g10vanni (05-11-08), kouzoulo (05-11-08), lgalletti7 (05-11-08), mpak (05-11-08)
Μετά εγώ στέκομαι στα σχόλια μιας γραμμής...
Τώρα πάλι για τα πανηγύρια δεν γράφεις; Τα πανηγύρια είναι πανηγύρια -εδώ το κουζουλό έριξε μπαλωθιές στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα
Κι ο κόσμος δεν στάθηκε στα δύο διπλά για να θυσιάσει το πρωτάθλημα. Στάθηκε γιατί πίστεψε ότι η ομάδα είχε μπει επιτέλους στο σωστό δρόμο (τουλάχιστον ευρωπαικά). Για την πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορούσε να περιμένει...
g10vanni (05-11-08), kouzoulo (05-11-08), lgalletti7 (05-11-08), mpak (05-11-08)
Το πεις δεν το πεις ότι ήταν επιτυχίες, ήταν! Όπως είχε αποτυχίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι είχε επιτυχίες στην Ευρώπη.
Ναι το έχω γράψει και εγώ αυτό. Τι να σου πω, ο καθένας με τις στερήσεις του και τα ψυχολογικά του. Τα δικά μου τόσα χρόνια είχαν να κάνουν με παλικαρίσιες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Εφόσον αυτό έγινε, και το ξανατονίζω με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα του Ολυμπιακού, ήμουν καλυμμένη. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα ίσχυε και για άλλες χρονιές και υιοθετούσα την βαζέλικη λογική, ευρωπαϊκές "πορείες" και κούπα μόνο σε φωτογραφία.
Dr.Red (06-11-08), g10vanni (05-11-08), lgalletti7 (05-11-08), Red$mile (05-11-08)
μωρε το προβλημα δεν ειναι τι πιστεψε ο κοσμος (ο οποιος εχει ριξει τοσοα μπινελικια στον Οτο που εφερε ευροκουπα οσο σε κανεναν αλλον συγχρονο προπονητη) αλλα το τι πιστευανε οι ιδιοι οι δημιουργοι εκεινων των νικων (παιχτες-προπονητης). Και εκεινο που πιστευανε ητανε οτι ειχε τελειωσει πλεον η χρονια και οτι ειχανε επιτευχθει οι στοχοι...
Αυτο δειχνει περα απο καβαλημα καλαμιου γιατι στην Ευρωπη ειμαστε μικρη ομαδα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κι εδω για τον Λεμονη γραφετε?
Ρε δε πατε να φυτεψετε καμια λεμονια σε καμια γλαστρα να ηρεμησετε?
Ελεος δηλαδη!
Παληκαρια εμεις παληκαρια και οι βαζελοι που κερδισανε χτες...
Οσο για τα Ευρωπαικα μας δεδομενα εγω εξακολουθω να μην ειμαιο ευχαριστημενος σε καμια πειπτωση. Ουτε περσυ ημουνα, περα απο την ανακουφηση οτι εσπασε το κακο σερι εκτος εδρας).
Δεν ειναι εικονα για τον Ολυμπιακο αυτην..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σιγουρα παιξαν με ψυχη οι βαζελες χθες κι οποιος δε το παραδεχεται απλα πασχει απο οπαδικη τυφλωση. Κι εμεις με ψυχη παιξαμε περσι σε ολες τις εδρες. Χωρις καρδια και χωρις καθαρο μυαλο δε στεκεσαι ουτε στην εδρα της Κωλοπετεινιτσας.
Καλά να συζητάμε για Λεμονή μετά από ήτες/νίκες δικές μας, αλλά μετά και από νίκες του βάζελου;;;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 05-11-08 στις 13:01 Αιτία: βέζελος :Ρ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
παντου κολλαει ο τακης φαινεται...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ειμαι απο τους τυπους που στελνουν e-mail σε εφημεριδες, εκπoμπες κ.τ.λ. αλλα χθες ειπα να κανω μια εξαιρεση. Αφορμη ηταν η τελευταια σελιδα του Ντερμπυ, "Ζουν αναμεσα μας" με αρθρο ακομη μια φορα την διαιτησια, τον αιωνια αδικημενο βαζελο και οτι το ματς με τον Πανιωνιο θυμισε εποχες παραγκας και το ποσο ομαδα του Ολυμπιακου ειναι ο Πανιωνιος!!!!
