mprrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
[youtube]bV8OcQvkWPQ[/youtube]δεν θυμαμαι να το εχω ανεβασει!!! αλλα...ποιος παπαρας ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???
η μαλακια??? μου αρεσει![]()
...και οπως λεει και ο φιλος στα σχολια κατω απο το βιντεο στο you tube!!
"οταν ακουω αυτο το τραγουδι , καθε φορα που βγαινω εξω , θελω να σκοτωσω!"
ενταξει τωρα ομως οι tool ειναι ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ!
[youtube]onDkEurKds8[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
mprrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
[youtube]bV8OcQvkWPQ[/youtube]δεν θυμαμαι να το εχω ανεβασει!!! αλλα...ποιος παπαρας ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???
η μαλακια??? μου αρεσει![]()
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
[youtube]K8AjlQr6S-g[/youtube]
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
[youtube]www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc&feature=channel[/youtube]
ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΙΓΕ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (05-04-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=rUK2RsfVNNM[/youtube]
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΒΡΟΥΣ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αναρωτιεμαι...σας εχει τυχει ποτε να ακουσετε μια μουσικη και να τρεξει το δακρυ , χωρις ΚΑΝ να το εχετε παρει χαμπαρι? ακουστε αυτο το αριστουργημα , το οποιο ειναι απο το δισκο των WITHIN TEMPTATION - SILENT FORCE - INTRO!!!!!
[youtube]PXGRhZNlLUI[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Βαλαντη αυτοι είναι οι Within Temptation που λενε και το Stand My Ground κλπ κλπ;;;;
απίθανο κομμάτι αλλά γιατί κόβεται στο 1:57;;;; δεν έχει άλλο;;;; αφού δεν κάνει κλείσιμο........
το ψαχνω να το κατεβάσω,αλλά δεν το βρίσκω....ποιο είναι το όνομα του κομματιου;;; έψαξα Tales of Phantasia και Silent Force......please πες μου!!!! έπαθα πλάκα!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
Red Sting (03-04-09)
δεν κλεινει σωστα ειναι αποτομο ρε γμτ!!
τεσπα θα σε παω σε κατι διαφορετικο τωρα και σε κατι απο τα πιο αγαπημενα μου
machine head - DAVIDIAN!!!!!!!!!
[youtube]7Wm0TA5FJ3k[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
kai ενα αλλο αγαπημενο που μου θυμιζει εποχες τρελλες και πολυ ξεκωλιασμα σβερκου με μαλλουρα - βαλαντης και πολυ headbanging
[youtube]-5Cy-_w0lXE[/youtube]
Roots bloody roots
Roots bloody roots
Roots bloody roots
Roots bloody roooaaaaaahh
I
Believe in our fate
We dont need to fake
Its all we wanna be
Watch me freeeaaak !!
I say
Were growing every day
Getting stronger in every way
Ill take you to a place
Where we shall find our
Roots bloody roots
Roots bloody roots
Roots bloody roots
Roots bloody roots
Rain
Bring me the strength
Is breeding me this way
To get to another day
And all I want to see
Set us free
Why
Cant you see
Cant you feel
This is real
Ahhh
I pray
We dont need to change
Our ways to be saved
That all we wanna be
Watch us freak
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει......
βρήκα ολόκληρο το CD των Within Temptation!!!! το κατεβάζω τώρα!!!!
πάω για μαμ τώρα!!!! μετά θα βρω τίποτα καλό να ανεβάσω!!!!!!
εντιτ: στο τελευταίο σου ποστ δεν παιζει το βιντεακι
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ SLIPKNOT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[youtube]ZamE96KIkQI[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
a ρε corey talor παιχτουρα!!!!!
[youtube]i9IixYR_p-4[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
ετσι ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ psychosocial!!! πωπωπω τι εισαγωγη!!!!
[youtube]NrO83v6X8lI[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
δυστυχώς στο Youtube δεν υπάρχει ολόκληρο ένα από τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών.......ο λόγος για το Shine On You Crazy Diamond (το parts 1-5 είναι το καλύτερο!!!!!!) ....... το θεωρώ ιεροσυλία να το ανεβάσω κομμένο.....όποιος το έχει στην βιβλιοθήκη του (ελπίζω όλοι!!!!!!!!!!!!!!!) ας κάτσει να το απολαύσει!!!! είναι απλά μαγευτικό!!!!! οι ήχοι των Pink Floyd απλά δεν υπάρχουν!!!!! τι συγκρότημα............
¯ Bertrand Russell
ena αλλο τραγουδι που μου εχει χαραξει , ετσι θα ελεγα , την μνημη μου και μου εχει μεινει βαθια ριζωμενο μεσα στο μυαλο μου , με ολα τα επακολουθα βεβαια που μου εχουν τυχει , ειναι tο people are strange των doors μιας και αρχισαμε να μιλαμε σοβαρα!!!
[youtube]Qw5eTaGSKPc[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
ενα αλλο τραγουδι που λεει καποια πραγματα ειναι και το hotel california!!! αν και εγω ειχα την εντυπωση οτι εχει να κανει με σατανισμο και τελετες και αλλες τετοιες μαλακιες , η ακριβης εξηγηση του εν λογω εχει να κανει περισσοτερο με το ξευτισμα της μουσικης βιομηχανιας κατα τα τελη του 70 και ολη τη θολουρα που επικρατει γυρω απο τη γκλαμουρια του αμερικανικου ονειρου !!
a luxury resort where you can check out anytime you like, but you can never leave
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
δειτε εδω στιγμες!!!!
[youtube]47CjshSuWHY[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Bookmarks