Δεν κάνει κουτσομπολιά ο Λευτέρης.
Δεν κάνει κουτσομπολιά ο Λευτέρης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (18-08-23)
Ο Μελαγες γραφει τωρα οτι ο Ναν θα μας απαντησει μετα τις 31/8 γιατι ψαχνει συμβολαιο στο ΝΒΑ.
Ο ιδιος αξιοπιστος Μελαγες που πριν 15 μερες εγραψε οτι εκλεισε ο Ναν και αμεσως αλλαξαν ημερομηνια στο αρθρο του για να το κρυψουν.
Paneas (18-08-23)
Μιχάλιουκ Ναν Τζέιμς.
Με Μιχάλιουκ ήταν απ' το στόμα των δημοσιογράφων που μετά το διέψευσαν.
Με Τζέιμς υπήρξε 100% συμφωνία και η Μονακό δε δέχτηκε όχι απλά να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά πούλησε και τρελιτσα με τεράστιο buy out.
Με Ναν υπάρχει ακόμα διορία να απαντήσει. Προφανώς δεν ήταν Σταντ μπάι όπως λέγανε. Αν είναι δυνατόν να χει ο Ολυμπιακός Σταντ μπάι ενεργό ΝΒΑερ με τέτοια νούμερα και λεπτά συμμετοχής.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ήταν για το πένθος, η μεταφορά...
Τον Νικολακόπουλο, τον Κώτση και τον Γεωργακόπουλο, ξέρετε να τους περνάτε γενεές δεκατέσσερεις... Μπασκετικούς, δεν ακουμπάμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (18-08-23), flessanto (22-08-23), giovanni#10 (18-08-23)
Ναι γιατί είναι βάζελοι και οι περισσότεροι άσχετοι έτσι κι αλλιώς τί να ακουμπήσουμε;
Εγώ δεν παίρνω τοις μετρητοίς αυτά που γράφουν έτσι κι αλλιώς το ίδιο με το ποδόσφαιρο και έχω πει εκατό φορές να περιμένουν και να δουν το τελικό ρόστερ.
Απλά φέτος μάλλον ο κόσμος ενδιαφερόταν πιο πολύ αν θα κερδίσει τις εντυπώσεις από μας ο τρακης παρά αν εμείς παίρνουμε όντως ότι ο προπονητής πιστεύει πως χρειαζόμαστε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (18-08-23)
drizzt (18-08-23)
Κι ετσι υπαρχει μια τεραστια τρυπα στο 4!!!
Λέγεται ότι ο Μιχαλιουκ επικοινώνησε προσωπικά με το βαζελο. Προς το παρόν περιμένει ακόμα το nba. Kατα πάσα πιθανότητα δε θα βρει κατι ομως.
Εντάξει, αν όντως πάρουν και αλλο ξενο, παρόλο που δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τον Γκριγκονις, μιλάμε όντως για υπέρβαση. Εμείς πάλι, περα-βρεχει.
Faithful (19-08-23), giovanni#10 (19-08-23)
Ο Μιχάλιουκ προτάθηκε σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Ζήτησε από όλες το ίδιο, NBA out για οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε, πάρα το τι γραφόταν. Ισπανική ομάδα, οι τούρκικες και ο Παναθηναϊκός ασχολούνται. Η Μαργαρίτα που ρώτησε προσωπικά τον Μπαρτζώκα, της είπε οτι είναι καλός παίκτης, αλλά ως εκεί.
Ο Παναθηναϊκός δίνει τα διπλάσια. Όπως και στην περίπτωση του Χουάντσο, που οι ισπανικές του δίνανε 1.5 εκ το πολύ, ο Βαζελος του έδωσε 2.5.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Οντως; Ετσι εξηγείται. Οι ΑΡΔ δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο, για να τονώσουν την επιτυχια της μεταγραφής. Ότι και καλα δηλαδή πήγε στον ΠΑΟ λόγω ονόματος και λόγω πλάνου.
Ο Μπαρτζωκας δεν μιλάει ούτε στους ΑΡΔ χαχχα. Φυσικό ήταν να απαντήσει διπλωματικα στην ρεπόρτερ Μαργαρίτα.
Το γεγονός ότι δεν ασχοληθήκαμε με Μιχαλιουκ, δείχνει απλά ότι δεν έχουν διάθεση να δώσουν πολλά χρήματα. Κάποτε δώσαμε παρόμοια οψιον στον Ντορσευ. Υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει ο Ναν με κατω από 1,5 μυριο;
Το μονο που δεν εχω διαβασει ακομα στο φορουμ ειναι οτι πανε τοσο καλα τα μεταγραφικα μας φετος, που και τον Βεζενκοφ εμεις τον αφησαμε να φυγει.
Δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε καποια πραγματα. Ουτε ειναι καθε παραδοχη κριτικη. Δεν εχουμε καμια ενδειξη οτι οντως θελουν να δωσουν χρηματα. Αντιθετως ειναι λογικο συμπερασμα, οτι εχουν χτυπησει ταβανι. Και βαση των φετινων κινησεων και της πολιτικης του τα τελευταια 10 χρονια.
Αν ειχαν διαθεση να ενισχυσουν την ομαδα, θα εβρισκαν και παικτη. Ειτε λεγεται Ναν, ειτε Μιχαλιουκ, ειτε αλλιως. Εφοσον δηλαδη ψαχνουν και στην Αμερικανικη αγορα.
Bookmarks