Μιας και η αγαπημένη μας περίοδος άρχισε και θα παρελάσουν διάφορα ποσά, να πούμε κάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το άκουσα για την περίπτωση του Μασούρα. Τα ποσά που ακούγονται για Ελλάδα, είναι καθαρά (χωρίς εφορία).
Κάθε συμβόλαιο κοστίζει στην ΠΑΕ αρκετά περισσότερα. Αντιθέτως, η πλειοψηφία των ποσών που ακούγονται για εξωτερικό, είναι μικτά, γιατί την εφορία την πληρώνει ο παίκτης. 1 μύριο συμβόλαιο στην Ελλάδα, μπορεί να είναι ίδιο με τα διπλά στο εξωτερικό δηλαδή.
Είναι τρομακτικό αλλά έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πέπε!!!, Μπα, Ραντζέλοβιτς και ...Λοβέρα
Οι τρεις πρώτοι μενούν ελεύθεροι και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να επιστρέψουν από τον δανεισμό τους που έγινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Οι άλλοι κάτι μου θυμίζουν, τώρα που το λες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου και ακόμα θα εχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Ανδρούτσος κι ο Βρουσάι
Ο Μπα και ο Πέπε, που ακόμα έχουν, δεν σε πειράζει ε;
Ο ένας με το Αρβανίτικο επίθετο και ο άλλος, ο Κερκυραίος σε πείραξαν, που λήγουν κιόλας...
Τα τατουάζ του και ένα βίντεο απέναντι στον Βινίσιους με κάνουν να ανυπομονώ να δω τον Γκαρθία.
![]()
Δεν ήμανε ποτέ περίεργος...
Καρμο λένε μένει αν αποδεχτούμε υποχρεωτική οψιόν 14 εκατομμύρια για του χρόνου και ένα για επανα δανεισμό
Αποδεχόμαστε
kostas1 (08-06-24)
Από εμένα είναι εντάξει, συμφωνώ.
kostas1 (08-06-24)
Αποδοχή cookies.
Και 14 εκατομμυρια μεταγραφη πώς διαολο θα τα δικαιολογησουμε του χρονου, ρε παλικαρια;
Παιρνεις πρωτάθλημα και μπαίνεις ομίλους Ch. L.
Επίσης, φετος παιζεις 8 αγωνες, σιγουρους. Πέρνα και στον επομενο γυρο να τα κονομησεις.
Επένδυσε.
Mας χαιρετάει και ο Κινι μαζι με Ιμπορα οπως ειχατε γράψει εδω.
Αξιοι και οι 2 τους. Ηρθαν, πέτυχαν με το παραπάνω αυτο για το οποιο τους φέραμε και φευγουν με ψηλά το κεφάλι. Μπράβο τους!
Paneas (08-06-24)
Αερικό7 (08-06-24)
Κι εγώ σκέφτομαι ότι είναι πολλά για Κάρμο, μετά σκέφτομαι το Μετζανί, το Μιράντα, το Μεριά και ό,τι άλλο σε μ έχουμε φέρει τελοσπάντων.
Bookmarks