Παιδια σκαω 50 ευρω εδω κ τωρα σε οποιον μου αποκωδικοποιησει τι ειπε ο βοσκος , εδω και τωρα (αλλα να πεσει μεσα ε?)
edit: ησυχια... ε ναι λογικο
Άνοιξε καμία τρύπα με καλέμι, καλύτερα, να το αδειάσεις πριν το πετάξεις και πάρε καινούργιο γιατί αυτό που μένει μέσα δεν είναι να πάρει φωτιά στον ανοιχτό αέρα...
Και αν αυτό είναι μία ακόμα πράξη στο θέατρο ότι δεν έρχεται προπονητής, αλλά αυτός έπρεπε και να εμφανιστεί εδώ για τις ανάγκες την παράστασης, να μην παίζουμε με όλους το ίδιο;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παιδια σκαω 50 ευρω εδω κ τωρα σε οποιον μου αποκωδικοποιησει τι ειπε ο βοσκος , εδω και τωρα (αλλα να πεσει μεσα ε?)
edit: ησυχια... ε ναι λογικο
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Και κάτι ακόμα, επειδή το είδα να γράφεται και εδώ: Μην χύνετε και από τόση κάβλα ότι ο προπονητής είναι σοβαρός για αυτό δεν αναλαμβάνει τώρα που δεν θα έχει την ευθύνη των αποτελεσμάτων.
Για τα στατιστικά του το κάνει, γιατί από ένα σημείο και μετά, τα νούμερα βλέπουν οι διάφοροι και δεν τρέχουν να ψάξουν ψύλλους στα άχυρα για το τί συνέβαινε κάθε μέρα στις ομάδες που δούλευε και ειδικά όταν μιλάμε για Ελλάδα...
Για να μην νομίζετε το λέω.
Pireotis7 (27-04-23)
Για αυτό έγραψα και εγώ ότι ο Βαγγέλης ψάχνει για μαλάκες.
Στην κατάσταση που είναι η ομάδα τώρα, και ο Pep να έρθει δυστυχώς είναι σίγουρη η τραγωδία στα 3 ντέρμπι που έρχονται. Κανένας δε θα επιτρέψει να "γραφτεί" ότι στα 3 πρώτα ντέρμπι με ομάδα που ανέλαβε τα έχασε όλα.
Από την άλλη, προπονητής που φοβάται τα στατιστικά του σε 4 παιχνίδια, σκέψου τί κάβα θέλει να κρατήσει για του χρόνου...
(Δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά τονε βλέπω κι αυτόνανε να χλωμιάζει)
Και κατι ακομα: Φανταστειτε να ελεγε ΝΑΙ! θα ηταν ο 5ος (ΠΕΜΠΤΟΣ) προπονητης στην ιδια σεζον, θα καταρριπταμε το ιδιο μας το ρεκορ!
Δεν εχουν το θεο τους ρε φιλε
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
jonk (27-04-23)
Ούτε αυτό δεν μας αφήνουν να κάνουμε...
Nikolaos_Kokkinos (27-04-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δηλαδή παίζει να περάσει το αφήγημα πως δεν προχώρησε του Σρέντερ, Σχρέντερ, Σρόεντερ, Σρόιντερ, Στρούντελ ή όπως τον λένε τέλος πάντων επειδή θέλουμε να αναλάβει από τώρα αντί σε 15 μέρες; Ένα μπουρδέλο είμαστε.
chainsaw (27-04-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-04-23), Paneas (27-04-23)
Επισης τι παει να πει οτι θα αναλαβει τωρα; Δεν εχει αποσαφηνιστει. Να καθεται στην εξεδρα να βλεπει την ομαδα οπως εκανε ο Μαρτινς ή να προπονησει στα υπολοιπα ματς της σεζον; Πουθενα δε γινεται το δευτερο. Κανεις δε θα συμφωνουσε σε κατι τετοιο.
Επίσης καμία συμφωνία δεν χαλάει για αυτό, θα συμπλήρωνα...
Σιγουρο δεν υπαρχει αλλα υπαρχει επιλογη μεγαλου ρισκου οπως και υπαρχει και επιλογη χαμηλου ρισκου.
Διαφωνω παντως για τον προπονητη οτι δεν ειναι τοσο σημαντικη η επιλογη που θα γινει. Ας θυμηθουμε τι εγινε οταν τους ηρθε η εμπνευση και εφεραν τον Χασι. Ποσες ομαδες εγιναν χαλια οταν αποχωρησαν καλοι προπονητες; Αν θελουμε να δουμε εναν κανονικο Ολυμπιακο η σωστη επιλογη προπονητη ειναι απαραιτητη προυποθεση.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
τι κεφαλα ηπειρωτικη ειναι αυτη ρε μαλακες που εχει ο σρεντερ, ουτε ο Κετσπαια δεν ηταν ετσι γαμω το θεατρο μου , Μιτσελ come back![]()
Και σαν διαχειριστής, τέτοιος είναι - αγύριστο κεφάλι - για αυτό και το έφαγε στο τέλος.
Nikolaos_Kokkinos (27-04-23)
Μάλλον προϊόν συστηματικής κακοποίησης είναι...
Εχουν ετοιμο για φουντο τον λουτσεσκου στον μπαοκ,ερχεται κουτι.Ειναι ταμαμ και αυτα που λεει με την πολιτικη της ομαδας που ακολουθει στο επικοινωνιακο ειναι perfect match.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης ζήτησε από τον Σρέντερ να αναλάβει άμεσα, αλλά ο Ολλανδός θέλει από 15 Μαΐου.
Θα εχει μεγαλη διαφορα 15 μερες λογικα![]()
—John Lennon
Bookmarks