O ανθρωπος εχει απιστευτη φωνη! Την μια νομιζεις οτι η φωνη του κοβεται με την καρδια ενος μαρουλιου και την αλλη νομιζεις οτι κανει γαργαρες με χαλικι!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=qF4PUfmzfvk[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=1i_72iKvbtI[/youtube]
Σημειωση για αυτους που δεν γνωριζουν και στα 3 video o τραγουδιστης ειναι ο ιδιος..!![]()
slipknoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo t motherfuckerssssssssssss!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=mCn9z93maMo[/youtube]
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Aν μουσικη θεωρειτε αυτο το ... εκτρωμα, και υπο-μουσικη τον Τερλεγκα ουτε ελπιδα διορθωσης δεν εχετε ρε σεις... Τιποτα απο τα δυο δεν υπαρχει απλως...
Κλαπατσιμπανα, ουρλιαχτα, φωνες υπο του μηδενος και οσο το δυνατον περισσοτερη φασαρια για να μην ακουγονται οι μαλακιες που λενε (γιατι και ο στιχος τους 90% για τον μπεο ειναι)
Καλα για τα σκυλαδικα η γνωμη μου ειναι παγιωμενη δεν την ξαναλεω. Φυσική προεκταση του χεβι μεταλ, απλως με ελληνικο στιχο και ξεφτιλε ελληνικη μουσικη.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
eimai gayros me na stoxo
gia mia akoma fora
to bazelo na do
na me parakalei ki ego
na min stamato
valadis (11-09-08)
Χοχοχο, οχι ρε οπως ακριβως στα λεω ειναι τα πραματα. Τραγωδια μαύρη. Ασε που μου αρεσει να τα παιρνει ο Βαλαντης.
Φυσικα στα νιατα μου ακουσα και λιγο μεταλ, αλλα η μουσική, οι μουσικοί και ο στιχος δεν λενε απολυτως τιποτα. Απαραδεκτη ρηχοτητα ακομα και σε θεωρουμενα "ειρωνικα" τραγουδια. Δεν το μπορουνε τι να κανουμε.
Η αληθεια ειναι οτι αυτα εινα προτιμησεις φυσικα και πλακα κανω με αυτα που γραφω.
Απλα δεν μπορεσα ποτε να βρω κατι "μουσικο" μεσα στα ηλεκτρικα κατασκευάσματα, και προφανως ουτε θα μπορεσω τωρα στα γεραματα... Ασε που μου τη σπαει απιστευτα το ποσους κωλους εχουνε γλυψει απαντες οι "κακοι" μεταλαδες για να φτασουνε εκει που φτασανε βαρωντας κατσαρολικά...![]()
Ο καθένας με τα γούστα του Sadi. Εμένα πχ μου αρέσει το παρακάτω. Για άκου!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=E4wS0U31ugI&feature=related[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=I1VjMuljOIQ&feature=related[/youtube]
Αψογος ο Νικολας αλλα ατυχησε. Αλλωστε το εχω γραψει και πιο παλια οτι μου αρεσαν τα τραγουδια του. Ποσοι και ποσοι με 4Χ4 το παιζουνε "αναρχες" με τα τραγουδια του σημερα. Ο Ασιμος ήταν ομως πιο πολυ στιχουργος παρα τραγουδιστης.
Μαζί με τον Παύλο.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=3AGKKAdHq3A&feature=related[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=yduNuKHH7Z4&NR=1[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μου αρεσει ρε να σας τη σπαω χοχοχο... Με τετοια που ακουτε , λογικο να εχετε γινει νευρικοι...Δοκιμαστε πχ να ακουσετε μουσικη μια φορα![]()
Δε μασαω ρεεεεεε
Ετσι και με δουνε να μπαινω μεσα οι χεβιμεταλαδες σας θα σπασουνε τις κιθαρες τους (ετσι κι αλλιως απλα τις τυρρανανε) και τα οποια ηλεκτρικα τους (ηλεκτρικες κιθαρες, ντραμς, πληκτρα, μπασα, ηλεκτρικες φωνες, ηλεκτρικές μυτιές και δε συμμαζεύεται) και θα λακησουνε γι' αλλες πολιτειες
[youtube]www.youtube.com/watch?v=2Qey0FqPt0s[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Q-tGK_D6Gp0[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=0zDUNxdKBWg[/youtube]
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ωραιος βασιλη....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το σπουδαιοτερο συγκροτημα hard rock/heavy metal που γεννησαν ποτε η ΗΠΑ...Μεταλλο αφιερωμενο σε αυτους που ειναι για τα σιδερα...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=drTQaAaCeh0[/youtube]
k79 (12-09-08)
Bookmarks