Δυσκολα τα πραγματα ετσι οπως παιζει η ομαδα τελευταια, αλλα απο καπου θα πρεπει να ξεκινησουμε να ανεβαινουμε. Ετσι οπως ειναι κτισμενη η ομαδα πιθανον να μας βολευει καλυτερα να αφηνουμε τη μπαλα στον αντιπαλο και να παιζουμε στην κοντρα.
O Παπακανελος δε χωραει στην αποστολη?
Από τα φιλικά έδειξε ότι ακόμα και από τον Κωστούλα είναι πιο πίσω. Και αν δεν κάνει προπόνηση ενδυνάμωσης, δεν τον βλέπω γενικότερα να παίζει στην Ελλάδα.
Αν και είμαι από τους πρώτους που δεν πίστεψαν σε εκτοξεύσεις και πλάνα Μεντιλίμπαρ όταν θα έχει την ομάδα από το καλοκαίρι, θα τολμήσω να επισημάνω ότι αυτό που είδαμε στην Ελλάδα, μέχρι τώρα, δεν είναι νομοτελειακό να το δούμε και στην Ευρώπη με δυσκολότερους αντιπάλους, από οποιαδήποτε άποψη και αν τους εξετάσεις.
Δεν λέω ότι θα ρίξουμε 3 ξέρω 'γω, στεγνά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να δω τον Ολυμπιακό του Χαριλάου, γιατί είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες με τις οποίες καλείται να αγωνιστεί η ομάδα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ανεπίσημα, αλλά ξέρουμε ποιός κόπηκε... Ολυμπιακοί είμαστε - ό,τι θέλουμε ξέρουμε.
ΥΓ: Αυτές οι ερωτήσεις μου έλειψαν εδώ μέσα το καλοκαίρι...
evang (24-09-24)
Ήξερα ότι τον παπακανελο δεν τον βλέπει (και δεν διαφωνώ και πολύ) αλλά είχα την αίσθηση επίσης ότι ο κόουτς βάζει παίκτες στην θέση τους και δεν κάνει πειράματα. Νομίζω το γεγονός ότι δεν θα είναι καν στην αποστολή, δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει καν.
Αυτό κάνει ακόμη πιο παράλογη την επιλογή να μην αγοράσουν έναν παίκτη ακόμη τον Αύγουστο σε αυτή τη θέση.
Δηλαδή είχαν υπολογίσει να βγει η χρονιά με βελντε, μασουρα και τους προφανώς ανίκανους για ματς Πέμπτη Κυριακή Γουίλιαν και Μάρτινς;
Πραγματικά ο φετινός σχεδιασμός ξεπερνάει ακόμη και τον τραγικό περσινό...
chainsaw (25-09-24), Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Στο μεταξύ ο Παπακανέλλος, είναι λιγότερο εξτρέμ και από τον Φορτούνη...
drizzt (25-09-24)
Κωστουλας, Μπακουλας, Μουζακιτης στην αποστολη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μαλακίες λες...
Γιατι ρε, οριστε:
- Tερματοφύσκουλες: Πασχαλιος, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος
- Αμυντικοί: Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη
- Μέσοι: Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης
- Επιθετικοί: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε, τί έλεγε ο άνθρωπος από χθες;
Μην πάμε στο θέμα του προπονητού, να δούμε και εκεί τα καθέκαστα. Σας θέλω γρήγορους, καίριους και εύστοχους.
Διαβάζετε τί έχει γραφτεί λίγο προηγούμενα - το να λέτε για νέο κάτι που ειπώθηκε πριν, είναι προσβλητικό για αυτόν που το ανέφερε πρώτος.
Δε μου λες Βοσκε, εσυ κατα την ωρα του αγωνα, θα εξαφανιστεις κ θα ερθεις μετα ως συνηθως?
Γιατί; Ποιόν έχετε βάλει στο μάτι και σχεδιάζετε πέσιμο;
Εμένα πάντως από όλους τους μικρούς όσο τους είχα δει μόνο ο Μουζακίτης μου φαινόταν έτοιμος στα υπόλοιπα αλλά και αυτός χρειάζεται λίγο χτίσιμο το κορμί του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Bookmarks