Δεν τον θεωρείς - είναι. Άλλο που εμείς, για έναν λόγο, συμβιβαζόμαστε με αυτήν την ποιότητα.
Μωρε δε διαφωνώ απλά έχει γίνει βασικός εξτρεμ ένας παίχτης που άλλες χρονιές θα ήταν πάγκο.
Αν βέβαια είχαμε κανονικό εξτρεμ και δεν τα περιμέναμε όλα από τον Μασουρα θα είχε κ λιγότερη πίεση ο ίδιος κι εμείς θα μασταν πιο ήρεμοι.
Δεν εχω παράπονο από τον παίχτη απλά τον θεωρώ λίγο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν τον θεωρείς - είναι. Άλλο που εμείς, για έναν λόγο, συμβιβαζόμαστε με αυτήν την ποιότητα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-04-22), john syggel (28-04-22)
Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια τελευταία...
john syggel (02-07-22)
Τελευταια... Εδω και 7-8 μηνες.
Faithful (02-07-22), john syggel (02-07-22), voskos_7 (02-07-22)
Αυτοί που γιούχαραν τον Μασούρα πρέπει να είχαν πιάσει στασίδι στις υποδοχές Τουρέ, Σεμέδο, Μανωλά και άλλων παικταράδων που τίμησαν την Ερυθρόλευκη εντός και εκτός γηπέδου.
Μην τους δίνεις σημασία Γιώργαρε.
chainsaw (27-09-22)
Κι εσύ αγόρι μου δηλώσεις για διαιτησία και πέναλτι; Παίχτε μπάλα ρε και αφήστε να το λέει ο κόσμος αν αδικείστε, μην είστε ξεφτιλες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (30-08-22)
Ας το... Δεν... Ας το...
κακη κινηση αν πωληθει τωρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (02-09-22)
Ακόμα εδώ είσαι ρε αμπαλλε;
drizzt (02-09-22)
Θα το πω ότι θεωρώ μεγάλη μαλακια να πωληθεί τωρα.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (02-09-22)
Ευχαριστούμε, καλή συνέχεια. Συμπαθητικότατος, τίμιος, βοήθησε αλλά δεν αντέχω αυτού του τύπου εξτρέμ.
(Σε περίπτωση που μένει, "για πάντα στο λιμάνι Γιώργαρε!")
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (02-09-22), Gtakis (02-09-22)
Θα είναι απώλεια ο Μασούρας αν φύγει, είναι παίχτης που έδωσε αρκετά στην ομάδα αν και είναι σε πτώση, όπως οι περισσότεροι μας παίχτες όμως εδώ και καιρό.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Faithful (02-09-22)
Κακη κινηση να πουληθει.Απο ολα τα σαπια εξτρεμ που εχουμε φετος,πουλαμε το πιο χρησιμο.Αν η ομαδα δουλευτει,μπορει να προσφερει παραπανω κι ο ιδιος.Στο τσιρκο που εχουμε εδω και 2 χρονια,τι περιμενουμε να κανει;Ποτε δεν ηταν ο παικτης που θα παρει την ομαδα πανω του.
Δεν με χαλάει μείνει φύγει,έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να παίζει πολύ φέτος,ο Κορμπεραν θέλει αλλού τύπου παίκτες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εξτρεμ να μας βαζει 10γκολακια τη σεζον αθορυβα και να παιζει και αμυνα δεν εχουμε δυστυχως αλλον στην ομαδα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
η Τραμπζονσπορ εφτασε να προσφερει 5,5 εκ, απαντησαμε αρνητικα..
η αποφαση του Μαρινακη ηταν ξεκαθαρη..
προκειται μαλιστα να δωσει στον παικτη νεο συμβολαιο με σαφως αυξημενες αποδοχες..
Λόγω αμπαλλοσύνης βλεπω να σε χρησιμοποιεί σαν κώνο ο Μαρσέλο και να κάνει το ένα-δύο με τον εαυτό του. Οπως έκανε ο Χ'Παναγής με τον Δανιήλ Παπαδόπουλο, τον βάραγε απάνω του την μπάλλα και την ξανάπαιρνε μετά το γκελ
captain-cook (04-09-22), drizzt (03-09-22), Faithful (03-09-22), Josimar (03-09-22), sabar77 (04-09-22)
Bookmarks