Σελίδα 538 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 3813823833843848849850851852853453553653753853954054154254855856857858863873883893810381538 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 10.741 έως 10.760 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΑΡΘΡΑ.- Με διθυράμβους, όπως είναι φυσικό, υποδέχτηκε το σύνολο του Τύπου (εκτός του «αντίπαλου» συλλογικού), τη μεγάλη επιτυχία του «τριφυλλιού» στην Βρέμη και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος. Καλά λόγια υπάρχουν απ’ όλους για τον Τεν Κάτε φυσικά, τον αρχιτέκτονα της νίκης, ενώ αποθεώνοντας οι Καραγκούνης-Τζιόλης σε πρώτη φάση και οι υπόλοιποι «πράσινοι» παίκτες, στη συνέχεια. Πάμε να δούμε οχτώ χαρακτηριστικά άρθρα:

Βασίλης Βέργης (Goal): Γιατί τον κρατάνε ακόμα;

Διώξτε τον! Γιατί τον κρατάνε ακόμα; Αυτόν που κάνει… εγκλήματα. Αυτόν που δεν παίρνει… μυρωδιά στις αλλαγές; Σήμερα πρέπει η ΠΑΕ να τον απολύσει. Να προσλάβει αυτούς του Άμπαλους, τα παπαγαλάκια, που βάλθηκαν να… αποδομήσουν έναν σημαντικό προπονητή, που ήρθε της χώρας της ασχετοσύνης για να δουλέψει. Απολαμβάνω τον εξευτελισμό όσων επιχείρησαν να ξεσκίσουν έναν πολύ καλό προπονητή. Το σύστημα αυτό ρεζιλεύτηκε από την ομάδα του Τεν Κάτε, όπως ακριβώς ρεζίλεψε ο Παναθηναϊκός την Βέρντερ. Ήταν ο πρώτος καρπός των κόπων του. Μια ιστορική βραδιά για το «τριφύλλι». Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν δείγμα πολλής δουλειάς. Η καταπληκτική κυκλοφορία αποδιοργάνωσε τον αντίπαλο. Το αποτέλεσμα αυτό βάζει βάσεις, ώστε να δουλέψουν όλοι απερίσπαστοι. Ο Τεν Κάτε δεν διάβασε μόνο το ματς, το… ακτινογράφησε. Αρχοντική εμφάνιση του Τζιόλη, Συγκλονιστικοί οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο στην ραχοκοκαλιά της ομάδας. Ο Βύντρα και ο Σαριέγκι «κατάπιαν» τους επιθετικούς της Βέρντερ και ο Μάντζιος… τακτοποίησε την πελάτισσα του. Ψυχάρα και ο Καραγκούνης. Χαιρόταν η Ελλάδα που έχει τέτοια ομάδα!

Γιώργος Χελάκης (Sportday): Μια ακόμη ευρωπαϊκή πιστοποίηση

Την έκανε να φαίνεται ομάδα της σειράς. Έκανε τον κόσμο της να πάει νωρίτερα σπίτι του. Καλά της έκανε, αλλά ας μην το πάρουν οι Γερμανοί προσωπικά. Εναντίον της δεν παρατάχθηκε ένας φορμαρισμένος Παναθηναϊκός με αυτοπεποίθηση και αγωνιστική ταυτότητα. Του προέκυψαν ως αποτέλεσμα της σπουδαίας απόδοσης των παικτών και του μελετημένου κοουτσαρίσματος του Τεν Κάτε. Η «τριάρα» είναι έργο Ελληνικό. Του Μάτζιο (που πέρασε και δεν… κόλλησε στην Άϊντραχτ), του «Κάρα» (που απέδειξε γιατί ήταν πρωταθλητής Ευρώπης), του Τζιόλη (που δοκίμασε την σκληράδα του πάγκου και την δυσπιστία του κόσμου). Ο Σιμάο έκανε τον Ντιέγκο να ακουμπάει την μπάλα λιγότερο από κάθε συμπαίκτη του και Ο Ζιλμπέρτο στο δεύτερο μέρος έκανε την Βέρντερ μικρότερη ομάδα από αυτή που είναι. Οι καθολικές κρίσεις για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων. Ο κόουτς νίκησε και επί ημών που θεωρούσαμε την άμυνα σουρωτήρι. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις επόμενες. Όσα έγιναν στο Βέζερ δείχνει ποια ομάδα έχει χρόνια την ευρωπαϊκή πιστοποίηση, μην ξεχνιόμαστε…

