Protassov (25-09-16)
χοντρε ολα καλα;που θα μας κοροιδευουν αυριο δεν τρεχει καστανο ετσι;
το μεγαλυτερο του κατορθωμα ειναι οτι θα μας κοψει την μπαλα φετος.
πραγματικα ειναι χασιμο χρονου απο την ζωη μας να σπαταλαμε 90 λεπτα να βλεπουμε
αυτο που μονο εμφανισιακα ταιριαζει με τον ολυμπιακο μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Protassov (25-09-16)
Oύτε εμφανισιακά Στάθη μου. Δεν παίζαμε με την ερυθρόλευκη απόψε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Protassov (25-09-16)
Πρόεδρε των επιτυχιώνε γελάει όλος ο ντουνιάς με την πάρτη μας φέτος.
Protassov (25-09-16)
Μόλις πριν μερικές μέρες έγινε η παρουσίαση των μεταγραφών και ο Καρντόζο ρωτήθηκε από ΑΡΔ συγκεκριμένα για την κατάστασή του και είπε ο ίδιος ότι δεν είναι έτοιμος και θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε περίπου 1 μήνα. Και τον βλέπουμε να παίζει ακόμη και βασικός. Ποιος δουλεύει ποιον; Κανονίστε να παίζει η ομάδα με χαρτάκια, σας την έβγαλε τη φήμη ο Σίλβα και απ' ότι βλέπω κάνετε ότι μπορείτε για να το καταλάβουμε...
Λες ο Σίλβα να έφυγε για να μην γίνει ρεντίκολο και όχι επειδή έχει ψυχολογικά προβλήματα (όπως μας έλεγαν οι "ρεπόρτερ" του Ολυμπιακού;).
Ρητορικό το ερώτημα φυσικά.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν γίνεται να φταίνε όλοι οι προπονητές. Ρεσιτάλ άστοχων επιλογών απίθανο να γίνει επίσης, οπότε όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που είτε δεν θα μάθουμε ποτέ, είτε όταν τον μάθουμε δεν θα μας ενδιαφέρει πια. Όπως και παντού σ' αυτή τη χώρα άλλωστε, δεν είναι μόνο η μπάλα.
Apache (30-09-16), Protassov (26-09-16), Red&White-Nick-7 (25-09-16)
Πιστεύω πως ο Μπέντο ήταν ατυχής και επιπόλαιη επιλογή της Διοίκησης. Πρώτον διότι το στυλ της ομάδας και αυτό που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί δεν ταιριάζει με τους Πορτογάλους προπονητές και δεύτεροςν διότι ο Μπέντο πήρε μια στρωμένη ομάδα, την Εθνική Πορτογαλίας και κατάφερε να την κατεβάσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Μουντιάλ. Ο Σάντος όταν ανέλαβε το σκορποχώρι του Μπέντο, την έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Protassov : 26-09-16 στις 09:54
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Πρόεδρε, όλα καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (26-09-16)
Πολυ πιο γρηγορα θα την αποκτησει αν συνδυαζει τις προπονησεις με τα παιχνιδια, που ειναι αλλοι οι ρυθμοι, παρα μονο με προπονηση.
Κι επειδη βρισκομαστε στο τοπικ της διοικησης κι εχουμε βγει λιγο off, ας πουμε και τιποτα για πιτογυρα να ειμαστε εντος θεματος.![]()
Κι ομως, οπως εγραψα πιο πανω, πειραματα κανουνε, λες και παιζουνε φιλικα.
Η ομαδα αυτη ειναι, με τα καλα και τα κακα της, με τις τραγικες ελλειωεις και τα καλοκαιρινα καραγκιοζιλικια, και μ' αυτην θα παμε τουλαχιστον ως το Γεναρη. Υλικο δεν εχει τραγικο επομενως περιμενω απ' τον Μπεντο να εκμεταλλευτει οσο περισσοτερο μπορει το ροστερ του.
Θα περιμενε κανεις να παει σ' αυτα τα πρωτα και πολυ δυσκολα παιχνιδια με μαξιμουμ 14-15 παικτες, με ολους να παιζουν στη θεση τους και μ' ενα σταθερο σχημα. Αντ' αυτου, ο τυπος εχει χρησιμοποιησει 25-26 παικτες και 2-3 σχηματα. Κι ενω βλεπει οτι δεν του βγαινει, επιμενει και δε διορθωνει τιποτα. Καμια λογικη.
consigliere (30-09-16)
Αυτό το μέχρι το Γενάρη ρε παιδιά... Λες και πήρε ποτέ σοβαρό παίκτη τον Γενάρη ο χοντρός.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε διαβασες καλα. Ειπα "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι το Γεναρη".
Ναι οκ δεν το είπα για εσένα μόνο. Όλοι το χρησιμοποιούν συνέχεια σαν φράση
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια και εδώ μιλάμε για τη διοίκηση και όχι για τον προονητή να επανλέλθω στο θέμα.
Ο μέγιστος Ανιέλι, για να επαναφέρει την Ίντερ στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης (αυτό κυρίως) ξόδεψε στην προεδρία του περίπου 1 δις ευρώ για μεταγραφές. Όπως το ακούτε.
Ο φίλος μου ο Βαγγέλας, αν έφευγε αυτή τη στιγμή, όχι μόνο δεν θα είχε ξοδέψει φράγκο για παίκτες, αλλά θα είχε τσεπώσει και μερικά χαρτιά, έτσι για τις μπύρες του.
Τον συμπαθώ τον Μαρινάκη (όπως ΟΛΟΥΣ τους προέδρους της ομάδας μας) αλλά ΠΡΕΠΕΙ να επισημάνω κάτι:
Το μουνί και το τόπι είναι για να κάνεις τα γούστα σου! Δεν είναι για να κονομήσεις. Αν τώρα, κάνοντας το γούστο σου, μπορέσεις από κάπου ΑΛΛΟΥ να τα τσεπώσεις καλό και δίκαιο. Αλλά ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙ αυτό καθ' εαυτό.
Περιμένω από τον Βαγγέλα να δει τι έκανε ο Κόκκαλης, ο Σταύρος η τι κάνουν χρόνια τώρα οι Αγγελόπουλοι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τα χώσει για ΠΑΙΚΤΕΣ, σταματώντας να πουλά όποιον έχει κάποια αξία και ΄θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Και αν το κάνει να φέρει ισάξιο ή και καλύτερο στη θέση του. Έτσι γίνονται ομάδες και έτσι θα τον θυμόμαστε με αγάπη, όταν με το καλό αποχωρήσει από την ομάδα. Εδώ ο Σαλιαρέλης έφερε παίκτες που παραμιλούσε η Ευρώπη, Βάγγο! Δεν μπορεί εσύ να μου φέρνεις τον Χόστα και τον Ελονοσία και να μας τους παρουσιάζεις για μεταγραφές.
Ο μέγιστος Ανιέλλι, για να επιστρέψει η Ίντερ στην κορυφή, άφησε τον Λουτσιάνο Μότζι να ασχολείται με τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να ρίξει την ομάδα του στη Β', ώστε η Ίντερ να παίζει για δύο χρόνια ανενόχλητη... Όλα τα υπόλοιπα, τα έκανε ο Μοράττι.
Πρόεδρε, όλα κομπλέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
H θύρα Λ7 να είναι καλά και το no politica.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks