Εγω , εγω!!!!
Δεν ντρεπομαι κιολας να το πω. Τι να μου αρεσει σε αυτο το καχεκτυπο ποδοσφαιριστη;
Το μονο που μου αρεσει ειναι που βγαζει την ανικανοτητα των αμυντικων του πρωταθληματος μας στη φορα. Πιστεύω οτι αντιμετωπος με σοβαρο (τουλαχιστον) αμυντικο θα εξαφανιστει πληρως. Η ντριπλα του μετα απο 2 φορες που θα τη δεις ειναι απελπιστικα προβλεψιμη.
Επιπλεον καταστρεφει το 90% των επιθεσεων που ξεκιναει με την ανικανοτητα του στην πασα και τη σεντρα. Στις 10 σεντρες του οι 9 πανε στον αγύριστο και πρεπει να εχει τραυματισει πολυ κοσμο στην εξεδρα και πολλα παιδακια που μαζεύουνε μπαλες.
Ε,ας παιξει μπαλα να τον παραδεχτω. Τωρα με τρεις φασεις που εκανε ολη τη χρονια θα τον βγαλω παικτουρα; Εδω ο Μπελουτσι ειναι σε 6 παιγνιδια mvp και ακομα παλτο τον ανεβοκατεβαζουνε πολλοι. Ρε σεις, ο Σισιτς εχει απειρως καλυτερη ντριπλα απο τον Λετο το εχετε παρει χαμπαρι; Τον κανει ποδοσφαιριστη αυτο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (23-12-08), _MinoGavros (31-12-08)
που την ειοδες την ντριμπλα του σισιτς σακη μου;αφου δεν τον βαζει καθολου ο ισπανος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
O σκάουτερ της Λίβερπουλ Ιγκόρ Γκλούστσεβιτς, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στην χώρα μας και το "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει από κοντά την αγωνιστική κατάσταση του Σεμπαστιάν Λέτο επισήμανε ότι η επιστροφή του 22χρονου στην Αγγλία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την άδεια εργασίας.
Με δηλώσεις του ο κατάσκοπος της βρετανικής ομάδας στην "Sportday" τόνισε τα ακόλουθα αναφορικά με την άνοδο της απόδοσης του Αργεντίνου αριστερού μέσου:
"Τον βλέπω σχεδόν μία φορά κάθε μήνα. Εγώ μπορώ να καταλάβω πιο εύκολα τη διαφορά στην απόδοσή του. Αυτό, λοιπόν, που έχει σημασία είναι ότι ο Λέτο βελτιώνεται συνεχώς και σταθερά. Αυτό είναι και το ζητούμενο.
Να θυμηθείτε πώς θα είναι ο Λέτο σε δύο, τρεις μήνες. Τότε που θα έχει μάθει ακόμη καλύτερα τα συστήματα της ομάδας και θα έχει και ο ίδιος καλύτερο ρυθμό. Ήδη κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ο Σεμπάστιαν θα φτάσει στο τοπ τους επόμενους μήνες", είπε αρχικά ο Γκλούστσεβιτς και συμπλήρωσε:
"Γνωρίζω ότι είναι σημαντικός παίκτης για τη Λίβερπουλ, όπως είναι αυτή τη στιγμή και για τον Ολυμπιακό. Η επιστροφή του όμως εξαρτάται και από την άδεια εργασίας".
panty (23-12-08)
τον πιστεύω τον Λέτο!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
nbqgr (29-12-08)
τι λεμε τωρα ειναι μεγαλο παιχτρονι,
μπορει να ξεφτιλισει οποιονδηποτε αμυντικο
αν δουλεψει τον τομεα ουσια θα τριβουμε τα ματια μας με Λιβερπουλ και Εθ. Αργεντινης (θεωρω δεδομενο οτι φευγει)
παιδια ο leto ειναι παικταρας αφηστε τον και δεστε το γκολ με το Θρασυβουλο αν το ειχε πετυχει κανενας αλλος θα ειχε γινει χαμος τα ιδια λεγατε ολοι και για τον Belluci και ειδατε το τι εγινε παλι κωλοτουμπα θα γινει ως συνιθως
δεν φτανει να einai καλος παιχτης.πρεπει να exei και λιγο μυαλο.πολλα τα παδειγματα καλων παιχτων που χαθηκαν εξαιτιας ths αμυαλοσυνης τους.παντως deixnei να συμορφωνετε.τελικα ο παγκος vazei μυαλο(σε μερικους)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Σιγουρα ο παγκος κανει καλο σε ορισμενους αν και πιστευω οτι η μεταμορφωση που λες φιλε dr red οφειλεται στο γεγονος οτι επεστρεψε και ο Τζολε και οταν υπαρχει ανταγωνισμος ειναι καλο σε μια ομαδα
Ψάχνοντας για φανέλα στο site της Liverpool διαπίστωσα ό,τι μπορείς να την παραγγείλεις με τον αριθμό του (33) και το όνομά του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
με το καλο να παει πισω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλά, Σεμπάστιαν αγόρι μου ζαχάρωσε την από εδώ την φανελίτσα γιατί δεν σε βλέπω να τη φοράς και ποτέ μέσα στο Ανφιλντ με τα μυαλά που κουβαλάς...
μπορει αν παει εκει να αλλαξει μαρια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eγώ πάντως λέω να την παραγγείλω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
και αν δεν παιξει κοσμα;θα εχεις μια φανελλα καποιου που δεν επαιξε ποτε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έπαιξε ένα παιχνίδι με την Τουλούζ νομίζω...![]()
μεγαλη καριερα δηλαδη...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ελευθερόπουλος με Μίλαν ένα πράγμα!!
Bookmarks