Μιχάλης Τσαπίδης (Sportday): Χαίρεται η Ελλάδα…

Καιρός ήταν να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι προπονητή και παικτών της ομάδας. Στο πρώτο ματς των ομίλων έμεινα στο «αχ», στο τρίτο στο «βαχ», ενώ είχε μεσολαβήσει και το «αχ-βαχ» της Κύπρου. Ο Τεν Κάτε πήρε το αίμα του πίσω από όλους (εμάς). Με το σοβαρό-δίχως ρηξικέλευθες ιδέες- στήσιμο το ψύχραιμο κοουτσάρισμα. Όσον αφορά τους παίκτες, να ξεχωρίσω τέσσερις. Τον Τζιόλη που ίσως να ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, που φέτος είδε την αυτοπεποίθηση του να τσαλακώνεται. Τον Σιμάο που ανέλαβε τον Ντέκο και δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνιση του στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιμπραίμοβιτς. Τον Μάντζιο που όσο «χαϊδεύεται» με την μπάλα, τόσο μπορεί να την «χαϊδεύει». Και τον Καραγκούνη που είναι ο μόνος που μπορούσε να πετύχει ένα γκολ σαν το χθεσινό. Τα σέβη μας σε όλους…

Βασίλης Σαμπράκος (Εξέδρα): Ο ΠΑΟ του Τεν Κάτε φώναξε, τον άκουσαν;

Χάρη στο σχέδιο και τις επιλογές του Τεν Κάτε, την προσωπικότητα του Σίλβα, του Καραγκούνη και την απόδοση του παίκτη-αποκάλυψη Τζιώλη, οι «πράσινοι» παρουσίασαν στην Ευρώπη, έναν Panathinaikos από τα παλιά. Πόσο μεγάλο λάθος θα είχαν κάνει οι διοικούντες το κλαμπ, αν είχαν διώξει έναν προπονητή με σύγχρονη, ευρωπαϊκή αντίληψη, προτού καν του δώσουν τον χρόνο να δοκιμαστεί και να κριθεί δίκαια για την δουλειά του; Η ψυχολογική κατάσταση του Ολλανδού είναι το μεγαλύτερο όφελος του Παναθηναϊκού. Ο Τεν Κάτε μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα να ετοιμάσει με ηρεμία το σχέδιο της Κυριακής. Με το χαμόγελο που αντλεί από την συνείδηση ότι έχει προλάβει να δείξει σε όσους θέλουν να δουν ότι είναι ικανός να παρουσιάζει περισσότερο στον Panathinaikos των προσδοκιών που έχουν οι φίλοι του και λιγότερο σε αυτό που είχε παρουσιάσει λόγω των σημαντικότατων ελλείψεων που έχει το «πράσινο» ρόστερ. Τα Χριστούγεννα θα πρέπει κάποιοι να του βάλουν κάτω από το δέντρο έναν στόπερ κλάσης και έναν συνεργάτη με μεγαλύτερη ικανότητα στην επικοινωνία με τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός του Τεν Κάτε φώναξε πως είναι ικανός να κάνει περήφανο τον κόσμο του.

Κώστας Καίσαρης (Goal): Αυτό το διπλό ήταν ξεχωριστό

Και άλλες φορές ελληνικές ομάδες και ειδικά ο Παναθηναϊκός έχουν κάνει διπλό στην Ευρώπη. Αυτό το διπλό όμως είχε κάτι το ιδιαίτερο. Δεν επρόκειτο για μία ηρωική νίκη, προϊόν πάθους και υπερπροσπάθειας. Ο Παναθηναϊκός χθες ήταν παραπάνω απ’ όλα αυτά. Ήταν καλύτερος. Νίκησε κατά κράτος την Βέρντερ και έκανε αυτό το 3-0. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην Βέρντερ και ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες πριν τα γκολ. Αυτή την φορά και οι επιλογές και οι αλλαγές τον δικαίωσαν τον Τεν Κάτε. Ο Σιμάο «έσβησε» τον Ντιέγκο, ο ξεχασμένος Τζιόλης αναδείχτηκε σε παίκτη του αγώνα. Ο Μάντζιος πέτυχε πάλι καθοριστικό γκολ. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε τρεις μέρες στην κόλαση και σε άλλες τρεις στον παράδεισο.