Του στελνω λοιπον του "αντικειμενικου" και του λεω οτι χαιρομαι για το κουτοχορτο που ταιζετε και τρωτε και οτι ναι, υπηρχε Ελληνικο ποδοσφαιρο πριν το '96 και του στελνει χαιρετισματα ο "Θαλης". Ο κλασικος Μπαναθας μου απαντησε μετα το ματς με την Βερντερ με "περαστικα". Του απανταω οτι ειναι μεγαλη δικαιωση για μενα που μου απαντησε μετα το βραδυνο ματς και οτι να τρεξει αεροδρομιο γιατι Κυριακη βραδυ παλι λαικα δικαστηρια θα εχει. Το κορυφαιο ηρθε σημερα με απαντηση του να με αποκαλει ηλιθιο, ανανδρο (χωρις να τον εχω βρισει), βαζοντας και το φιλικα στο τελοςκαι με το κορυφαιο για το τελος, λεγοντας μου οτι δεν ξερει για ποιον "Θαλη" μιλαω!!!
Τι να πεις.... Απλα την Κυριακη ας απαντησουν αυτοι που πρεπει...
ποιος το εγραψε αυτο παναγιωτη;εσυ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγώ πάλι διαφωνώ με αυτούς που αποκάλεσαν τους βάζελους "παλικάρια" για την ψεύτικη νίκη τους στη Γερμανία. Το ξαναλέω, την θεωρώ καθαρά τυχαία και ασχετη με τα άλλα τραγικά αποτελέσματα που έφεραν.
Αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα είναι που βγήκε ο Μπεκενπάουερ και είπε πως ο "Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ευρωπαική δύναμη" και "ο Παναθηναϊκός είναι ο κλασικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη". Ποιός? Ο Συνταξιούχος Κάϊζερ.
Λάθος.
Ο Θρύλος είναι μεγάλη ευρωπαική δύναμη και μόνο ο Θρύλος είναι ο κλασικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη.
11 χρόνια Τσάμπιονς-Γιγκ κύριοι. Παράγα-ξεπαράγκα, πέτσινα-ξεπέτσινα, εγώ βγαίνω κάθε χρονο στην Ευρώπη. Εξασφαλίζω τα πρωταθλήματά μου μέσα κι έξω από τα γήπεδα κι αν χρειαστεί πάω στα δικαστήρια για να προστατέψω τα συμφέροντά μου, δεν τρέχω σαν τις κατίνες στα κανάλια.
Τωρα αν δεν τους αρέσει η διαιτησία στην Ελλάδα, να παίζουν μόνο ευρώπη τα βαζελάκια. Αλίμονο αν θέλαν να τους παραδώσουμε τα κλειδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου που με τόσο αγώνα εξασφάλισε ο Πρόεδρος και να γυρίσουμε στα χρόνια του καπετάνιου. Σφάξιμο παντού, σε κάθε παιχνίδι. Από παράγοντες,διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, Οργανωτικές αρχες, εφημερίδες.
Ετσι, για να μη τους περάσει από το μυαλό πως έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν κεφάλι.
ρε ΤΩΡΑ που ειναι τρελαμενοι απο τη νικη, ΤΩΡΑ πρεπει να τους ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρεπει να τους αναγκασουμε να τραπουνε και παλι σε φυγη!
Τα παντα εξαρτωντε απο τους παικτες μας, οι οποιοι μια φορα ας παιζουν ΓΙΑ ΜΑΣ. Δεν υπαρχουν ουτε Ευρωπαικες υποχρεωσεις πριν ουτε καμια δικαιολογια. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Adios Lakerde ala Past.
captain-cook (05-11-08), Faithful (05-11-08), gavritis (07-11-08), iek (05-11-08), kouzoulo (06-11-08)
βασικά καθαρή νίκη αμφιβάλω αν πάρουμε στο ΟΑΚΑ γιατί έχουν πάρει φόρα τα βαζελάκια.
Ελπίζω ο Δαλούκας να σταθεί στο ύψος του και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο πολυπόθητο διπλό. Ας μην ξεχνάμε ότι θα κατέβουμε με επόπτες Γενναίο και Ακρίβο, δικά μας παιδιά και τα δύο.
Θετικό επίσης ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ, οι κερκίδες είναι τόσο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο που μας δίνει αυτόματα αβανταζ.
Οσον αφορά το επικοινωνιακό, επιβάλλεται να συνεχιστεί η προπαγάνδα και να φτιαχτεί το κλίμα μέχρι την Κυριακή, γιατί αν κοιμηθούμε θα δούμε διαιτησίες τύπου "50-50" και μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα![]()
Bookmarks