Κανείς δεν λέει ότι ο Βαγγέλας ήθελε να παντελονιάσει και τα λεφτά για στιχουργό όμως.
Γεια σου ρε ερωτιάρη Βαγγέλα στιχουργάρα!
Μάσε τα φερέφωνά σου στιχουργέ, ο Ολυμπιακός δεν είναι συνοικιακό μαγαζάκι να τον ρεζιλεύει ο κάθε τυχάρπαστος
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτό θα γίνει αν διώξει τον Γ' Αντιπρόεδρο, γιατί θα σημάνει αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής.
Άλλοι ρεζιλευονται. Σε καιρό πολέμου θέλεις wartime consigliere.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Δεν μου αρέσει όταν οι ανακοινώσεις της διοίκησης είναι σαν να τις έχει γράψει σύνδεσμος. Πρέπει να έχουν μια ρητορική που αποπνέει κύρος, όπως και κύρος πρέπει να έχει γενικότερα η συμπεριφορά όσων εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό. Αλλά από την άλλη, με όσα έχουμε δει και συνεχίζουμε να βλέπουμε, καλά κάνουν και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Εδώ μας κάνουν επίδειξη δύναμης σήμερα με τον Όφη, και ενώ είμαστε 2500 βαθμούς μπροστά.
Και μόνο ότι τους πονάει ο Καραπαπας σημαίνει ότι κάνει την δουλειά του παρά πολύ καλά. Τα είδαμε και τα κυριλικια στο μπάσκετ...
Ακούω ότι μάλλον δεν θα πάμε στο CAS να τους κυνηγήσουμε για την αθώωση κι ότι όλα τελειώνουν εδώ. Αν γίνει αυτό, συγχαρητήρια, η μεγαλύτερη επικοινωνιακή ήττα, όταν λένε ότι έχασαν το πρωτάθλημα επειδή έγινε όλο αυτό και τους αποσυντόνησε πέρσι. Ετοιμαστείτε να σας ξεφτιλίσουν και το φετινό μαζί πακέτο. Κατά τ' άλλα είχαμε το πάνω χέρι και ήμασταν σίγουροι για την καταδίκη τους. Πως γίνεται να κέρδισαν την υπόθεση αυτοί οι μαλάκες που έκαναν το ένα λάθος πίσω απ' το άλλο και στην υπεράσπιση δεν απαντούσαν ποτέ επί της ουσίας;;; Ο Νικοβλακόπουλος λέει "εε δεν πειράζει, η κοινή γνώμη σχημάτισε την άποψή της πλέον όποια κι αν είναι η απόφαση". ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; Ότι μας κάνουν;;; Άντε γαμηθείτε.
captain-cook (09-02-21), drizzt (09-02-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-02-21)
Νταξ' μωρέ, όλα κομπλέ, και να σκύψουμε λίγο να μας τον φερμάρουν αν χρειαστεί.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επίσης, από πότε ο Ζαγοράκης είναι πρόεδρος κοινής αποδοχής και τον προκρίνουμε με τα μπούνια;; Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που απειλούσε θεούς και δαίμονες πέρσι και με απεξαρτητοποίηση από το κόμμα του αν δεν δικαιωθεί ο Μπάοκ; Ποιος δουλεύει ποιον ρε;;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-02-21)
Θα μάθουμε τί έγινε, κάποια στιγμή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οταν παίζει όργιο μπούλινγκ, τι θα γινόταν, τύπε; Εσένα αν σου απειλούσαν το σπίτι και τη ζωή, θα καθόσουν να δεις τα δεδομένα... για δυο χιλιάρικα; Εδώ μιλάμε για μαφία, για τόταλ μπλακ πράμα... Τους έφεραν τα πάντα στο πιάτο και πάλι αυτοί δε βλέπουν τίποτα.
Μιλάμε για επιτροπή της επο. Νομίζω πως λέει πολλά αυτό...
ΥΓ Πως τους σουβλικιάζει έτσι ο Βαγγέλιος ρε... εκεί, στο -17 και να χαίρονται που δεν είναι -24...