Κριστόφ Βαζέχα (Εξέδρα): Το σχέδιο του Τεν Κάτε έκανε την διαφορά

Χθες στο γήπεδο υπήρχε μια μόνο ομάδα, ο Παναθηναϊκός. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους, προκειμένου να φτάσει σε αυτή τη νίκη. Τεράστιο μερίδιο επιτυχίας έχει και ο Τεν Κάτε, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική ομάδα, που μας έκανε υπερήφανους. Το κλειδί του αγώνα είναι ο τρόπος που επέλεξε να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Δεν περίμεναν τον αντίπαλο να τον χτυπήσουν στην κόντρα. Πίεσαν ψηλά «έτρεξαν» τους Γερμανούς, τους βραχυκύκλωσαν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν καταπληκτικοί, ενώ κορυφαίος ήταν ο Τζιόλης. Θα ήθελα να κάνω μνεία και στο γκολ του Καραγκούνη. Ίσως να είναι και το γκολ της χρονιάς. Πλεόν ο όμιλος είναι μπερδεμένος και όλα γίνονται. Είμαστε σε καλό δρόμο με σύμμαχο τώρα και την ψυχολογία.

Κώστας Μαυρίδης (Goal): Το ήθελε, το πίστεψε το πήρε

Είδαμε μια ομάδα που πάλευε ο ένας για τον άλλο μέχρι εσχάτων και αυτό το καταλαβαίνεις και από τον τρόπο που πανηγύριζαν όλα τα γκολ οι παίκτες. Ήταν ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός, το πίστεψε, το ήθελε, το πήρε. Μετά τις…σφαλιάρες και την αντίδραση του κόσμου, ο τρόπος που χειρίστηκαν την κρίση διοίκηση, παίκτες και προπονητής έφεραν την μεταμόρφωση. Βλέπεις ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Η άμυνα στάθηκε πολύ καλά. Η μεσαία γραμμή ήταν άριστη, κλείνοντας όλους τους χώρους με ασταμάτητο τρέξιμο. Ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνεψε και αυτό είναι το πολύ ενθαρρυντικό. Αν συνεχίσουν έτσι όλα θα πάνε καλά. Τώρα σκυμμένο κεφάλι και πειθαρχία.

Γιώργος Γεωργίου (Φίλαθλος): Μαγικό στήσιμο ο Τεν Κάτε

Δέκα Μουρίνιο, δέκα Χερέρα και δέκα Φέργκιουσον ήθελε χθες ο Τεν Κάτε. Μαγικός, αριστοτεχνικός ο τρόπος που έστησε ο Ολλανδός τον Παναθηναϊκό. Με φοβερές αλληλοκαλύψεις έκλεισε όλους τους χώρους στην Βέρντερ, η οποία ως γνωστόν όταν δεν έχει ανοιχτούς χώρους βραχυκυκλώνει. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε άριστα την κόντρα επίθεση. Ανέβηκαν χαφ και μπακ για να βοηθήσουν τον Μάντζιο. Εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε αστρονομικό σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν μεταμορφωμένος σε ποιότητα. Μετά από χρόνια για πρώτη φορά είχε άριστη κυκλοφορία. Έβαλε το τόπι κάτω, ξύριζε το χορτάρι με γρήγορες εναλλαγές και είχε συνεχόμενο πρεσάρισμα. Η μαγκιά του Τεν Κάτε ήταν στο 80’ να βάλει και τρίτο σέντερ μπακ. Αυτό που δεν έκανε στο πρώτο παιχνίδι όταν κέρδιζε με 2-1. Πρώτη φορά πάντως βλέπω Ολλανδό προπονητή να στήνει έτσι την ομάδα…
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο τους. Κερδίσανε το χαρήκανε ΑΛΛΑ από αύριο ήρθε η ώρα να ασχοληθούν με το ντέρμπυ. Περιμένω από την Ντέρμπυ και τις άλλες πράσινες φυλλάδες να λένε τα γνωστά πατήστε τους, λιώστε τους, για τη διαιτησία κτλ.
    Τέτοια θέλουν οι δικοί μας για να ανεβαίνουν. Και όπως πάντα οι βάζελοι δε θα ξέρουν από που τους ήρθε!

