αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (11-03-09)
δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση σε διαβεβαιώ
δεν θα το ξανακάνω
θα με συγχωρέσεις ;;;;
πάντως η "αγνοούμενη χαρά" έγραψε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
δεν ξερω αμα το ξερετε αλλα η σειρα "χαρα αγνοειται" ειναι πραγματικη ιστορια που συνεβει στην Ισπανια. Και ηρθε τωρα μια ισπανικη ομαδα να μας δειξει το τελος της πρασινης σειρας
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
smageo (11-03-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panty (11-03-09)
παιδια επειδη εχω υποστει πληρη πλυση εγκεφαλου απο τις φυλλαδες οφειλω να συνγχαρω τους ευρω-πεους πανατινάικουθ (ναι ναι κ στα ισπανικα) γιατι συμφωνα με αυτους καθε χρονο ο παναθηναικος πραγματοποιει μεγαλες πορειες κ επισης οπως ειχε γραψει κ η σπορτντει πριν λιγο καιρο 4πορειες δηλ 4 χρονια... ισοδυναμουν με 40 χρονια ευρωμπαναθας κ οχι με 36 χρονια ανυπαρξιας..χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
εχω αρχισει να αναθεωρω καποια πραγματα... να παει να γαμηθει η ευρωπη.. το ποσο μεγαλος ειναι ο ολυμπιακος αρκει που το ξερουμε εμεις κ πραγματικα το χαιρομαστε,ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ,ειναι το κατι αλλο,δν περιγραφεται με λογια,ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, η ευρωπη ειναι πολυ μικρη για να καταλαβει τι εστι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ειναι κλεισουμε τα 100 ΧΡΟΝΙΑ με 50 κουπες στο λιμανι κ τπτ αλλο, 1 στα 2... μονο που το σκεφτομαι καυλ.... 1 ΣΤΑ 2 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΑΓΙΚΟ Κ ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΙΚΟ
κ ασε τους αλους να κανουν ψευτοπορειες κ πρασινα αλογα,να τους χαιροντε οι δημοσιογραφοι....
ΜΕΤΑ ΤΑ 100 ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
ΜΠΑΝΑΘΑ? ΠΟΡΕΙΑ?
ΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
panty (11-03-09)
Σύντροφοι του EFE-CFN αύριο έχουμε πορεία με σκοπό την προστασία του ΛΑΓΟΥ από τους κακόβουλους κουποφόρους.
Στην πορεία θα συμμετέχει και το Ευρωπαικό τμήμα της Rabbit Lovers.
Κεντρικό σύνθημα
"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ρε οίστρος σήμερα! σε καλό μας!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
smageo (11-03-09)
Μπουαχαχαχαχα!! Οργίασες πάλι Χόρχε!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jorge (11-03-09)
Το δικό μας 1-3 από τους Γάλλους ήταν εξευτελιστικό και ντροπή σύμφωνα με εφημερίδες-ράδια!
Το χθεσινό 1-2: "Με ψηλα το κεφάλι", γράφουν και λένε τα πιο πολλά.....
Βρε αϊ στον διάολο, κομπλεξάρες, μ@λάκες!!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
panty (11-03-09)
Λοιπόν, σήμερα με καθαρό μυαλό και κάθε δυνατή ειλικρίνεια, πρέπει να συγχαρούμε όλοι την μπανάθα, που κατάφερε να πλασαριστεί στους δεκά(ε)ξι σε κάθε διοργάνωση που συμμετείχε: πρωτάθλημα, κύπελο και φυσικά τσουλου...
----
Αν σε θέλει η γαμιόλα η τύχη...
Η μπανάθα (μαζί με την γιούβε) μπορεί σήμερα το βράδυ να είναι οι μόνες ομάδες που αποκλείστηκαν ως πρώτες, από την συνέχεια της διοργάνωσης. Δεδομένου μάλιστα ότι η Βιγιαρεάλ δεν έπαιξε καμία μπαλάρα (μάλλον το πουλί της έπαιζε για τρία ημίχρονα) καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν μάλλον τυχερή που κληρώθηκε με τους ευρωπέους... Με καμιά Μπάγερν θα μετρούσε τα γκολ και δεν θα τις έφταναν όλα τα δάχυλα.
Ανεξαρτήτως πορείας στους ομίλους, έγινε φανερό ότι για να περάσει μια ομάδα στους 8 μπορεί να της αρκεί ένα ημίχρονο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Bookmarks