Είναι σίγουρο ότι θα έρθει σέντερ μπακ, που θα είναι πιο "βαρύ" όνομα από τον Ρότσα της ΤΣΣΚΑ.
σοβαρα τωρα θα παμε με βασικο διδυμο ρετσο και ιταλο? δηλαδη ο αντι-καρμο ήταν ο ιταλος και δεν θα αποκτηθει ενα στοπερ κλασης κ με εμπειρια?
θα χουμε γελια....μου αρεσει που κοροιδευαμε την Αεκ για την αμυνα της.
hang your demons
Είναι σίγουρο ότι θα έρθει σέντερ μπακ, που θα είναι πιο "βαρύ" όνομα από τον Ρότσα της ΤΣΣΚΑ.
chainsaw (24-07-24)
Ο Παναγιωτάκης θα τις ξανακάνει τις γκελες του. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Δεν αλλάζει ο παίκτης στα 24 του
SKORPIOS7 (25-07-24)
Ο Παναγιώτης απέδειξε ότι ναι μεν είναι γκελαδορος αλλά όταν είναι δίπλα σε έναν αμυντικό που ξέρει μπάλα, μπορεί να ηγηθεί. Και μη ξεχνάμε την ηλικία του.
chainsaw (24-07-24), Nikolaos_Kokkinos (24-07-24)
Για μενα ο Ρετσος, μετα την αρχηγικη εμφανιση με σπασμενο κεφαλι στο τελικο , που ειπε οχι θα μεινω να παιξω, και τους γαμησε ολους, εχει tabula rasa για παντα. Δεν μπορω να ξαναμιλησω για αυτον ας κανει οτι θελει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μπα το γυρίσαμε στα ποδοσφαιρικά δεν έχει καμία κολτσίνα;
Εγώ πάλι για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση πως όποιος αποκτηθεί φέτος θα βοηθήσει σημαντικά, θα δούμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε οχι γτ το εσβησες?? μαρεσε εχει τρελο πατουρι η μια απο τις θειες μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (24-07-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-07-24), Nikolaos_Kokkinos (24-07-24), SKORPIOS7 (25-07-24)
Με έψηνε και ένας Lucas Moura για δεξιά
Ο Τσανακας και κάποιοι Βαζελοι, γράφουν για Ολυμπιακό και Λο Σελσο. Αυτός είναι ο λόγος λένε, που παγώνει του Βέλντε.
Πωπω τον ειδα λιγο, βγαζει ωραιες μπαλιες 40αρες σβηστες / γλυκες, απο αυτες που μ'αρεσουνε. Ωραιος παικτης!
Ναι τώρα έρχεται... Πάντως για στόπερ που λέτε να έχετε στο μυαλό σας ότι ο κόουτς δεν τον βλέπει τον ντοη
Paneas (25-07-24)
Nikolaos_Kokkinos (25-07-24)
Bookmarks