panahs7 (26-04-23)
panahs7 (26-04-23)
Προφεσσορας υπνιατρος
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (27-04-23)
Κάπου διάβασα ότι παίζει 4-3-3. Αντίο ζωή άμα είναι έτσι. Αχρηστεύεις τους δυό καλύτερους παίχτες σου, Φορτούνη και Μπιέλ. Θες άλλα δυό σκυλιά-μπαλλαδόρους τύπου Κορεάτη στα χαφ δίπλα του, και 3-4 καλά εξτρέμ. Που να τους βρουν όλους αυτούς οι άχρηστοι που έχουμε στο ποδοσφαρικό τμήμα? και ο Κανός θα μείνει? έχουν τα λεφτά να τον κρατήσουν?
Πωπω οπου διαβασεις γιαυτον κραζουν, απο την αλλη ομως μιλαμε για ομαδες οπως Ajax, Leeds κ διαφορες αλλες σε σοβαρα κρατη.
Σε εμας θα επαιρνε το πρωταθλημα φετος ακομα κ ο Γ. Παρασχος με 15 βαθμους διαφορα ευκολα αν τον ειχαν αφησει απο την αρχη αντι του κορμπεραν ασπουμε, οποτε αυτος που κραζουν στον Αjax μπορει να ειναι μια χαρα εδω, στο ερασιτεχνικο μας πρωταθλημα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Κορμοράν πάντως πάει τάπα στην Τσάμπιονσιπ πάλι, θα την βγάλει playoff λογικά την Γουέστ Μπρομ.
Με ποιους θα τα παιξουμε αυτα? Με τους Μπα κ τους Σισεδες? Απο 3αρα σε ταλιρο θα μας πανε ολοι..θα κλαψουνε μανουλες..we are in for a rude awakening που λενε κ στο Ναυπλιο.
Αν σου πω ότι τα ίδια άκουγε επειδή οι μεταγραφές που έβαζε ήταν για το γάιδαρο καβάλα (Μπάσεϊ, Σάντσεζ) ενώ κράταγε βασικό τον ντεφορμέ Τάντιτς και εξαφάνισε μετά το Μουντιάλ τον Κούντους που ήταν ο μόνος που έδειχνε μία κινητικότητα και τον Λούκα που ήταν μεταγραφή τον άφηνε εκτός αποστολής και έβαζε φορ, τον Μπρόμπεϋ, ενώ στο άκρο τον άλλο κινητικό (Κονσεϊσάο) που ήταν και αυτός μεταγραφή (όπως και ο Οκάμπος της Σεβίλλης, ο οποίος μπορεί να είναι άλλη ιστορία), του έδινε κάτι 20λεπτά σκόρπια και προτιμούσε τον Μπέρχβαϊν που περίμενε να πάρει τη μπάλα σε θέση βολής για να σουτάρει θα σου θυμίσει κάτι;;;
(Αφήνω στην άκρη την χρησιμοποίηση του αργού και αδιάφορου Αλβάρεζ στο κέντρο, σαν κόφτη, που το έγραφα μπορεί μόνο εγώ)
Και να θέλω να τα παρουσιάσω αλλιώς, ατυχώς εδώ μέσα για τον Άγιαξ, αντιπαραβάλοντας την κατάσταση με εδώ, τα έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο...
Για να είμαι δίκαιος όμως μαζί του, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εκτός από την αποψίλωση, που είχε ο Άγιαξ σε τέρμα, άμυνα, κέντρο και άκρα, να έπαιξε ρόλο και η ανικανότητα του εποπτικού συμβουλίου να εγκρίνει σωστές μεταγραφές (όπως του Βλαχοδήμου στο τέρμα).
Εξάρι ένα είχε, τον Αλβάρεζ (που είναι σέντερ μπακ). Όλοι οι άλλοι, (Κλάασεν, Τέιλορ - που είναι οκτάρια, Μπερχάους, Κούντους) ήταν οτιδήποτε άλλο και όχι εύκολα προσδιορίσιμο όπως έπαιζαν.Μάντεψε γιατί απολύθηκε...
