορές σε 1.949 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τι έγινε βαζελάκια κάναμε σφήνα και για τον Ντούσερ..?Τι θα γίνει με εσάς..?Δεν έχετε σκάουτιγκ..?Και σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο θέλετε την βοηθειά μας....?
    Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
    ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

&#171;ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ&#187;, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ - Κοντά σε ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό "χτύπημα", που θα προκαλέσει εξαιρετική αίσθηση, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αν ευσταθεί δημοσίευμα σε αγγλόφωνο μπασκετικό site το οποίο κάνει λόγο για μεταγραφή τεραστίων διαστάσεων από πλευράς ονόματος - το μεγαλύτερο που θα διαβεί τον Ατλαντικό για να έρθει στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurobasket.com, οι &#171;πράσινοι&#187; βρίσκονται μια ανάσα από το να συμφωνήσουν με έναν παίκτη-θρύλο του ΝΒΑ.

Το όνομά του είναι τέτοιο που η ανακοίνωσή του θα προκαλέσει θόρυβο μεγαλύτερο από ό,τι η μεταγραφή του Ντομινίκ Γουίλκινς πριν από δώδεκα χρόνια, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που υποστηρίζει ότι η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα, ο παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο του &#171;τριφυλλιού&#187; είναι ηλικίας 32 ετών και αγωνίζεται ανελλιπώς και με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δέκα χρόνια στο ΝΒΑ. Μάλιστα, έχει διψήφιο μέσο όρο πόντων και ριμπάουντ.
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπα, θα τον "κόψουν" για τεχνικούς λόγους
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Σελίδα 429 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 291292293293793893994094194254264274284294304314324334394494594694795296297298299291429 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές