Νταξει ολα αναποδα αντε και γαμηθειτε γαμω της γης τον αξονα
uefa mafia.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Νταξει ολα αναποδα αντε και γαμηθειτε γαμω της γης τον αξονα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάρα πολύ καλή η Εθνική, πάμε γερά για το διπλό μέσα στο κοτέμπλεϊ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
Ανεβασμενος και ο Μασουρας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κουρμπελης-Σιωπης μεγάλη παραφωνία στο επιθετικό κομμάτι.
Μια χαρά, δεν νομίζω να κρατήσουμε στο 2ο, αλλά δεν πειράζει. Αν δεν είχε προλάβει και ο άλλος πάνω στη γραμμή, θα τους είχαμε ξεράνει.
Θα κρατήσουμε και θα βάλουμε και γκολ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
mankap (10-10-24), Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Κάτι μπήκε στο μάτι μου ρε πστη..
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24), panahs7 (10-10-24)
Φανερά επηρεασμένοι οι Άγγλοι σήμερα από αυτό που τους βρήκε.
Τους καρφώνουμε ακόμα ένα;
Προσοχή στον Watkins τώρα, ο μόνος επικίνδυνος Άγγλος και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει βασικός
Πέτα μέσα τον Ζαφείρη Μελά τώρα να τους κάνει ταναπού.
Θα τολμησω να πω, απο τις καλυτερες ιδεες που ειχαμε ποδοσφαιρικα να αναλαβει ο Γιοβανοβιτς την Εθνικη, του παει πολυ νομιζω η θεση.
panahs7 (10-10-24)
Ο Πογέτ παίζει να βρωμάει κάτουρο αυτή τη στιγμή.
Bookmarks