There is a Dude in town
Άρα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Βαγγέλα, βάλε 5-6 Καλπαζίδηδες να επενδύσουν.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-02-21)
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Σκάνδαλο είναι η μόνη λέξη που πάντα χαρακτήριζε την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ- ΞΑΝΘΗ.
Τώρα, μετά από έναν νόμο που σκανδαλωδώς άλλαξε μέσα σε 12 ώρες για να σώσει τις δυο ΠΑΕ από τον υποβιβασμό, έχουμε και μια απόφαση σκάνδαλο. Αυτή της νεοσύστατης επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, που το μπλοκ της εξυγίανσης υπερηφανεύεται ότι την εξέλεξε.
Μια απόφαση που προσπαθεί επί 100 σελίδες να πείσει ότι η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η VIALAND είναι δυο ανεξάρτητες εταιρείες, που δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους!!! Δυο εταιρείες που είναι επίσημα συνδεδεμένες λειτουργικά και νομικά για δεκαετίες, με κοινό διευθύνοντα σύμβουλο, τον Α. Πιαλόγλου, κοινά μέλη στα διοικητικά τους συμβούλια, κοινούς μετόχους, κοινές έδρες και εγκαταστάσεις ζωτικών συμφερόντων (προπονητικό κέντρο, γήπεδο κλπ).
Μια απόφαση όμως που δεν κάνει καμία αναφορά στον σερβιτόρο Καλπαζίδη, για το πως με το μηδενικό πόθεν έσχες βρέθηκε στην RFA των εκατομμυρίων και του θείου Ιβάν αλλά και τα εκατομμύρια που έβαζε σε μια νύχτα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ούτε μια λέξη για την σχέση του Καλπαζίδη με τον θείο Ιβάν, τις εταιρείες του σε Κύπρο και Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Ίσως πιστεύουν έτσι ότι θα διαγράψουν από την ιστορία και τη συνείδηση του κόσμου τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ένα είναι το μόνο σίγουρο ότι κατάφεραν όλοι μαζί, βάζοντας ταφόπλακα στην ακεραιότητα του αθλήματος, να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «για να παίρνετε πρωταθλήματα μην επενδύετε στο ποδόσφαιρο, αλλά αγοράστε τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, βάζοντας μπροστινούς, κάντε πολυιδιοκτησίες ελεύθερα. Είναι πια νόμιμο».
Ντροπή είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Εγώ δεν λέω γιατί αθωώθηκαν τύπε, σ' αυτό δεν μπορούσε να επέμβει η ΠΑΕ. Αναφέρομαι στο ότι πάμε για τουμπεκί ψιλοκομμένο και τελειώνει εδώ η ιστορία. Και μάλιστα σπρώχνουμε και τον Ζαγοράκη για την ΕΠΟ σαν πρόεδρο κοινής αποδοχής. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;;;
Καλά όλα αυτά, αλλά για την ταμπακιέρα δεν βλέπω ούτε λέξη. Η απόφαση αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS, θα γίνει;;; Ή θα μας ξεφτιλίσετε ακόμη μία φορά επικοινωνιακά;; Τα στρακιαπού του Βορρά κάνουν πάρτι απ' την ώρα που βγήκε η απόφαση και φωνάζουν "φέρτε πίσω το κλεμμένο πρωτάθλημα".
Έξαψη με τις ανανεώσεις. Με το πρωτάθλημα τελειωμένο από Φλεβάρη κι ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
captain-cook (12-02-21), chainsaw (12-02-21), drizzt (12-02-21), panahs7 (12-02-21)
Εύγε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (12-02-21)
Πρόεδρε κάνε δώρο στον τίγρη την ανανέωση του λιβάια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
iakov7 (13-02-21)
Όλα πάνε καλά, μοιάζουμε άπλες, καθώς θα πληρώσουμε τα μισά ανανεωμένα συμβόλαια (σε δύο περιπτώσεις) και θα μιλήσουμε με άλλους όρους με τους λιμοκοντόρους που θα ενδιαφερθούν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (12-02-21)
Bookmarks