dimitris67 (16-06-24)
"Σκιστεεε!"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (16-06-24)
estai (16-06-24)
Κανονικά η μεταγραφή Κίναν Έβανς. Δε χαλάει, πάρα τον τραυματισμό. Το έβγαλε ο ίδιος που είπε για ανανέωση Μονακό και Τζέιμς. Το επιβεβαιώνει ο Στεφάνου.
chainsaw (16-06-24), dimitris67 (16-06-24), drizzt (16-06-24)
Συγχαρητήρια στους Προέδρους!
Αυτό θα έκανα και εγώ αν ήμουν ένας από τους Αγγελόπουλους. Έχουμε πολύ δυνατό ιατρικό τιμ, κάποιοι λένε το κορυφαίο στην Ευρώπη και αυτό θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του παίκτη, ο οποίος, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει ο καλύτερος στρατιώτης και οπαδός της ομάδας, που στάθηκε δίπλα του στις δύσκολες ώρες.
Μπράβο και πάλι και καλοσωρίζουμε τον παικταρά!
Γιώργο, καλό παιδί είναι, αλλά στα μεταγραφικά, παίζει να μην έχει πετύχει ούτε παίκτη που έχει υπογράψει...
Πολλές φορές τρέχουν κιόλας να προ-εξοφλήσουν καταστάσεις βάσει της δικής τους λογικής και όχι των πληροφοριών, μόνο που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις λεπτομέρειες για τις οποίες μία υπόθεση μπορεί να έχει διαφορές με άλλες αντίστοιχες στο παρελθόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
redbaron (17-06-24)
Δεν βλέπεται...
Ε, ο Δημήτρης το χαϊδεύει από τώρα, για να σηκωθεί όσο γίνεται όταν πρέπει - αν ξεκινήσει από Αύγουστο προλαβαίνουμε - δεν προλαβαίνουμε τα play out...
maniak7 (17-06-24)
Έκλεισε Μπράουν ο βαζελος, και έχει τρελη περιφέρεια
Εντελώς άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή από κάθε άλλη ομαδα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα έλεγα οτι είναι θετικό διότι με τόσους παίκτες στην περιφέρεια ίσως δεν μας κλέψει ο Τράκης όποιο γκαρντ πάμε να πάρουμε.Αλλά μετά κατάλαβα οτι δεν έχει μείνει και κανένα.
maniak7 (17-06-24)
Bookmarks