Ο άλλος πέταξε μέσα ότι επιθετικό είχε, έτσι yolo. Μπείτε φάτε τους φάση. Αν και υπηρεσιακός, τονε βλέπω να φεύγει απόψε για Δουβλίνο τραγουδώντας god save the king.
Ti βλεπουμε ρε μλκς
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο άλλος πέταξε μέσα ότι επιθετικό είχε, έτσι yolo. Μπείτε φάτε τους φάση. Αν και υπηρεσιακός, τονε βλέπω να φεύγει απόψε για Δουβλίνο τραγουδώντας god save the king.
ΠΩΠΩ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ!!
Αμάν, τι ζούμε
edit: το ακύρωσαν τα μουνιά
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ε αντε γαμησου ρε βαρ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
3 ακυρωμένα γκολ για οφσάιντ. Τρομερά πράγματα.
Μεγαλη Αδικια..
Μονο ο Κααμπι ειναι ο Νιντζα των Var
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-24)
Κρίμα.
Mε το σκατογρουσουζη τον εκφωνητη , γαμηθηκε να λεει
Paneas (10-10-24)
Εντάξει αν χάσουμε θα μιλάμε για τρελή αδικία.
Άντε γαμ...,γαμώ την σούφρα σας!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Καλά ο Ιταλός σπρώχνει φουλ τώρα για να το γυρίσουν.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη.
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
ΓΚΟΛ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΓΑΜΩ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-24)
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
—John Lennon
maniak7 (10-10-24), Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
Bookmarks