Unpopular opinion: θα ήθελα να ξαναδω το 3-5-2 αλλά χωρίς Γκαρθία και Γιάρεμτσουκ αυτή τη φορά.
Θα αντέξει η ομάδα να ανοίξω κι άλλο;
Πάμε χαλαρά να δούμε τί έχει στον πάτο, ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστούμε καθρέφτη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Unpopular opinion: θα ήθελα να ξαναδω το 3-5-2 αλλά χωρίς Γκαρθία και Γιάρεμτσουκ αυτή τη φορά.
πλησιαζει η εκδικηση του Βαλσομαλια κλεισοπορτη δυστυχως....
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
εγω ψηφιζω ενα φλεξιμπλ 4231 με καποιον στο γαμω-κεντρο της τριαδας να ειναι εις θεση να βγαλει μια καθετη.
Μια αθρωπινή καθετη is all that El kaabi needs...
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Ούτε "3 πίσω", "ούτε 2 μπροστά". Δεν έχουμε υλικό στο κέντρο και μπροστά να το υποστηρίξουμε, δεν ευνοεί και ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει ο θείος και δεν χρειάζεται να το ξαναζούμε για να δούμε ότι δεν γίνεται. Για να τα δεις αυτά τα "3" πίσω, θέλει ταχύτητες σε πόδια και σε πάσα για όλη την ομάδα...
Nikolaos_Kokkinos (30-09-24)
Iσορροποια και απλοτητα μαγκες, ετσι πηραμε κ την κουπα , δεν χρειαζεται να ξανα-ανακαλυψει τον τροχο ο θειος. Σημασια δενε χει πως θα τους στησει αλλα αυτοι που θα βαλει να κανουν τα απλα / βασικα κ να μην περπατανε επειδη θα πιεσει ο διπλανος τους.
redgus777 (02-10-24)
Μεγάλη Πέμπτη μετά τις 23:00, να ακούγεται το "Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο επί τοις ύδασι την γην κρεμάσας".
Την Μεγάλη Παρασκευή, κάτι κουνιέται...
Διδυμακι Κωστούλα Κάμπια θα ήταν ωραίο τα υπόλοιπα δεν πολυβγαινουν, μου φαίνεται πιο πιθανό να δούμε άλλο ένα ματς το Ρόντινει με τον Κοστινια όμως.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είσαι κοντός στο κέντρο και άτεχνος μπροστά, ότι και να βάλεις. Και ειδικά κόντρα σε ομάδα όπως η Μπράγκα, που δεν ξεχνιέται τακτικά.
Να σας πω ο μασουρας θα παιξει ποτε η κλαιν ? Μονο εμενα δεν εχετε βαλει στο σχηματισμο ακομα, αλλα αυτον στην απ'όξω παλι
Γτ ρε το παιδι να μην παιξει κ αυτος λιγο, οριστε κοιτα τι ωραια που τον χωρεσα (γιατι μηπως νομιζεις οτι τωρα εχεις Αρ.Εξτρεμ? Ουτε αριστερο ουτε δεξι εχουμε, Yolo)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τον τσικινο ΕΠΕΛΕΞΑ να τον ξεκουρασω ωστε να ειναι φρεσκος με το βαζελο, που θα κατεβασουμε ενα πιο σφιχτο 4-3-3 γιατι θα εχει βαλει το πουλμαν πισω και θα μας περιμενει να κανει αντεπιθεση μπας κ παρει κανα πεναλτυ ο φωταρας
Κατσε ρε φιλος, η Μπραγκα δεν εχει αυτονα που διωξαμε σε χρονο ρεκορ οτι δεν ξερει τπτ κ ειναι αχρηστος? Δλδ στην μπραγκα εβαλε ολη του την τεχνη τωρα και ειναι αρτιοι τακτικα ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (30-09-24)
Πιλότε, θα σε στεναχωρήσω, αλλά από την Μπράγκα, ούτε την αλλαγή της δεν μπορέσαμε να πάρουμε στο τέλος - τέλος.
Είναι τελείως άλλος ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης ομάδας, πολύ λιγότερο προσωποκεντρικός, για να μην πω ότι σε εμάς ακόμα και τα πρόσωπα είναι ακατάλληλα.
Δεν πειραζει, Το θεμα ειναι να μη με στεναχωρησει η ομαδα μας !
Όλοι ευχαριστημένοι, δεν θα βγούμε σίγουρα μέχρι τις 21:45 της Πέμπτης...
Bookmarks