Ωραια να αρχισουμε να ψαχνουμε για αυγουστο ποιος θαναι ο 2ος που θα μας παει μεχρι τα χριστουγεννα πριν ερθει ο 3ος να μας κανει τη χειμερινη μινι προετοιμασια.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Για τον Γατούζο, σου είπα τί συμβαίνει και τα βλέπεις πώς βγαίνουν (τα φιλάκια μας στην Ιταλία και στους δημοσιογράφους που έχουν πηγές από εκεί). Για αυτόν, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αυτός ήρθε για να μείνει μέχρι τον Αύγουστο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ωραια να αρχισουμε να ψαχνουμε για αυγουστο ποιος θαναι ο 2ος που θα μας παει μεχρι τα χριστουγεννα πριν ερθει ο 3ος να μας κανει τη χειμερινη μινι προετοιμασια.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δε μπορεί να γίνει σύγκριση με Κορμπεράν. Ο ένας έχει εμπειρία σε μεγάλο επίπεδο, ο άλλος ήταν μεταξύ χωριού της Λάρνακας, K23 και Championship ως την κορυφαία του στιγμή.
Στην τελική, και άλλα γνωστά ονόματα πήγανε σε μεγάλες και έτοιμες ομάδες και έφυγαν σαν αποτυχημένοι. Το ότι τα έκανε μαντάρα με τον Αγιαξ δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά.
Anyway, να είχαμε να λέγαμε. Στερεύουν οι επιλογές δυστυχώς.
Ασφαλώς.
Καφενείου κουβέντα κάνουμε.
Δυστηχως όμως φαίνεται ότι δεν πάμε για προπονητή με όραμα αλλά για κάποιον που θα βγάλει 15Αυγουστο.
Nikolaos_Kokkinos (27-04-23)
Ο τρόπος που τα θαλάσσωσε είναι το ανησυχητικό και όχι το αποτέλεσμα. Αν τον έχεις παρακολουθήσει, όπως και ό,τι γράφτηκε για τη συμπεριφορά του στην Ολλανδία, δεν θα κοιμόταν ήσυχος μία φορά... Πρωτάθλημα στο Βέλγιο πήρε και ο Χάσι και σε ολόκληρη χρονιά.
Λέτε να συζητάνε με Σρέντερ για ανάληψη άλλου ρόλου;
Το εύχομαι, αλλά δεν το βλέπω.
Gazzetta Νικολακόπουλος:
Άσχετο: Ο Μαρινάκης επιχείρησε να κάνει χθες ένα κόλπο γκρόσο πείθοντας τον Σρέντερ να αναλάβει την ομάδα εδώ και τώρα. Να την οδηγήσει δηλαδή και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ξεκινώντας τη δουλειά άμεσα κι από τέλη Μάη, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο Ολλανδός, όμως, αρνήθηκε και επιμένει να πιάσει δουλειά, εφόσον επέλθει συμφωνία, μετά το φινάλε της σεζόν, παρότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να του χρεώσει τίποτα, ό,τι αποτελέσματα κι αν έρθουν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.
Ήταν μία καλή ιδέα, γιατί με αυτό τον τρόπο θα αποκτούσε ο Σρέντερ και καλύτερη άποψη για το ρόστερ και τον κάθε παίκτη ατομικά, κάτι που θα τον βοηθούσε στην καλύτερη αξιολόγηση της ομάδας. Ωστόσο, ο Ολλανδός ήταν κάθετος. Προφανώς δεν θέλει να φθαρεί έστω μέσα από τέσσερα παιχνίδια. Όπως κι αν έχει, ακόμη είναι όλα ανοικτά με το θέμα προπονητή.
Ο Βαγγέλας για μαλάκες ψάχνει. Να έρθει ο άλλος και να ξεκινήσει με κανά τρίμπαλο από τον μπαοκ, άλλο ένα από βαζελα και καμια 4αρα απο την κουλα. Να μην βρίσκει μετά δουλειά ούτε στο τοπικό της Αλβανίας ας πούμε.
Και φυσικά από την άλλη οι επιστήμονες της 7 που θα θέλουν σίγουρα κάποιον να κάνει μαγικά (κυριολεκτικά) και να πάρει και τα 3 ντερμπι που είναι μπροστά μας και επειδή δεν θα γίνει αυτό θα καταλήξουν ότι δεν θα τους κάνει ούτε αυτός.
Θα καταλήξουμε και εκεί.
Αν οντως ισχυει αυτη η πορδοκλανια του ΝΙκολακο, τοτε τουλαχιστον σημαινει οτι δεν ειναι τοσο μαλακας η τοσο απελπισμενος και ειχε τα αρχιδια να του σκασει ακυρο, το οποιον απο μονο του ειναι ενα θετικο.
Απο την αλλη Αν οντως ισχυει , τοτε σημαινει οτι εχουν καταληξει σε αυτον πραγματι, και δεν ξερω αν ειναι καλο.
Edit: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Αυτο που λεγανε προχθες περι Οργανωσεως πρωτα με τεχνικο διευθυντη "ΕΔΩ και τωρα" που γραφανε οι εφημεριδες και ΜΕΤΑ αποφαση επι του προπονητου? Παπαρια ε? Τι θελω κ γω κ ρωταω λες κ δεν τα ξερω πως θα τα κανουν παλι
Δε πα να πνιγουνε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πού να πήγε τόση αγάπη, πού να χάθηκε;;;
jonk (27-04-23)
Τρελο κολπο γκροσο σαν να πας να γαμησεις την δασκαλα απο το κολοκοτρωνιτσι και να φας και ακυρο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (27-04-23)
Και αυτό, κωλοφαρδία λέγεται...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-04-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν ανοίγει σε ώρες αγώνων ρε - ούτε η Στανίση στη Γερμανία δεν τραγούδαγε 7 η ώρα το απόγευμα ακόμα και αν ήταν σερί το πρόγραμμα από εχθές.
Η σωστή η βότκα, για να πας μετά στο συνεργείο να σου αλλάξουν τα μπεκ (δεν έχει νόημα να καθαρίσεις αυτά που έχεις για να τα ξαναβάλεις), είναι η Finlandia.
Bookmarks