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποθέωση
    Περίπου 20 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στις 5 το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος και χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Χενκ τεν Κάτε κατά την επιστροφή τους από τη Βρέμη.

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ?ΜΕ ΤΑΞΙ ΠΗΓΑΝΕ?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

....
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ φλωροπουστα τα εστειλες;
    Στο "Ζουν αναμεσα μας", Γ. Ανδρεου. Ετσι μου απαντησε τουλαχιστων...

Υ.Γ.1 Μου εστειλε ενα ακομα πριν λιγο λεγοντας μου οτι ειμαι τρανο παραδειγμα καταπτωσης της κοινωνιας!!! Φιλικα παντα!!!
    Υ.Γ.2 Οχι ρε π@@στη!!! Πως μου την ειπε ετσι!!! Με ταπωσε!!! (με επιχειρηματα παντα!!!)

7. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Airness για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (06-11-08), Faithful (05-11-08), g10vanni (05-11-08), papdoux (06-11-08)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποθέωση
    Περίπου 20 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στις 5 το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος και χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Χενκ τεν Κάτε κατά την επιστροφή τους από τη Βρέμη.

βασικα και στον τελικο του Τσου Λου να ειχανε παει παλι 20 θα πηγαινανε στο αεροδρομιο..

Στη συγκεκριμενη περιπτωση παντως τους δικαιολογω...Εγω και διπλα απο το αεροδρομιο να εμενα δεν επροκειτο να σηκωθω μεσα στα αγρια χαραματα για να παω αεροδρομιο για να συγχαρω τους παιχτες για τετοια νικη..

Αν ητανε για κανεναν κορνε βεβαια μπορει να ξεκινουσα και απο τον Πειραια για Βενιζελο με τα ποδια!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.593 φορές σε 8.158 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιμουνται και ονειρευονται...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη g10vanni

Περιοχή
    Chalki Red Ghetto
    Thanks
    2.580
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.713 φορές σε 839 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποθέωση

Ρε μην γελατε! Λιγες ομαδες μπορουν να τριπλασιασουν μεσα σε 3 βδομαδες του οπαδους τους. Απο τους 7 της Κυπρου φτασαμε στους 20 της Αθηνας!

Θελω φωτο και σχολιασμο απο το Σακη, οποσδηποτε.
    Adios Lakerde ala Past.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (06-11-08)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Demontage gegen das Durchschnitts-Team Panathinaikos geschockt. Kurioserweise hat Werder trotzdem noch gute Chancen auf ein Weiterkommen in der Gruppe B.

Ετσι βλεπουν οι Γερμανοι το χθεσινο απατελεσμα "Στραπατσο απο μια ομαδα της σειρας σαν τον ποα".

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

consigliere (06-11-08), Dr.Red (06-11-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο "Ζουν αναμεσα μας", Γ. Ανδρεου. Ετσι μου απαντησε τουλαχιστων...

Υ.Γ.1 Μου εστειλε ενα ακομα πριν λιγο λεγοντας μου οτι ειμαι τρανο παραδειγμα καταπτωσης της κοινωνιας!!! Φιλικα παντα!!!
    Υ.Γ.2 Οχι ρε π@@στη!!! Πως μου την ειπε ετσι!!! Με ταπωσε!!! (με επιχειρηματα παντα!!!)
    ρε παναγιωτη τι βλακας ειναι αυτος?ξαναγραψτου και πες του οτι ειναι τρανο παραδειγμα αμπαλου δημοσιογραφου και να προσεχει την κυριακη.θα κυκλοφορουν κοκκινα πεη.να αρπαξει κανενα να το βαλει στο κ**λο του.

αυτα "φιλικα" παντα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (06-11-08)

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παιδιά μην γελάτε είναι πολύ σοβαρό!

Κατέβηκε πριν λίγο ένα διαστημόπλοιο στην αυλή μου, βγήκαν κάτι πράσινα ανθρωπάκια με μυτερά αυτιά και μου έδειξαν μια φωτογραφία του Τζιόλη.
    Στην συνέχεια ένα από αυτά, μου έδειξε την φωτογραφία και μου είπε : Ε Τ !!!

