drizzt (24-09-24), Nikolaos_Kokkinos (24-09-24), redgus777 (26-09-24), voskos_7 (24-09-24)
Ο κυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός επισκέπτεται τον Ολυμπιακό του Λυών στο πρώτο του επίσημο ματς μετά το έπος του Μαΐου.
Καμία τύχη στα γαλλακια σε ένα ματς που θα το δει ολη η Ελλάς σε 2 κανάλια μάλιστα για να χορτάσει μαθήματα μπάλας από τον πραγματικό πρέσβη.
Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα ξεκινήσει και θα σκοράρει ο παπακανελος.
1-3 τελικό
drizzt (24-09-24), Nikolaos_Kokkinos (24-09-24), redgus777 (26-09-24), voskos_7 (24-09-24)
Παίξτε τα σπίτια των πρώην εργοδοτών σας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (26-09-24)
Βοσκε καταλαβες τι περιμεναμε τοση ωρα ε? σκεφτοτανε αυτο το τσιτατο με τον Ολυμπιακο του Λυων
Γεια σου ρε χρυσοδακτυλε ανοιγοθρεντη του φορουμ , αμην παναγια μου να κανουμε μια καλη εμφανιση να πσρει τα πανω της η ομαδα ψυχολογικα!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στον κώλο των υπολοίπων, αν με ρωτάς...
Όχι ρε - την ώρα και το κανάλι έψαχνε την περισσότερη ώρα. Σου το λέω εγώ.
drizzt (24-09-24), Nikolaos_Kokkinos (24-09-24)
Του ειπανε "κανε ενα τατουαζ με στιγμιοτυπο απο την απονομη" και αυτος το πηρε κυριολεκτικα ρε μαγκες. Εχει βαλει και το κεφαλι του ΕΛ Κααμπι μαζι με το υπολοιπο τατουαζ χαχαχαχαχαχαχα κλαιω
Αν έβαζε του Μαρινάκη, δεν θα έβγαζε τα εργομετρικά ρε...
Nikolaos_Kokkinos (24-09-24)
Nikolaos_Kokkinos (24-09-24)
Ασε με να ζησω ρε λιγοημουν πεπεισμενος οτι εκανε τον Ελκαμπι τατουαζ
![]()
Ναι, αλλά έχεις δει ποτέ τον Μπράιαντ και τον Κάμπια στο ίδιο σημείο;;;
Κοιτα να δεις, Μαμπα ο ενας, Κομπρα ο αλλος, καπου θα τα βρουμε
Ότι έψαχνες το κανάλι;;;
Ρε ο Μάρτινς έπαθε ζημιά; ξέρουμε;
Θα ήμουν αισιόδοξος αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν με απογοήτευσε η ομάδα σε Ευρωπαϊκή πρεμιέρα.3-0
Bookmarks