drizzt (30-05-24)
Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε. Αρχιτέκτονα Μεντιλίμπαρ πάρε τα κλειδιά και κάνει ό,τι γουστάρεις, δεν πρόκειται να σου πει κανένας τίποτα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (30-05-24)
Α, εγώ δεν δεσμεύομαι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SKORPIOS7 (04-06-24)
Καθόλου απίθανο ο μέσος Γαύρος να γκρινιάξει στο πρώτο σενάριο μεταγραφής.![]()
Έχει γίνει ήδη... Next milestone...
Είπαμε. Το βασικό είναι να κρατήσει τους 6+1 παιχταράδες που μας έφτασαν εδώ.
Να προσλάβει τον καρβαλιαλ υπεύθυνο μεταγραφών.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
θελουμε ή δεν θελουμε το Γιουροπα?Ετσι δεν ειπε ο Χοντρος?
Ως κατοχοι του κονφερενς θα μπουμε στους ομιλους του Γιουροπα. εκει θα ειναι ζορια. 8 παιχνιδια ομιλων και δεν εχεις αλλη ευκαιρια.
Στοχος 8αδα.
Δεν σταματαμε.
Αρα θελουμε ακομα καλυτερους παικτες.
Θειος ξερει.
hang your demons
Στην Πορτογαλία λένε ότι θα κάνουμε πρόταση για ανανέωση δανεισμού του Κάρμο με 12 μύρια οψιόν αγοράς.
drizzt (31-05-24)
Έχουμε καιρό για αυτό.
Το αγαπημένο θέμα των Ελλήνων. Μεταγραφές.
Ο Θειος ζήτησε 23-24 παίκτες & 3 ΤΦ για τη νέα σεζον, απ' τους 28 & 3 που είχε φέτος.
Έχει πάρει στην πρώτη ομάδα τους Κουτσογούλα και Μουζακίτη, ενώ είπαν οτι υπολογίζει και τον Κωστούλα, τουλάχιστον για την προετοιμασία.
Φαίνεται οτι οι Μασούρας και Αλεξανρόπουλος θα φύγουν. Δυστυχώς θα πω εγώ, γιατί πρόκειται για παιδιά, που θα δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, ειδικά ο πρώτος.
Παραμονή Κάρμο, Όρτα, Ποντένσε και αγορά 6 παικτών.
Ερωτηματικό οι Μπιελ, Καμπράλ και Βέζο. Απ' την ομάδα λένε, οτι ο προπονητής θέλει να δει τον Ισπανό. Ο Καμπράλ είναι ποιοτικός παίκτης, δεν ξέρω γιατί εν παίζει.
Στήριξη στους Έλληνες, και στα νέα παιδια. Μας έφεραν Ευρωπαϊκό, άρα ΑΞΙΖΟΥΝ πολλά. Ποιοτικούς ξένους θέλουμε, όχι άλλες καραβιές, με μούτσους σαν τον Καρβάλιο, τον Σεμπά και τον κάθε τυχάρπαστο λακαμά.
Όλες οι μεταγραφές, πρέπει να είναι εντεκαδάτοι παίκτες. Να υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες.
Στο ροστερ που γράφω, 9 στους 27, έχουν περάσει απ' τις ακαδημίες μας, για μικρό ή μεγάλο διάστημα (βλ. Πασχαλάκη).
ΤΦ: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης
ΔΑ: Ροντινει, Κοστίνια
ΚΑ: Ρέτσος, Κάρμο, Μεταγραφή/Άμπι, Ντόη
ΑΑ: Ορτέγκα, Μεταγραφή
ΑΜ: Έσε, Μεταγραφή
ΚΜ: Τσικίνιο, Όρτα, Μουζακίτης, Μεταγραφή
ΔΕΜ: Φορτούνης, Μεταγραφή / Μπιελ;, Κουτσογούλας
ΑΕΜ: Ποντένσε, Μεταγραφή, Ζέλσον
ΚΕ: Ελ Κααμπί, Μεταγραφή, Γιόβετιτς, Κωστούλας
Θα το κάνω πιο δύσκολο: Ορτέγκα, Έσσε, Κααμπί, Γιόβετιτς, δεν πρέπει να θεωρούνται ακόμα τόσο δεδομένοι...
Άσε τις ανανεώσεις.
Κι εγώ από ότι καταλαβαίνω ο γιοβε μάλλον θέλει να την κάνει να κλείσει άλλου την καριέρα του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από εμένα είναι όλοι ελεύθεροι να την κάνουν και να ξεκινήσουμε του χρόνου το χτίσιμο νέας ομάδας από τα πιτσιρίκια της Κ-19
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι ε; Θα κάθεσαι εσύ εδώ μετά;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θέλεις στα αλήθεια να σας κάνει moderation ο Κοσμάς;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τώρα με το ευρωπαϊκό φιλοδοξώ με κανένα ΕΣΠΑ να αναβαθμιστώ σε studio.
Nikolaos_Kokkinos (31-05-24)
XAMHΛΑ Η ΜΠΑΛΑ , ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ: Tιποτα δεν κριθηκε ακομα!
Bookmarks