Josimar (24-02-23)
Josimar (24-02-23)
Josimar (24-02-23)
Παγκόσμια πρωτοτυπία, κίτρινη κάρτα σε ιδιοκτήτη ομάδας. Πάρε τουλάχιστον άλλη μία να χάσεις το επόμενο παιχνίδι, μπας και είμαστε σοβαροί και μια φορά. Κάποτε κοροϊδεύαμε τον Ιβάν...
Faithful (26-02-23)
Κοροϊδευαμε τον Ιβαν που μπηκε στον αγωνιστικο χωρο με πιστολι.
Ρε μην τα εξισωνετε ολα.
chainsaw (26-02-23), FanisJK7 (27-02-23), Nikolaos_Kokkinos (26-02-23)
Ρε εδώ έγραφαν στα σαιτ ότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινακης. θα τρελαθούμε ρε. Μπηκα μετά να δω τη φάση και έπεσα από τα σύννεφα. Ουτε καν κινήθηκε προς το διαιτητή και σε κανένα σημείο δεν προσπάθησε να μπει εντός των 4 γραμμών. Ο τιγρακος επίσης έχει κάνει πολύ χειροτερα. Οπως και ο Μαρινακης τότε με τον Σισε
giovanni#10 (26-02-23)
FanisJK7 (27-02-23)
Δεν είναι εικόνα αυτή και με τον άλλον τον μίνι μι από τα κοψίδια, τον Καραπαππά από δίπλα. Εν τω μεταξύ ο τύπος είναι χαλκ από τη μάσα, σαν τρεις άνθρωποι σε έναν.
Την επόμενη φορά που θα έχουμε πάλι έναν Άλκη, ας πέσουν όλοι απ' τα σύννεφα πάλι και να λέτε για την αλητεία στον οπαδισμό. Μέχρι και το δολοφονικό τάκλιν του Γκαρντάφσκι που ήταν για φυλακή το έκαναν σπρώξιμο στην Κούλα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΝΟΠΑΝΑ. Έχετε γίνει τα ίδια ξεφτιλισμένα σκατά που ήταν όλοι οι άλλοι. Πείτε μου τώρα για εξισώσεις.
ΥΓ. Ποιος πρωθυπουργός να καθαρίσει ρε καραγκιόζηδες; Αυτός που θα ανακοινώσει διάλυση της Βουλής μεθαύριο;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 27-02-23 στις 05:06
Κι ομως η διαφορα ειναι τεραστια. Αν εσυ το εξισωνεις, διαφωνουμε.
Καραγκιοζιλικια χοντρου που εκθετει την ομαδα μας αλλη μια φορα. ο μονος υπευθυνος που η ομαδα δεν διεκδικει τιποτα ειναι ο ιδιος και κανεις αλλος. Αν ειχε λιγη σοβαροτητα θα ειχε κανει καλυτερο σχεδιασμο και τωρα θα ημασταν πρωτοι και καλυτεροι.
Αν ειχε σοβαροτητα φυσικα δεν θα κατεβαινε στο γηπεδο. Ας τον μαζεψει καποιος.
hang your demons
Το ξέρουν καλύτερα και από εμάς, ότι όταν αναγκάζονται να φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο, το έχουν χάσει το παιχνίδι...
Βέβαια το ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα κάνουν και στην κούλα, άτομα σε πιο χαμηλά κλιμάκια διοίκησης, που υποτίθεται ότι πάει καλά και δεν πιάνεται - από εκεί να καταλάβεις τί μαλακίες κάνουμε από πέρυσι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Να περάσει δεν βρίζω.
Απ' τη μία κάνουν αυτό:
...κι απ' την άλλη τα καραγκιοζιλίκια με τις φούστες του Καραπαπά και το σόου που μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Μας στερείτε την δυνατότητα στα μπράβο.
Ατυχής ο συμψηφισμός μεταξύ των 2 κινήσεων, η κάθε μία γίνεται σε διαφορετικό πλαίσιο και απευθύνεται σε διαφορετικούς ανθρώπους. Εννοείται πως κανένας δεν σου στερεί τη δυνατότητα να τους λες μπράβο για το ένα και να τους βρίζεις για το άλλο.
Δεν κατάλαβες: Ο Πάνος κάνει μία κριτική για να ρίξει μετά την αποθέωση και να πάρει το μεροκάματο από τον Πρόεδρο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-03-23)
Bookmarks