Ευτυχώς έχω δει πολλές ταινίες και αμέσως κατάλαβα πως με πέρασαν για τον Τζιόλη και ήθελαν αυτόγραφο. Εγώ τα λυπήθηκα, δεν ήθελα να τα απογοητεύσω και προσπάθησα να υπογράψω σαν Τζιόλης, οπότε και έβαλα ένα σταυρό.

Αυτά έδειχναν πολύ χαρούμενο για το αυτόγραφο, με χαιρέτησαν, μου άφησαν κάτι πορτοκαλί μαρκούτσια (σαν δονητές!) για δώρο, μπήκαν στο διαστημόπλοιο και εξαφανίστηκαν στον ουρανό.

Καθώς εξέταζα τα πολύτιμα δώρα, άρχισα να διαπιστώνω κάτι! Δεν ήταν τόσο πολύτιμα όσο φαίνονταν. Ήταν απλά... καρότα!!! Οπότε και τα πράσινα ανθρωπάκια με τα μυτερά αυτιά ήταν.....πράσινοι λαγ.....
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από reddna7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικά καθαρή νίκη αμφιβάλω αν πάρουμε στο ΟΑΚΑ γιατί έχουν πάρει φόρα τα βαζελάκια.

Ελπίζω ο Δαλούκας να σταθεί στο ύψος του και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο πολυπόθητο διπλό. Ας μην ξεχνάμε ότι θα κατέβουμε με επόπτες Γενναίο και Ακρίβο, δικά μας παιδιά και τα δύο.

Θετικό επίσης ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ, οι κερκίδες είναι τόσο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο που μας δίνει αυτόματα αβανταζ.

Οσον αφορά το επικοινωνιακό, επιβάλλεται να συνεχιστεί η προπαγάνδα και να φτιαχτεί το κλίμα μέχρι την Κυριακή, γιατί αν κοιμηθούμε θα δούμε διαιτησίες τύπου "50-50" και μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα
    Απλες συμπτωσεις που απλα "αναφερω"

Δαλουκας. Δηλωμενων πρασινων αισθηματων, παρων στη φιεστα του πρωταθλήματος Δουρου. Επαιξε το Αρης - ΠΑΟ και εσπρωξε με καθε τροπο και με το ανυπαρκτο φαουλ τους βαζελακους στη νικη. Α,τι νεα συμπτωση! Οριστηκε στο ντερμπι αφου ο "συνηθης ένοχος" Βασσαρας δηλωσε.... κώλυμα!!!!!!!!! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Γενναιος. Γνωστος και μη εξαιρετεος. Σε καθε παιγνιδι του Ολυμπιακου διαπραττει αισχη και ειναι ο ΜΟΝΟΣ μαζι με τον Ακριβο (τι συμπτωση...) εποπτης για τον οποιο ΔΕΝ διαμαρτυρεται ο λιγοκουπος πολυμετοχικός. Και ω, τι συμπτωση! Κληρωθηκαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο ντερμπι. Α,ξεχασα. Δεν κληρωθηκαν.

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ! Χαχαχαχαχαχα!

Οσο για την προπαγανδα επισης συμπτωματικα μου ερχονται στο μυαλο.

Βασσαρας, Βουρακης, Ζλατανος, Ασπρογερακας. Γενεες επι γενεών. Συμπτωση απλη ομως.

Περαν του Παπουτσελειου πεους που ελπιζω να νιωθει ο πολυμετοχικος απο καιρου εις καιρον, γιατι τους βιασμους προφανως τους απολαμβανει, ελπιζω να καταλαβαινεις αγαπητε φιλε οτι χρειαζεται σαφέστατα η μεγάλη γνωση της σωστης συνταξης και της παμπλουτης ελληνικης γλωσσας να βελτιωθει περαιτερω ωστε να καταφερουμε να δωσουμε την ακριβη έννοια του 50-50 οπως την αντιλαμβανονται οι σπερματοδόχοι της πράσινης πατσαβουρας.

