Σταμάτα και επίσημα το ποδόσφαιρο ρε αγόρι μου - είναι ντροπή να μοιάζεις στα χαμένα σε τέτοιο παιχνίδι...
Αφού ανανέωσε, που ήταν τόσο δύσκολο πριν, θα το φάει όλο το πακέτο. Οι βλακείες πληρώνονται.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σταμάτα και επίσημα το ποδόσφαιρο ρε αγόρι μου - είναι ντροπή να μοιάζεις στα χαμένα σε τέτοιο παιχνίδι...
1η φορά βασικός για την Μπόχουμ σήμερα, αντίπαλος η Ντόρτμουντ, 2 γκολ πριν το ημίχρονο.
Μόλις μπήκα να το γράψω.Γαμώ την τρέλα σου ρε Γιώργο.
Nikolaos_Kokkinos (15-02-25)
Εμας δε μας εκανε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τώρα ξεστραβώθηκε...
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Mην τσιμπάτε.Θα βάλει 4-5 τεμάχια μέχρι να πάρει τη φανέλα σπίτι και μετά θα τα χάνει με άδειο τέρμα.![]()
ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΣ? ΜΑΣΟΥΓΑΣ!!![]()
Μόλις έχασε τριπλή ευκαιρία για χατ τρικ.Η τρίτη με άδειο τερμα.
Είναι πάντα εκεί που πρέπει. Το έχουμε πει πολλές φορές. Απλά δεν είναι ψύχραιμος. Και με την κούραση από την πίεση που τους έβαζε ο Μεντιλιμπαρ ήταν ακόμη πιο κουρασμένος στις εκτελέσεις. Μακάρι να βάλει 10 γκολ το καλοκαίρι και να πουληθεί με καλά χρήματα αφού στον ολυμπιακό του Μεντιλιμπαρ δεν μπορεί με τπτ να βρει θέση.
Σχεδόν όλοι οι Έλληνες παίκτες πιάνουν στα λημέρια μου. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση ο Γιώργης; Μακάρι να ξεμπουκώσει εδώ και είτε να γυρίσει σε εμάς παίκτης (γιατί βετεράνος έφυγε) είτε να πουληθεί με καλά χρήματα.
Εγώ πάντως θέλω (και ελπίζω) να επιστρέψει μια μέρα στον Ολυμπιακό, πιστεύω απλά πως ήταν άτυχος και με κακή ψυχολογία τον τελευταίο καιρό... Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο παικταράς.
Εγώ ξέρετε ότι τον γουστάρω τον Μασούρα. Όμως πιστεύω πως ο κύκλος του έκλεισε
voskos_7 (17-02-25)
Μπραβο ρε Γιωργαρε!
Του έχω πει τα όσα όταν ήταν θεωρητικά φορμαρισμένος, δεν του είπα σχεδόν τίποτα, ένα χρόνο τώρα, που είναι άφαντος.
Καλή επιτυχία να έχει παντού σε ό,τι και αν κάνει και την προσφορά του στον Ολυμπιακό να την εισπράξει στο πολλαπλάσιο σε προσωπικό επίπεδο στη συνέχεια της ζωής του.
Όσο και αν ήμουν κάθετα αντίθετος στην παραμονή του, δεν μπόρεσα ούτε δευτερόλεπτο να αμφισβητήσω τις προθέσεις του, όσο και αν δεν έφταναν.
Netscape (17-02-25), Nikolaos_Kokkinos (17-02-25)
Συγκινηθηκα ετσι οπως τα λες ειναι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Netscape (17-02-25)
Μην πάθεις και τίποτα - σε χρειαζόμαστε και μετά...
Bookmarks