Βέβαια, δεν πρόκοψε ο Άγιαξ μετά, αλλά αυτός τουλάχιστον μέχρι να κάνει 8 παιχνίδια χωρίς νίκη (πόσο εύκολο να είναι να το κάνεις με τον Άγιαξ στην Ολλανδία), ήταν μπροστά στη βαθμολογία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να κατεβει Ελλαδα ο Σρεντερ παει να πει οτι ισως κλεισει αμεσα. Δεν παρακολουθησα ομαδες του, αλλα τα στατιστικα του δεν μας λενε κατι καλο. Βοηθος προπονητης τα περισσοτερα χρονια, εκανε στην Χοφενχαιμ ενα χρονο και μετα εγινε παλι βοηθος και ακολουθησε το περασμα από την Μπριζ στην οποια εκατσε για πολυ λιγο (δεν γνωριζω αν τον εδιωξαν ή παραιτηθηκε) και μετα κατεληξε στον Αγιαξ στον οποιο δεν τα πηγε καθολου καλα. Νομιζω ειναι μια επιλογη που εμπεριεχει μεγαλο ρισκο και την δεδομενη στιγμη ο Ολυμπιακος εχει αναγκη απο κατι πιο σιγουρο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Και για άλλη μια φορά δε μου λέει τίποτα ποιον προπονητή θα φέρει. Υπάρχουν αλλα σοβαρότερα προβλήματα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για βοηθο τον φέρνει .. θα αναλαβει ο ιδιος στο τελος
Ούτε εγώ τον θεωρώ κάτι σίγουρο.
Αλλά όπως είπε ο drizzt. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο από όσους ακούγονται και ας μην γελιόμαστε, κανένα καλό όνομα δεν θα έρθει.
Σιγά μην αφήσει ο άλλος μια καλή καριέρα για να έρθει να αναλάβει μια ομάδα σε αποσύνθεση, να παίζει με χωριά και να έχει και τα τσογλάνια της 7 στο πρώτο στραβοπάτημα να τον απειλούν.
Όποιος και να έρθει θα έχει έναν βαθμό ρίσκου, αυτό είναι δεδομένο.
Πάντως καταλήγω ότι από Γκατούζο, το ανέκδοτο της προπονητικής ας έρθει αυτός. Το προτιμώ.
Καλα απο Γκατουζο θα προτιμουσα μεχρι και Νταβιντ Φουστερ κ οτι γινει εγω. Ο Ολλανδος με αυτα που διαβασα απο προχτες, στο τοξικο κλιμα τις ομαδας μας δεν θα βγαλει ουτε μεχρι Αγιου πνευματος εδω περα.
Ο Γκατούζο μπορεί να μην έχει πετύχει κάτι σοβαρό στη δεκαετία που προπονεί όμως αποδυτήρια δεν έχει χάσει ποτέ, ενώ έχει προπονήσει μεγάλες ομάδες με διάρκεια.
Έτουτος έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη Μπριζ σε 6 μήνες και με τον Άγιαξ έχασε τα αποδυτήρια και έχανε απ' όλους. Έφυγε νύχτα ως αποτυχημένος.
Δε καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να προτιμήσω έναν τύπο που είναι πιο αποτυχημένος από τον Κορμπεραν .
Ασφαλώς δε θεωρώ τον Γκατούζο προπονητή ικανό για τον Ολυμπιακό αλλά η σύγκριση με τον Σρέντερ είναι αστεία.
Πωπωωω ετσι κ καταφερουν κ κανουν παλι μαλακια με τοσο χρονο μπροστα τους...τι να πω...
Χρόνο δεν έχουν.
Έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει προπονητή και να προτεινουν στον κατά τα άλλα πολύ αξιο Μίτσελ, μια αλλη θέση στην ομάδα.
Είναι κρίμα και για τον Μίτσελ αυτό που έγινε αλλά και για την ομάδα που περιμένει αποτελέσματα από μαθητευόμενους αποτυχημένους
Για να πάρουνε πρωτάθλημα του χρόνου όλα αυτά;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν τονε θελω αυτονα τον καραφλα, δεν μαρεσει
Bookmarks