Καλο Δουρο...ή ίσως Καλοπουλο...Ποιος ξέρει ίσως και Δαλουκα

Ευχαριστω.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

18. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Airness (05-11-08), chainsaw (05-11-08), jorge (06-11-08), kouzoulo (06-11-08)

Thanks
    138
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 23 φορές σε 19 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλες συμπτωσεις που απλα "αναφερω"

Δαλουκας. Δηλωμενων πρασινων αισθηματων, παρων στη φιεστα του πρωταθλήματος Δουρου. Επαιξε το Αρης - ΠΑΟ και εσπρωξε με καθε τροπο και με το ανυπαρκτο φαουλ τους βαζελακους στη νικη. Α,τι νεα συμπτωση! Οριστηκε στο ντερμπι αφου ο "συνηθης ένοχος" Βασσαρας δηλωσε.... κώλυμα!!!!!!!!! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Γενναιος. Γνωστος και μη εξαιρετεος. Σε καθε παιγνιδι του Ολυμπιακου διαπραττει αισχη και ειναι ο ΜΟΝΟΣ μαζι με τον Ακριβο (τι συμπτωση...) εποπτης για τον οποιο ΔΕΝ διαμαρτυρεται ο λιγοκουπος πολυμετοχικός. Και ω, τι συμπτωση! Κληρωθηκαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο ντερμπι. Α,ξεχασα. Δεν κληρωθηκαν.

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ! Χαχαχαχαχαχα!

Οσο για την προπαγανδα επισης συμπτωματικα μου ερχονται στο μυαλο.

Βασσαρας, Βουρακης, Ζλατανος, Ασπρογερακας. Γενεες επι γενεών. Συμπτωση απλη ομως.

Περαν του Παπουτσελειου πεους που ελπιζω να νιωθει ο πολυμετοχικος απο καιρου εις καιρον, γιατι τους βιασμους προφανως τους απολαμβανει, ελπιζω να καταλαβαινεις αγαπητε φιλε οτι χρειαζεται σαφέστατα η μεγάλη γνωση της σωστης συνταξης και της παμπλουτης ελληνικης γλωσσας να βελτιωθει περαιτερω ωστε να καταφερουμε να δωσουμε την ακριβη έννοια του 50-50 οπως την αντιλαμβανονται οι σπερματοδόχοι της πράσινης πατσαβουρας.

Καλο Δουρο...ή ίσως Καλοπουλο...Ποιος ξέρει ίσως και Δαλουκα

Ευχαριστω.

απλά, φο-βε-ρος

για τον Ακρίβο, δε νομίζω πάντως να έχεις δίκιο, είναι δικό μας παιδί (τουλάχιστον έτσι μου λέει φίλος προπονητής). Από τον Γενναίο δεν έχω μεγάλο παράπονο, μας έχει κόψει όμως ουκ ολίγες φορες, όχι όμως εκ φρονήματος. Εννοείται πως το πανηγύρι είναι ότι ο βάζελος "Διεθνής" δήλωσε κώλυμα... Δεν θα ξεχάσω το πέναλτι που μας στέρησε το 2001 στο 90'. Αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία της διοίκησης και βάσει αυτού πιστεύω πως κι ο Δαλούκας είναι μιλημένος. Αν έβλεπα βασσάρα ή Καλόπουλο στο ντέρμπι, θα ήταν σημάδι πως κοιμούνται εκεί στην ΠΑΕ.

δεν ανησυχώ για το παιχνίδι, φτάνει να ξέρω πως έχουν γνωση οι φύλακες

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

απλά, φο-βε-ρος

για τον Ακρίβο, δε νομίζω πάντως να έχεις δίκιο, είναι δικό μας παιδί (τουλάχιστον έτσι μου λέει φίλος προπονητής). Από τον Γενναίο δεν έχω μεγάλο παράπονο, μας έχει κόψει όμως ουκ ολίγες φορες, όχι όμως εκ φρονήματος. Εννοείται πως το πανηγύρι είναι ότι ο βάζελος "Διεθνής" δήλωσε κώλυμα... Δεν θα ξεχάσω το πέναλτι που μας στέρησε το 2001 στο 90'. Αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία της διοίκησης και βάσει αυτού πιστεύω πως κι ο Δαλούκας είναι μιλημένος. Αν έβλεπα βασσάρα ή Καλόπουλο στο ντέρμπι, θα ήταν σημάδι πως κοιμούνται εκεί στην ΠΑΕ.

