Κωλετο.
Καλος σημερα αλλα μονο και μονο επειδη συγκρινεται με ενα ΠΤΩΜΑ.
Μια χαρά ήταν ο Λέτο, έπρεπε να μπει νωρίτερα.
Κωλετο.
Καλος σημερα αλλα μονο και μονο επειδη συγκρινεται με ενα ΠΤΩΜΑ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πολυ καλος.αφησε το σημεδι του σε πολυ λιγα λεπτα συμμετοχης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε λοιπον παιζει να σαι ο μονος ανθρωπος που ξερω που ειναι πραγματικα σταθερος στις αποψεις του!
Εγω δεν το ειδα το ματσακι , αλλα για το Λετο τα εχουμε ξαναπει..
Ξερει τρελη μπαλα το παιδι και εχει ολα τα φυσικα προσοντα ..
Αλλα μεχρι εκει..
Αν ηξερε και ποδοσφαιρο προφανεστατα δεν θα ειχε ερθει στον ολυμπιακο.
Αν ηξερε ποδοσφαιρο θα ηταν πολυς ακομα και για την Λιβερπουλ!
Αν ηξερε ποδοσφαιρο θα ηταν Τζολε..
εμενα με παραπειθει...
οσο παει γινεται και καλυτερος...
ο μπενιτεθ ειναι γατα...
τωρα δε ξερω αν ο βαλαβερδας θα μπορεσει να τον προσαρμοσει σε επαγγελματικα προτυπα γιατι το παιδι παιζει ποδοσφαιρο αλανας ακομη... παιρνω την μπαλα και ντριμπλαρο ασταματητα...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Γκα-Λέτο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Καλός ο Λελέτος αλλά μην παίρνουμε και θάρρος ε;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ειναι ανεβασμενος και αυτο με ευχαριστει.λιγο μυαλο αν βαλει θα μπορουσε να αφησει εποχη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Λετο ηταν πολυ καλος, το παιδι εχει τρομερη τεχνικη, εχει βελτιωθει και στην ομαδικοτητα...Σε λιγο και ρο θα τριβουμε τα ματακια μας με αυτον...!!!
οταν ειναι να φυγει εννοεις;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
παιχνιδι με παιχνιδι γινεται καλυτερος
φοβερη τεχνικη κ φτιαχνει και την "ομαδικοιτητα" του
Μ αρεσ εκαι χτες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
O Λετο ειναι σα τη γνωστη ελληνικη ταινια με τη Βλαχοπουλου...
Αρχιζεις με το "Εμπαινε παικταρα μου , εμπαινε αγορι μου , εμπαινε λιονταρι μου , εισαι ο βασιλιας του γκαζον ρε!!"
και μετα απο ενα λεπτο καταληγεις.. " Δωσε καμια πασα ρεεεε! Ουυυ να μου χαθεις κρεας!!!"
angelos7 (24-01-09)
Το μονο παρηγορο ειναι οτι ξερει μπαλα και ελπιζεις οτι θα διορθωθει.Οσο συνεχιζει να πιστευει οτι ειναι πιο γρηγορος απο τη μπαλα,θα κουραζεται στο 20λεπτο.
αρκετα καλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αργα αλλα σταθερα βελτιωνεται...Κατι ειναι κι αυτο γιατι πισω του ο βετερανος εχει παραδωσει το πνευμα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Γάμησε (και) σήμερα ο Λέτο. Απίστευτος παίκτης, αν μεστώσει και το παιχνίδι του τότε...![]()
Κωλετο και Καβαλέτο και αρχιδια καπαμα. Ετσι και προωθηθει κανενας Νικλιτσιωτης απο τους μικρους εχει ξεχασει το χρωμα της φανελας. Ολο κοκοκο και απο αυγο αρχιδια. Μονο στη φαση του γκολ κανει κατι σωστο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ε μην το Ξεμπουρδελετο τελειως
Καλος στο 1ο, κουραστηκε στο 2ο και σωστα αντικατασταθηκε απο τον...a priori κουρασμενο Τζολε![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Bookmarks