Ο Στεφάνου ανεβασε άρθρο και μετά το έκανε edit.
Έλληνες δημοσιογράφοι γαμω τα σπίτια που σας έβγαζαν.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (23-09-23)
Πολλά στοιχήματα στο ρόστερ φέτος και δεν έχεις την πολυτέλεια να μην σου βγουν.
Πρεπει να βγουν όλα γιατί αλλιώς θα είμαστε χειρότεροι από πέρυσι!!
Απο την άλλη πολύ δύσκολο να μην την βρει την άκρη ο κοουτς, ίσως να στηριχτούμε περισσοτερο στην άμυνα, τουλαχιστον στην αρχή μέχρι να δέσει, το γλυκό!!
Ακούγεται οτι φεύγει ΚΑΙ ο Φαλ. Δυσαρεστημένοι στην ΚΑΕ, για το γεγονός οτι δεν έχει αναρρώσει πλήρως απ' το πρόσφατο Μουντομπάσκετ. Διαμαρτύρεται για κόπωση ο παίκτης. Σκέφτονται την αναβάθμιση του Τανούλη στον Ολυμπιακό, ειδικά μετά το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε ο νεαρός σέντερ, στο φιλικό με την Ζάλγκιρις.
chainsaw (23-09-23)
Καλή δουλίτσα έχει κάνει φέτος ο τρακης του βγάζω το καπέλο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οταν εχει να κανει με αρδακια του μπασκετ, εγω δεν πιστευω τιποτα.
Έκλεισε ο Μπραζντέικις. Το επιβεβαιωσε ο ίδιος ο παίκτης και ο προπονητής του.
"Ισχύει ότι είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Απομένουν τα τυπικά για να συμφωνήσω και να υπογράψω", ανέφερε χαρακτηριστικά στο SPORT24 ο Μπραζντέικις
Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό χθες, ούτε θα αγωνιστεί και στο σημερινό", είπε ο Κάζις Μακσβίτις, επιβεβαιώνοντας πως το deal βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Έκλεισε ο Μπραζντεκις.
Κάπως έτσι μιλάμε για το απόλυτο μεταγραφικο ξενερωμα.
Υποβαθμιση ποιότητας στο ροστερ, πρόβλημα με τον αριθμό των ξενων και ο Θεός βοηθος.
Κρίμα γιατί δήλωναν ότι πάμε να το πάρουμε στο Βερολίνο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι έγινε εδώ λέγαμε μας λειπει παίχτης και φεύγουν κι αυτοί που έχουμε;
Δηλαδή, αυτός μας έλειπε;;;
Μην διακόπτω, συνεχίστε ό,τι κάνετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (23-09-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-09-23)
Ο ουοκαπ έλεγε θέλουμε παίχτη σκόρερ, κοιταγαμε Τζέιμς, Ναν, Ντειβις και τελικά θα πάμε στον Μπραζντεκις γιατί είναι γερό κορμι λεει
Όλως τυχαίος ο Μπαρζντεκις παίρνει και τουλάχιστον 1εκ λιγότερο από τους προαναφερθεντες.
Επιλογή Μπαρτζωκα θα τον βαφτίσουν κι αυτόν όπως τον Μιροτιτς των 2+εκ που έγινε Σικμα 35χρ 500.000
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (23-09-23), zionikos (23-09-23)
Έπρεπε να βάλει και βίντεο την παρέλαση από το Πατρινό καρναβάλι για να υποψιαστείτε ότι μπορεί το ρεπορτάζ που διαβάσατε μόνο εδώ και μόνο από τον Στάθη, μπορεί να είναι δράκος;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι δράκος το είχα σίγουρο ότι είναι αλλά μου φαινόταν παρά πολύ πιθανό να είναι άλλη μια μαλακιά των μπασκετικων αρδ
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks