ρε παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι δεν πολυ ασχολουμαι ποια με το Heavy,βεβαια ακουω ακομα που και που..
Kreator ,destruction,sepultura{ARISE HYMNO},Sacred reich{surf in Nikaragua}slayer,Massagre...αυτα τα συγκροτηματα υπαρχουν ακομα?
Ρίξε μια ματιά:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] συνεχίζουν
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] συνεχίζουν (;)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] σταμάτησαν νομίζω
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] μετά απο πολλά γράφουν νέο album
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αν θυμάμαι καλά ο κιθαρίστας τους ο Wiley Arnett έφτιαξε τους The Human Condition το 2004, αλλά νομίζω ότι έκαναν εμφανίσεις και το 2007. Μαλλον σταμάτησαν.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] έχουν διαλυθεί τώρα.
και ένα ακόμα, αφού είσαι fan
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ](μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στο Ρόδον)
Kreator: Είναι ενεργότατοι
Destruction: Επανασυνέθηκαν το 2000 με δίσκο (All Hell Breaks Loose). Δε σταμάτησαν ποτέ όμως στην ουσία αφού υπήρχαν ως Neo-Destruction, χωρίς τον Schmier όμως...
Sepultura: Συνεχίζουν κανονικά και ετοιμάζουν νέο δίσκο ΑΛΛΑ χωρίς ούτε έναν Cavalera στη σύνθεσή τους...Μάλλον για reunion το βλέπω να πηγαίνει...
Sacred Reich: Σταμάτησαν το 2000 ύστερα από 4 δίσκους, πολλά ΕΡ και live.
Slayer: Ο Araya δήλωσε ότι θα σταματήσουν μόλις κυκλοφορήσουν νέο δίσκο και τελειώσουν την καθιερωμένη τουρνέ καθώς "στα 50 σου δεν έχεις πολύ όρεξη να παίζεις thrash..."
Massacre: Kι όμως υπάρχουν ακόμα! Πολλές αλλαγές μελών και περισσότερο live-άρουν πια.
@pandragon: Οι D.R.I. γαμούν ρε φίλε με το thrachcore/crossover τους! Δεν τους έχω δει, πάντως αναμένεται νέος δίσκος φέτος ή του χρόνου!
kreator με mille petroza{kiθαρα και φωνητικα}
ψαχνω να βρω την διασκευη των sepultura orgasmatron,εστο και σε βιντεακι, που θα παει θα το βρω και θα το ανεβασω.
τρομερο κομματι.
εχω ξεφυγει απο το heavy εδω και πολλα χρονια αλλα στο αυτοκινητο ακουω ακομα τα κλασικα iron maiden .metallica,motorhead..k.α
ενας πιτσιρικας 15-16 χρονων φιλος ξαδελφου μου μου εδωσε ενα cd και καλα new metal!!!τι μαλακι ηταν αυτη,η μαλακια ηταν η εχω μεινει εγω πισω.
Με τα σκυλαδικα που εχω μπλεξει.
Reds (21-02-08)
iam the one orgasmatron...με φτιαξες αδερφε!!θυμηθηκα παλια χρονια.
καλοι και οι wasp.
Καλά είμαστε και πολύ brutal forum!![]()
-----
To πιο σημαντικό νέο όμως είναι αυτό:
Άντε δεν αντέχουμε άλλο!Σύμφωνα με το Spinner.com, οι Αυστραλοί είναι κοντά στη λήξη της περιόδου ξηρασίας που φτάνει τώρα τα 8 χρόνια. Ο μπασίστας Cliff Williams δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει την ηχογράφηση και τις περιοδείες. «Ποτέ δεν ξέρεις», δηλώνει ο Williams, «ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο studio και προφανώς περιμένω ότι θα βγούμε και για tour. Δε θέλω να είμαι αρνητικός».
</IMG> «Όταν ήμασταν στο δρόμο το 2001 βλέπαμε παιδιά στους ώμους των πατεράδων τους. Θα είναι καταπληκτικό να το δούμε αυτό ξανά καθώς είναι πολύ όμορφο, νέα παιδιά να ακούν τη δική μας «γερασμένη» μουσική».
α ρε red dna και ξερο ψωμι!!! θα με χωρισει η γυναικα μου ρε με σας, ολυμπιακοι και metalικοι ρεεεεεε
θα γινει της φουκουσιμας
παρεπιπτωντως ξερει κανεις για το φετινο rockwave τι γινεται?
θα γινει της φουκουσιμας
Bookmarks