Δε φταίνε όσοι διαβάζουν, οι μαλακες οι ΑΡΔ το γράφουν σαλαρι καπ.
Αυτο με τα 12 μυρια salary cap δεν ξερω πως προεκυψε. Δεν προκειται να μπει ανωτατο οριο στο μπατζετ λογω των διαφορων στην φορολογια καθε χωρας. Εχιε ειπωθει 100 χιλιαδες φορες στο παρελθον. Πως να αλλαξει τωρα;
Τα 12 μυρια αφορουν το κατωτατο μπαζτετ των ομαδων. Για να μην υπαρχουν πια φτωχοι συγγενεις, οι οποιοι θα ριχνουν το επιπεδο της διοργανωσης. Ετσι τελειωνουν και τα παρκαρισματα.
Δε φταίνε όσοι διαβάζουν, οι μαλακες οι ΑΡΔ το γράφουν σαλαρι καπ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (28-06-24)
Τι λογο ειχε να παει μωρε στον Παναθηναϊκο ο ξεφτιλας; Περα απο τα λεφτα. Τον ιδιο "αλαζονα" προπονητη ειχαν ολοι oι συμπαικτες του. Ηγετης ηταν και εδω. Αραγε στο βαζελο τον αφηνουν να κανει κουμαντο στις μεταγραφες;
Αν ειναι λογος το μπατζετ της ομαδας και οι προοπτικες για καλους συμπαικτες και κουπες, τοτε εχει λογο να παει και ο Σασα εκει.
Τον Ζέρβα που πήρε το αυτί μου προχθές, είπε ότι ο Σάσα έχει μιλήσει με άνθρωπο του Ολυμπιακού, του επιβεβαίωσε μεγάλη πρόταση απ' τον βάζελο και του είπε ότι προτεραιότητά του είναι το nba. Κι όταν είναι να γυρίσει Ευρώπη, πρώτα θα μιλήσει με Ολυμπιακό και μετά όλοι οι άλλοι.
maniak7 (28-06-24)
hang your demons
Κατι ασχετο. Ισχυει οτι ο Γουοκαπ ειναι υποχρεωμενος να παιζει καθε χρονο στην εθνικη, αλλιως θα χασει την υπηκοοτητα; Πολυ ακραιο μου φαινεται. Θυμαμαι οτι στην Τουρκια επεσε κραξιμο στον λαρκιν και στον Γουιλμπεκιν που δεν επαιξαν περυσι και τους απειλουσαν οτι θα χασουν την υπηκοοτητα. Δεν ηταν ομως κατι στανταρ. Απειλη μόνο.
2-3 facts για την υπόθεση Βεζένκοφ.Πριν κάποιους μήνες σε επικοινωνία με τους Αφούς τους ενημέρωσε πως επιστρέφει στην Ευρώπη και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μαζί του.Οι Αφοί του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο το οποίο ο παίκτης αποδέχεται αλλά ο εμφανίζεται ο πρεζάκιας με την ίδια τακτική που ακολούθησε στην υπόθεση Μίροτιτς.Μοναδικός του σκοπός να χαλάσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.Η πρότασή του είναι κοντά στα 4 χαρτιά για 3+1.Οι Αφοι δεν έχουν κάνει καμία αντιπρόταση αλλά όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος θα υπογράψει σε μας με ελάχιστα μικρότερο ποσό.
Αυτός που πιπιλίζει το μυαλό του Σάσα όσο και αν το δικαιούται του κάνει τεράστιο κακό!
ΥΓ.:Νικόλ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...
chainsaw (28-06-24)
chainsaw (28-06-24)
Τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες για τον Φουρνιέ, που πλέον είναι σε διαπραγματεύσεις συμβολαίου. (πορτοκαλί) Όπως είπα χθές είμαστε το φαβορί (είχε ακόμα συμβόλαιο όταν το έγραψα) και η προσφορά μας είναι 9 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Πιστεύω πως μέσα θα είναι και μπόνους και ο μάνατζερ, όπως πάντα συμβαίνει στις μεταγραφές. Είμαι αισιόδοξος, αλλά έρχεται γαμημένο Σαββατοκύριακο, που στη Γερμανία δεν κουνιέται τίποτα. Φυσικά, αν γυρίσει στο κόκκινο, θα το μάθω, θέλω να πιστεύω. Είμαι ΠΟΛΎ αισιόδοξος.
chainsaw (28-06-24)
Ο Φουρνιέ δεν είναι ο Σκυλογιώργος, να περιμένει να τον μάθουν από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όμως δεν είναι κάτι που αποκλείεται. (οι διαπραγματεύσεις συμβολαίων ενίοτε κρατούν επί μακρόν. Φυσικά μπορεί να είναι και συντομότατες.) Η πείρα μου λέει πως ο Γάλλος δεν θα γίνει ο καινούργιος Ναν. Τη στιγμή που θέλει Ευρώπη και όχι ΝΒΑ, θα αποφασίσει γρήγορα και 60+% είναι δικός μας, βάσει αποδόσεως.
dimitris67 (28-06-24)
Ναι, αδελφέ. Μπορεί και να μην έχουμε κάνει πρόταση και να είναι η Μπάγερν ή κάποια άλλη ομάδα. Δεν γράφω πουθενά πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί μας ή μόνο μαζί μας.
Ακριβώς, επιστήμονά μου! Στην Γερμανία υπολογίζουμε μέχρι και το αυτοκίνητο. Και με φορολογία πάνω από 50% πάντα τους φόρους, τους οποίους πληρώνει ο παίκτης. Και στην χώρα μας, πιστεύω πως είναι το ίδιο. (ποιος πληρώνει τους φόρους στην Ελλάδα, αλήθεια;;)
maniak7 (28-06-24)
Όποιος δεν έχει τα λεφτά του στις τράπεζες της Γερμανίας, αν με ρωτάς...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
voskos_7 (28-06-24)
voskos_7 (28-06-24)
Bookmarks