O Λέτο ήταν πολύ καλός στο 1ο, στο δεύτερο έπεσε αλλα και πάλι καλύτερος του τζόλε.
Ηταν επομενο οτι ο Λετο θα κουραζοτανε στο Β αφου ολο το παιχνιδι γινοτανε απο τα αριστερα.
Το ξερω οτι ειναι ιεροσυλια αλλα ο Λετο μου θυμιζει καπως την περιπτωση του Κ. Ροναλτο. Τον πρωτο χρονο στην Μαντσεστερ ηταν ολο περιττες ενεργειες, μεγαλο ταλεντο μεν αλλα εκανε συνεχεια περιττες ενεργειες. Μετα οταν τον εστρωσε ο Φεργκουσον εγινε αυτος που ειναι σημερα. Πιστευω ο Λετο ξερει πολλα κανταρια μπαλα και οταν γινει πιο ουσιαστικος στο παιχνιδι του μπορει να προσφερει πολλα. Μου θυμιζει καπως και τον περσινο Λουα που οσο περνουσε ο καιρος γινοτανε πιο σοβαρος και ουσιαστικος στο παιχνιδι του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
δικαιωματικα παιζει βασικος.μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω θελω Τζολε! Αλλη ποιοτητα ο αρχηγος!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Πολύ καλός είδικά στο πρώτο τους χόρεψε πεντοζάλι! Το παιδί το έχει και με φορμαρισμένο πορωμ'ένο όπως χτες Γκαλετι θα κάνουν πολλά όργια!!!
μπορει περισσοτερα παντως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (26-01-09), iakov7 (25-01-09)
Ο Αργεντινός χαφ όσο περνάει ο καιρός βρίσκει τον εαυτό του και αρχίζει να συνηθίζει στην ελληνική νοοτροπία τόσο στον τρόπο ζωής όσο και στο ποδόσφαιρο με τις συνθήκες πλέον να είναι ιδανικές για τον ίδιο.
Συγκεκριμένα, ο ζογκλέρ της αριστερής πλευράς των ερυθρολεύκων, τόνισε στη "NET" για την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:
"Υπάρχει πολύ δρομος ακόμα μέχρι να κληθώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ένα πρωτάθλημα να κατακτήσουμε. Έχω πει και παλαιότερα ότι θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό ακόμα ένα χρόνο.
Μην ξεχνάτε όμως πως εκτός από εμένα και τον Ολυμπιακό λόγο στην υπόθεσή μου έχει και η Λίβερπουλ. Γι αυτό ακριβώς θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει η χρονιά και μετά να σκεφτώ τι θα γίνει.
Στόχος μας είναι να πάρει ο Oλυμπιακός το πρωτάθλημα. Επικεντρώνομαι αποκλειστικά σε αυτό”.
Καλός παίκτης με το μυρμίγκη θα στρώσει.Να μείνει...
Δείχνει εδώ και καιρό ρε φίλε! Δουλειά θέλει κι αυτός, όπως και ο Ντιόγκο και ο Μπελούτσι.
Πάντως ο Λέτο δείχνει βελτίωση συν τω χρόνω. Απλώς δεν ξέρω αν είναι βελτίωση λόγω προσωπικής δουλειάς του προπονητή μαζί του ή λόγω ξεμουδιάσματος και επανένταξης μετά από τέτοια παρατεταμένη αποχή...
... there's no such thing as "too much"...
Απίστευτος διασκελισμός και ξεπέταγμα μπροστά. Δεν έχω δει άλλον παίκτη στον Ολυμπιακό να εχει αυτό το προσόν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Γι' αυτό λέω ότι αν μεστώσει το παιχνίδι του (π.χ. Τζόλε στα καλά του) θα αφήσει εποχή. Δεν υπάρχουν τέτοια προσόντα στην αγορά.
Το απιστευτο με τον Λετο ειναι οτι βρηκε ομαδα με χειροτερο αριστερο χαφ-εξτρεμ και παιζει βασικος. Αν ανεβει στην πρωτη ομαδα ο Σοϊλεδης θα ησυχασω κι εγω απο το Κωλετο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εγω πιστευω οτι αν βαλει μυαλο και δουλεψει θα γινει πολυ καλος σακη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα για ενα σωρο τα εχουμε πει αυτα και τωρα κοσμουν τους ...κάλαθους των αχρηστων. Μυαλό ή έχεις ή δεν εχεις δεν υπαρχει μεταμόσχευση για να βαλεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτό που γουστάρω στον Λέτο έιναι ότι πάει πάντα καταμέτωπο!! Δεν γυρνάει την μπάλα πίσω. Είναι σκύλος δεν πέφτει ευκολα και παλέυει την φάση μέχρι τέλους. Ίσως γιαυτό που μπαίνει ο Τζόλε μας φαινεται ΤΟΣΟ χάλια!
somekindofgrinder (26-01-09)
Bookmarks