Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, τι δεν είδαν στο var να τον φωνάξουν; Ο Μακτόμινει πάτησε τον Ρότα.
Καλός προπονητής αλλά για κάποιον λογο τον λένε και οι βάζελοι "παραλίγο".
Προτιμάει να βάζει παροχημένους παιχτες και ντεφορμέ τυπου Μάνταλου, Σιώπη, Μασούρα και Ιωαννίδη, αντι να ξεκινήσει με Ζαφείρη, Μουζακίτη, Τζημα, Παυλίδη.
Δε με πειράζει ο Ρότα, δεν ειναι τοσο κακός, υπάρχουν καλυτεροι.
Εντομεταξύ...ποιος Πέλκας? Βάλε ρε τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακου να σε βγάλουν ασπροπροσωπο που πας και βάζεις παιχτες της ΑΕ6 και του βάζελου που δε μπορουν να κάνουν τα βασικά πλέον.
Αν στο επαναληπτικο κανει το ιδιο , τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Το σκορ βεβαια μας αδικει εχθες,αλλα θεωρω με Παυλίδη μεσα και τα δικα μας παιδια μεσα θα ηταν καλυτερα.
Προφανώς και ο Καρέτσας πρεπει να μπεί απο την αρχή...
Κανένα σκορ δε μας αδικεί. Πας και παίζει με τους Σκοτσέζους κάνοντας σέντρες? Μα σέντρες? Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να γνωρίζει καλύτερα αυτό το στυλ παιχνιδιού από τους Σκοτσέζους. Και δε βλέπω το λόγο να βγουν μπροστά και να επιτεθούν στη Γλασκώβη δίνοντας μας χώρους.
Κάτι άλλο πρέπει να σκεφτεί ο Ιβάν και μάλιστα γρήγορα. Σίγουρα μπορούμε να τους πάρουμε εκεί, όχι όμως παίζοντας το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (21-03-25)
Αυτό που πρέπει να σκεφτεί ο Ιβάν είναι πως του ήρθε να μπλέξει με την Εθνική.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πολλες ατυχεις επιλογες. Κατι Ροτα, Φουντας, Μανταλος (!) κλπ τι δουλεια εχουν στην εθνικη και μαλιστα βασικοι? Ας ελπισουμε οτι εμαθε κατι και θα το παλεψει στον επαναληπτικο γιατι αν παει με την ιδια λογικη και τα ιδια μυαλα θα τη φαμε παλι απο μια ομαδα ξυλοκοπων.
Όταν ο αντίπαλος παίζει και με τους 11 μέσα στην περιοχή, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο Κοσμά. Τα έχουμε δει και με τον Ολυμπιακό. Λίγο πολύ σε εξαναγκάζει να πας σε τέτοιο παιχνίδι. Εκτός αν είσαι η Μπαρτσελόνα και έχεις τον Γιαμάλ ξέρω γω. Μην πάμε και στο άλλο άκρο και ζητάμε από Εθνικές σαν της Ελλάδας να παίξουν μπαλάρα και να βάλουν γκολ σε τέτοιες ομάδες. Το σκορ μας αδικεί και κυριολεκτικά, γιατί δεν ήταν πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυριαρχικοί. Αλλά επιτεθήκαμε με λάθος τρόπο. Όσο για το πέναλτι, ναι, ήταν τραβηγμένο. Αν τώρα βρούμε ένα γρήγορο γκολ στη Σκωτία και καταφέρουμε να τραβήξουμε τους σεντράκηδες εκτός περιοχής τους, έχουμε τύχη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τις περισσότερες σέντρες πάντως τις έκανε ο μικρός ο Καρέτσας. Και από ένα σημείο και μετά τον πήραν χαμπάρι ότι κάνει την ίδια κίνηση, κόβει μέσα στο αριστερό και σεντράρει. Το δοκάρι έτσι το βγάλαμε πάντως. Άλλωστε όπως έχει πει και ο θείος Μεντιλίμπαρ, δεν είναι κακό να κάνεις σέντρες, κακό είναι να μην έχουν αποτέλεσμα.
Κακό είναι να παίζεις με το Μάνταλο και τον Ιωαννίδη ενώ υπάρχουν παίκτες φορμαρισμένοι.
Ξαφνικά έχουμε ανεβάσει τα expectations χωρίς λόγο (σαν κοινό), ενώ όλοι μας οι κανονικοί ξέρουμε και το πάτωμα και το ταβάνι αυτού του υλικού.
Καλώς κάνει ο Καρβέλας και βάζει ό,τι νομίζει και ακόμα καλύτερα θα κάνουν οι φασαίοι να μην έχουν απαιτήσεις από μία ομάδα που την θυμήθηκαν ξανά μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ριζικές αλλαγές σήμερα. Η νεανικότερη 11άδα στην ιστορία της Εθνικής, μέσος όρος ηλικίας 23!
![]()
Στη θεωρία είναι εξαιρετική ενδεκάδα, απορώ.
Χωρίς 6αρι. Άρα αποφάσισε ο κόουτς (και μάλλον σωστά) ότι τα παιχνίδια είναι στην ουσία φιλικά και τα σημαντικά έρχονται από Σεπτέμβρη και θέλει να δει ους τους παίκτες.
νομίζω πρέπει να δοκιμάσει και Ρετσο κάποια στιγμή σε σύστημα με τρία στόπερ αφού 6αρι δεν φαίνεται στον ορίζοντα σύντομα...
Αυτη η 11αδα εχει μελλον. Εξω τα παρταλια τυπου Μανταλου και Ροτα. Μεσα οι πιτσιρικαδες. Μακαρι να παμε καλα σημερα.
Nikolaos_Kokkinos (23-03-25)
Καλα ρε μλκς τον Σκωτσεζικο υμνο τον γραψανε σε minor κλιμακα? Αυτοι ειναι χαρουμενοι ανθρωποι δε κολλαει.
Τπτ συνεχιστε
Go Greece!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (23-03-25)
Δεν μπηκαμε καλα.μας πρεσαρουνε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μας εχουν πατησει προς το παρον. Η διαφορα εμπειριας ειναι εμφανης. Θα πρεπει να ηρεμησουμε και να παρουμε τα πανω μας.
Bookmarks