ενταξει καταλαβαμε οτι εισαι βαζελος. Κοψτο να τελειωνουμε...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

21. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

consigliere (06-11-08), Dr.Red (06-11-08), Faithful (06-11-08), kouzoulo (06-11-08)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.698
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.636 φορές σε 7.140 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

απλά, φο-βε-ρος

Eιλικρινα φιλε,αν εισαι βαζελος και εχεις μπει σε αυτο το φορουμ για να γραφεις αηδιες περι παραγκας και διαιτητων προσκειμενων στον ολυμπιακο,τοτε το μοναδικο συμπερασμα που μπορω να εξαγω για το προσωπο σου ειναι οτι εισαι ενας αξιολυπητος βλακας.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (06-11-08)

Thanks
    138
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 23 φορές σε 19 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα, εντάξει... δεν ξαναμιλάω για το θέμα, δε νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός. εδώ φαίνεται έχετε τα πιστοποιητικά ολυμπιακοφροσύνης και τα μοιράζετε κατα το δοκούν αρκεί να μην ακούσετε κάτι που σας κάθετε "περίεργα".
    αυτός που με έβρισε, είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε, δεν πας να βρίσεις όμως κανα αληθινό βάζελο να ξεδώσεις? καληνύχτα σε όλους

Το avatar του χρήστη eddie8

Περιοχή
    Γύρω-γύρω θάλασσα!
    Thanks
    431
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 204 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

βασικά καθαρή νίκη αμφιβάλω αν πάρουμε στο ΟΑΚΑ γιατί έχουν πάρει φόρα τα βαζελάκια.

Ελπίζω ο Δαλούκας να σταθεί στο ύψος του και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο πολυπόθητο διπλό. Ας μην ξεχνάμε ότι θα κατέβουμε με επόπτες Γενναίο και Ακρίβο, δικά μας παιδιά και τα δύο.

Θετικό επίσης ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ, οι κερκίδες είναι τόσο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο που μας δίνει αυτόματα αβανταζ.

Οσον αφορά το επικοινωνιακό, επιβάλλεται να συνεχιστεί η προπαγάνδα και να φτιαχτεί το κλίμα μέχρι την Κυριακή, γιατί αν κοιμηθούμε θα δούμε διαιτησίες τύπου "50-50" και μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα
    Πετάξτε τον έξω τον παλιολαγό!Πλάκα μας κάνει;... Και 3 άτομα τον ευχαρίστησαν κιόλας σε ένα παρόμοιο post του!!!
    ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Λοιπον τωρα χαλαρωνουμε; Οκ;
    Βαζελος-Γαύρος-Χανουμι εχουμε καποιους κανονες. Και τους τηρουμε οκ παλικαρια;

Εχω ευχαριστησει κι εγω βαζελους. Και εδω μεσα μαλιστα. Ποτε δεν ξερεις που θα βρεις μια σωστη αποψη. Κατα τα αλλα... Πιστοποιητικα Ολυμπιακοφροσυνης δε μοιραζουμε. Αλλωστε η ... έλλειψη καποιου τέτοιου με οδηγησε να ανοιξω αυτο το φορουμ. Βλεπετε κι εγω... ήμουνα βαζελος για καποιους.

Κυριακή κοντή γιορτή μαγκες.

Και κατι ακομα. Ενα παιγνιδι ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. Μην το ξεχνατε αυτο.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

aljawn (06-11-08), mpak (06-11-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε τι γινεται;μπηκαν και βαζελοι στο φορουμ;γιατι απο την δευτερα θα κρυβονται.
    τα ξερει καλα ο λαγος αυτα τα κολπα με την διαιτησια.τοσα χρονια με τον θαλη ειχαν συνηθισει.
    ας κοιταξουν να φτιαξουν ομαδα αντι για μπουρδελο που ειναι και μετα ας μιλησουμε για την διαιτησια.γιατι ο σωκρατης μπορει να αλλαξε τα κοζα εξωαγωνιστικα αλλα επενδυσε και στην οαμδα.ειχε την καλυτερη ομαδα και δικαιως επαιρνε τα πρωταθηματα.δεν ειναι δυνατον η ξανθη να παρει τιτλο οσο σπρωξιμο και να φαει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Σελίδα 538 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 3813823833843848849850851852853453553653753853954054154254855856857858863873883893810381538 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές