chainsaw (27-11-08)
Τελικα η ανορθωση παρολο που προηγηθηκε 2-0 δεν τα καταφερε και το παιχνιδι με την Βερτερ εληξε 2-2. Η ανορθωση περναει στην επομενη φαση μονο με νικη στο ΟΑΚΑ, λετε να γινει καμια εκπληξη?!
Ο ποα παει καλα Ευρωπη επειδη παιζει αμυντικα, αντιθετα στην Ελλαδα που πρεπει να παιξει επιθετικα χανει απο τους εργοτεληδες! Τελοσπαντων, ας κανουνε οτι θελουν στην Ευρωπη, εμεις παντα θα τους κερδιζουμε!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (27-11-08)
ευρω-πεη ευρω-πεη σας αρεσουνε τα κοκκινα τα πεη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-11-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φταιει και το γεγονος οτι εχουνε μαθει να παιζουνε ταμπουρι που στην ευρώπη αποδιδει. Οπως εχω πει και εμεις και αυτοι ειμαστε μικροτατες ομαδες ευρωπαϊκα και μονο ετσι μπορουμε να παιξουμε. Και στις κοντρες να χτυπησουμε. ΜΟΝΟ ετσι.
Απο εκει και περα η νοοτροπια η δικη μας δεν οφειλεται στους παικτες. Στην πιεση απο διοικηση και κοσμο οφειλεται. Γιατι αν ο Ολυμπιακος ειχε κερδισει σημερα την Ιντερ θα ξεσαλωναμε μια δυο μερες και μετα θα αρχιζαμε να τα χωνουμε που δεν προσφεραμε και θεαμα. Ειναι θεμα του τι ζητας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iakov7 (26-11-08)
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα μου πρήξουν τα αρχίδια αύριο στη σχολή και ήδη άρχισαν. Λες και παίζαμε εμείς μ' αυτούς. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
Faithful (26-11-08)
πραγματικα ειναι απιστευτη νικη...μπραβο στον ποα.....
,εκανε φοβερο στησιμο ο τεν κατε αλλα και οι παιχτες επαιξαν στο 300% της δυναμης τους...αυτη η εμφανιση ειναι παραδειγμα προς μιμηση...
δεν ητανε και για νικη αλλα και η τυχη αμα την καταλαβεις οτι σε παει πρεπει να την πας κι εσυ..
εγω το λεω την χαρηκα αυτην την νικη γιατι ειδα ωραιο στησιμο και εξυπνο παιχνιδι και οπου και να τα δω αυτα θα το ευχαριστηθω κι ας ειναι και ο ποα..
τελος υπαρχει ενα πραγμα που μπορει να τ αλλαξει ολα .το κινητρο
Διώξτε τον άχρηστο Βαλαβερδα να ησυχάσουμε!
Εγώ πάντως σκέφτομαι να σταματήσω να ασχολούμαι σοβαρά με το ποδόσφαιρο.
Το ότι ο Γκούμας ο Βύντρα και ο Sarriegi μπορεί να περάσουν ακόμα και πρώτοι σε όμιλο CL ξεπερνά κατά πολύ τα πλαίσια της ποδοσφαιρικής μου λογικής.
Πόσο μάλλον όταν το άλλο παιχνίδι για χατήρι τους έγινε από 2-0 2-2!
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
.
Ο sadi εχει μεγαλο δικιο σαυτο που λεει δυστυχως για μας αυτη ειναι η αληθεια ,ο παο εχει την νοοτροπια εμεις τους παιχτες αλλα τι να το κανεις ολα αυτα τα χρονια χαθηκανε βαθμοι χωρις μαχη ακομα και φετος θα το ξαναπω στην τουρκια δεν το χτυπησαμε .
Ποιος μπορει να μην πει οταν παιζουμε εκτος ακομα και οταν θα παιξουμε με την μεταλιστ οτι κατα βαθος ολοι ξερουμε οτι δεν θα παρουμε την νικη ,κατι θα γινει αυτογκολ ,κοκκινη, πεναλτυ ,χαμενα τετ-α-τετ θα γινουνε και ετσι απλα μετα οι παιχτες μας θα παρακολουθουνε χωρις να παλευουνε να αλλαξουνε την ροη του αγωνα.
Τουλαχιστον νικη αυριο γιατι εγω το ξαναλεω δεν θελω κυπελο αλλα βρε πουστη μου πηγαινε με μεχρι τον μαρτιο για ονομα του θεου αφου μπορουμε.
Εγω παλι συνγχαρητηρια δεν λεω(ρε ουστ...)...αλλα αναρωτιεμαι ποσα Τσαμπιονς Λιγκ θαχαμε παρει αν ειχαμε εστω και την μιση κωλοφαρδια που χει ο βαζελος στην ευρωπη...
Φαινεται φταει οτι τους γαζονουμε εντος ελλαδας και εχουν στρωσει κωλο...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
steliosb (26-11-08)
steliosb (26-11-08)
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Χάρη στον Τάκη είμαστε cool και άνετοι (εγώ προσωπικά τώρα ακούω Shania Twain) και χαλαρά τους ευχόμαστε να κατακτήσουν το champions league. Δυστυχώς όμως τους βλέπω να μένουν άτιτλοι
![]()
Είτε μας αρέσει είτε όχι ο βάζελος σήμερα έπαιξε με ψυχή και μαγκιά τους που κερδίσανε. Εγώ πάντως αύριο θα δώσω συγχαρητήρια σε όσους βάζελους γνωρίζω και θα τους ευχηθώ και άλλες νίκες στην Ευρώπη (μπας και του χρόνου γλυτώσουμε τα προκριματικά τον Αύγουστο) .Επίσης θα τους ευχηθώ μετά από πέντε-εξι χρόνια που θα ξαναβγούνε στο τσουλου να επαναλάβουν τη σημερινή τους εμφάνιση..Τέλος ελπίζω να θορυβήθηκε και ο Σώκος μπας και φέρει κανα παίχτη το Γενάρη και καμια δεκαριά το καλοκαίρι...
αυτο π λεει ο Πανος..
δεν αντεχω τα αυριανα πρωτοσελιδα κ την καζουρα
αρχιζουνε παλι τις μαλακιες για Ουεφα κλπ![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δυστυχως ο βρωμιαρης επαιξε καλα και κερδισε απολυτα δικαια. Θα διαφωνησω οτι επαιξε ταμπουρι ενω και η κατοχη πρεπει να ηταν γυρω στο 55-45. Ο τεντας τον εστησε τον βρωμιαρη πολυ καλα. Ελπιζω αυριο και οι δικοι μας να κανουν μια αντιστοιχη εμφανιση. Αυτο ειναι που εμενα με ενοχλει οχι αν παιζει καλα ο βαζελος εξω αλλα οτι τις περισσοτερες φορες εμεις ειμαστε για τα πανηγυρια. Μακαρι να τους αποκλεισει η ανωρθοση στο οακα αλλα αυτο ειναι αντικειμενικα δυσκολο. Ασε που με την κωλοφαρδια που εχουν αυτο γινεται σχεδον αδυνατο.
Κανονιστε να κερδισουμε αυριο για να χουμε να λεμε κατι κι εμεις ,αν γινει το αντιθετο σας συμβουλευω απο παρασκευη 1 τετραημερο χαρμα θα ειναι στην αραχοβα( εννοειτε με κλειστα τα κινητα)![]()
alefantas (26-11-08), antonisgate7 (26-11-08)
Bookmarks