Να βουτηξω κ λιγο μπισκοτο μιραντα μεσα?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το αγελαδινό γάλα ναι δεν κάνει να το δίνουμε σε γατάκια και σκυλάκια καθώς δε μπορούν να μεταβολισμός τη λακτόζη.
Σωστή λύση είναι ειδικό γάλα από πετ σοπ αλλιώς κατσικίσιο.
Το αγελαδινό γάλα επίσης μια χαρα τροφή είναι για τους ενήλικες. Προσφέρει πρωτεΐνη πολυ καλης ποιότητας, ασβέστιο, βιταμίνες.
Φυσικά δε θα πάθει τίποτα οποίος δεν πίνει γάλα αλλά σίγουρα είναι ένα τρόφιμο υψηλής αξίας για τον οργανισμό.
Αυτά
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (30-06-23)
Να μας πει κάποιος διατροφολόγος.![]()
Και μετα θα πιουμε και ενα (Ντε) Φρουτοχυμο και θα μας παει λειζερ..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (29-06-23)
panahs7 (29-06-23)
το καλυτερο γαλα για εμας ειναι το γαιδουρινο. Εχει λιγες πρωτεινες αλλα εχει ολα τα αλλα θρεπτικα συστατικα αυξημενα.
Το χρησιμοποιουν πολυ και στα καλυντικα.
Αλλα ειναι πανακριβο. 12 ευρω ενα μικρο μπουκάλι.
hang your demons
Και να σκεφτει κανεις οτι ολη αυτη η αναλυση προκληθηκε απο ενα σχολιο του Χαρυ Κλυνν προχτες
Με γαϊδουρινό γάλα η κλανιά θα σπάει μάρμαρο
Nikolaos_Kokkinos (30-06-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (30-06-23), Nikolaos_Kokkinos (30-06-23), panahs7 (30-06-23), voskos_7 (30-06-23)
Το κόψιμο του Παπανικολάου στον αιφνιδιασμό πάνω στον Μπέγκιτς το 2012, μπορεί να μην ήταν και τόσο εντυπωσιακό, τώρα που το ξαναβλέπω...
Σε γάτες, δίνουμε και κατσικίσιο, αν δεν βρούμε κατάλληλο γάλα αλλού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως το γάλα ήταν υποχρεωτικό να παρέχεται σε εργαζόμενους που δουλεύουν στην καθαριότητα των Δήμων, όπου υπάρχουν κίνδυνοι από βιολογικούς παράγοντες. Γιατί;
Και στα εργοστάσια, επειδή το γάλα καθαρίζει τα πνευμονία...
flessanto (30-06-23)
Το 13 ήταν...
Κι οχι ο Μπεγκιτς. Ο Μπεγκιτς επαιβε μονο στο πρωτο δεκαλεπτο, δεν ηταν για παραπανω.
Και καπακι σπευσαμε να τον παρουμε εμεις, μη χασουμε το κελεπουρι.
Μην το παρατραβάς: Ο Μπέγκιτς ήταν - απλά θυμάμαι το σπριντ του Παπανικολάου, αλλά δεν θυμάμαι αν τελικά ήταν αυτός ή ο Χάινς που πήραν το στοπ.
Ότι να ναι... Εν τω μεταξύ, ποτέ αρχίζουν τα προκριματικά;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γάμησε το πότε είναι: Το θέμα είναι το ότι από 20-25 έγινε πάλι ό,τι σκουπιδαριό υπάρχει, σε ό,τι ηλικία πάνω από 27.
Σε δύο μέρες, μετά από ψάξιμο τεχνικού διευθυντή, που ήθελε και για αυτόν ψάξιμο για να τον φέρουμε και να τον περιμένουμε να απαντήσει.
flessanto (30-06-23)
Bookmarks